Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

MIRKA SA SUPRUGOM UŽIVALA U CRNOJ GORI

Vujadin krije tetovažu na butini

Autor: Ekipa Alo! | 05.08.2014 - 09:30:00h | Komentara: 1

Poznata glumica Mirka Vasiljević nekoliko dana je sama boravila sa sinom Andrejom i ćerkom Adrijanom u Crnoj Gori, da bi joj se zatim pridružio i suprug Vujadin Savić.

Iako nosi šorts, Vujadin se trudio da na svaki mogući način sakrije tetovažu grba Crvene zvezde i imena svoje dece

Iako nosi šorts, Vujadin se trudio da na svaki mogući način sakrije tetovažu grba Crvene zvezde i imena svoje dece | Foto: Zoran Lončarević

Naš paparaco uslikao je mlade roditelje kako uživaju pored bazena jednog od najluksuznijih hotela na Crnogorskom primorju, a Vujadin je sve vreme skrivao tetovažu na butini, gde je iscrtao grb Crvene zvezde i ispisao imena dece.


- Mirka je nekoliko dana boravila u Crnoj Gori sa svekrom Duletom Savićem i svekrvom Marinom Rajević Savić, a s njima je bila i njena mama. Tek nedavno im se pridružio i Vujadin, koji zbog obaveza nije mogao ranije da dođe, a zatim su svi zajedno napustili Crnu Goru.
Njih dvoje sa decom Andrejem i Adrijanom uživali su u jednom od najluksuznijih hotela, a najviše vremena provodili su na bazenu. Vujadin ima na desnoj butini tetovažu koju je sve vreme krio šortsevima, a kada izviri, onda je pokušavao da je sakrije rukom. On je istetovirao grb Crvene zvezde, kao i imena dece, ali ne želi da svima pokaže svoj crtež - izjavio je za “Alo!” izvor blizak ovom paru i dodao da Mirka svoj trudnički stomačić krije širokim majicama i tunikama.

- Mirka će za šest meseci na svet doneti dečaka. Ona nije želela da na moru šeta svoj trudnički stomačić, pa ga je sve vreme krila širokim majicama i šarenim tunikama. Sve vreme je brinula o deci, a kada je poželela malo da se odmori, na dečicu su pazili deda Dule i baka Marina - kaže naš izvor.
Podsećanja radi, Mirka i Vujadin su u vezi već pet godina, a verili su se 2011. godine, ali još uvek nisu stupili u brak. Njih dvoje imaju sina Andreja i ćerkicu Adrijanu, a nedavno je objavljeno i da očekuju treće dete.
Poslednji komentari
  • jao Vreme: 06.08.2014 01:46h

    bas se nauzivala kuca poruke na telefonu

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP