Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

NASTAVILI DRUŽENJE NAKON ISPADANJA IZ KUĆE

Vesna i Uroš na tajnoj večeri!

Autor: A. R. - S. A. | 17.04.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Osim što se u rijalitiju “Veliki brat” može čuti sve više uvreda i nijedan dan ne prođe bez ozbiljnije svađe, svedoci smo i jednog sklapanja novog prijateljstva.

Početak novog prijateljstva: Uroš i Vesna

Početak novog prijateljstva: Uroš i Vesna | Foto: Zoran Ilić

Naime, naš fotograf uslikao je Vesnu de Vinču i Uroša Ćertića kako posle modne revije koju su zajedno ispratili odlaze u restoran na večeru. Kaskader i vlasnica kompanije “Mis Ju” upoznali su se u kući na Košutnjaku i, kako su se lepo slagali, dogovorili su se da druženje nastave nakon što izađu.

Vesna je ponudila prevoz Urošu...

Vesna je ponudila prevoz Urošu... | Foto: Zoran Ilić


Naš paparaco zatekao se ispred restorana kada su oko 22.30 sa još dve devojke bivši ukućani ušli u objekat u kom su se zadržali više od sat vremena. Negde iza ponoći izašli su iz lokala, a Vesna je preuzela ulogu džentlmena i odvezla svog novog prijatelja kući.

...pa su zajedno krenuli iz restorana

...pa su zajedno krenuli iz restorana | Foto: Zoran Ilić


Kako bismo saznali da li su oni na večeri iskoristili priliku da sumiraju utiske iz kuće i da li je Vesna udelila koji savet Urošu povodom njegovog posla ili je ipak neka druga tema bila u pitanju, kontaktirali smo sa vlasnicom “Mis Ju”.
- Posle “Velikog brata” sam shvatila koliko sam zavolela neke ljude. Među njima je i Uroš. Kada je napustio kuću, ja sam kontaktirala s njim i dogovorili smo se da će se nađemo na reviji, a nakon toga smo otišli na večeru. Ja sam vodila prošle nedelje na večeru, pa će on mene.

Ćertić napušta restoran...

Ćertić napušta restoran... | Foto: Zoran Ilić

A pričali smo o utiscima u kući, mene je interesovalo šta se desilo to sa Avom. On mi je objasnio da je to sve bila gluma i da mu je žao što je ona tako reagovala. Planiram da, kada izađu i ostali ukućani, sve odvedem na brod i da se družimo. Mislim da će neki od nas ostati prijatelji i to je ono što je lepo nakon ovog rijaltija. Nekako smo se vezali nevidljivim koncima, a to niko nije očekivao - izjavila je Vesna za “Alo!”, a sa njom se složio i Uroš.
- Bili smo prvo na reviji, a onda je Vesna rekla da idemo na večeru.
U “Velikom bratu” sam se najviše sprijateljio sa Vesnom, Topićem, Slavkom i Sarom i stvarno bih voleo da ostanemo prijatelji. Na večeri smo pričali o rijalitiju, ona je starija i mnogo iskusnija i malo me je savetovala kako da iskoristim ovu medijsku pažnju. Ona je pozitivna i inteligentna žena, šmeker i galantna je. Od prvog dana smo našli zajednički jezik, baš je volim i jedva čekam da odemo na večeru ponovo - izjavio je Uroš za “Alo!”.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP