Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

RISTOVIĆ I ČEDA JOVANOVIĆ NA TAJNOM SASTANKU

Vidoje učlanjuje Nikolinu u LDP?!

Autor: E. A. | 04.04.2015 - 07:30:00h | Komentara: 3

Iako se po gradskim kuolarima šuškalo da Čeda Jovanović i Vidoje Ristović, suprug Nikoline Pišek, ne govore, njih dvojica su, očigledno, izgladili odnos, jer ih je naš paparaco uslikao na sastanku. Njih dvojica su izgledali veoma prisno, a da li je Vidoje možda Čedi predložio da učlani Nikolinu u svoju stranku, nije nam poznato.

Vidoje i Čeda

Vidoje i Čeda

- Vidoje i Čeda su sedeli u jednom restoranu i obojica su bili prijateljski nastrojeni. Dugo su razgovarali i smejali se, a mnogi prolaznici su se iznenadili što ih vide zajedno, pogotovo što se pričalo da ne govore. Ispijali su kafu, a kada su završili sa razgovorom, srdačno su se pozdravili i svako se uputio svojim putem. Nisam čuo o čemu pričaju, a možda če Vidoje da učlani Nikolinu u LDP - izjavio je za “Alo!” izvor koji se našao u njihovoj blizini.

Nikolina  Pišek

Nikolina Pišek | Foto: Rajko Ristić


Nikolina i Vidoje su poznati kao bračni par koji sve radi zajedno, a sudeći po ovom paparacu, možda će se njih dvoje uskoro pojaviti i pored Čede Jovanovića na nekom javnom skupu.
Poslednji komentari
  • Vlada Vreme: 04.04.2015 09:52h

    Nasla krpa zakrpu.......slican se slicnom raduje.....itd......sve u svemu .polusvet !

  • ana Vreme: 04.04.2015 12:10h

    Nikolina kao sva od plastike sa vestackim zubima mlada žena koja koja ne zna ko je Mir Jam . Mir-Jam krila se Milica Jakovljević (1887 - 1952.), sestra slavnog srpskog knjniževnika između dva rata Stevana Jakovljevića, tri godine mlađeg od nje, autora "Srpske trilogije". Rođena je 1887. godine u Jagodini, ali je posle Prvog svetskog rata prešla u Beograd, u kojem je dočekala i provela hitlerovsku okupaciju. Isprva je bila novinar u "Beogradskim novostima" i "Nedeljnim ilustracijama", a pseudonim pod kojim je pisala zadržala je i kad se posvetila literaturi. Mir-Jam je tada bila tek jedna od tri žene novinara, ali njeno pero ipak je bilo sklonije ljubavnim zapletima. Usput sta je Nikolini sa očima. jel posetila doktora?

  • LAVINIJA Vreme: 04.04.2015 14:24h

    Da je nesto tajno,ne bi sedali u kafic,nego bi se sunjali po kucama, Posto je Nikolina zena koja misli i govori ono sto misli,nju bi iz svake stranke izbacili jer ni slucajno ne bi digla ruku za nesto sa cim se ne slaze . Neposlusna zena sa mozgom,pa jos i lepa a nije sirota ne treba Srbiji pokazalo se odavno. Sad se nose one poslusne i predusretljive .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP