Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

IMA SE, MOŽE SE!

Vulin se davi u bifteku!

Autor: Ljubomir Tozev | 06.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 17

Za razliku od svojih sabornika iz Vlade Srbije koji platu troše u Tajlandu, ministar rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Aleksandar Vulin bahati se u Beogradu. I dok je broj siromašnih i nezaposlenih sve veći, onaj koji bi trebao da se trudi da ih bude što manje, veče provodi uživajući u najskupljem jelu sa menija.

Umesto da mu usta budu puna ideja kako da građanima Srbije bude bolje, njemu iz istih krvari - biftek

Umesto da mu usta budu puna ideja kako da građanima Srbije bude bolje, njemu iz istih krvari - biftek

Očigledno da je Vulin u poslednje vreme, što bi deca rekla, pomešao lončiće, pa su njegova funkcija ministra i privatan život potpuno kontradiktorni. Umesto da mu usta budu puna ideja kako da građanima Srbije bude bolje, njemu iz istih krvari- biftek!

Što volim kad sam sit ženooo!!!

Što volim kad sam sit ženooo!!!


Dok siromašni, za koje je lično zadužen, nemaju hleba da jedu, on sa suprugom uživa u skupoj večeri i piću, nazdravljajući do duboko u noć. Čak ni brojanica kojom se nedavno okitio i tako izdao komunističke principe za koje se zalagao, mu ne pomaže da se proklamuje kao veliki vernik, jer očito da Vulinu niko od savetnika nije rekao da je u toku post, te da bi biftek u svakom smislu mogao da mu presedne.

Konobar je svakog minuta obilazio važnog gosta

Konobar je svakog minuta obilazio važnog gosta

Ništa od ovoga ne bi bio problem i sigurni smo da bi ministar našao dobar izgovor za potrošen novac, da ga nismo uslikali kako se bahati i provlači platnu karticu u poznatom prestoničkom restoranu, nemareći za reči premijera Aleksandra Vučića, koji već mesecima govori o merama štednje među funkcionerima.

Ekskluzivno na sajtu alo.rs možete videti  kako Vulin uživa u skupoj hrani  i piću

Ekskluzivno na sajtu alo.rs možete videti kako Vulin uživa u skupoj hrani i piću

Doista, možda Vulin i štedi, ranije je sigurno jeo više, a i nije obraćao pažnju na post, samo mu se sada omaklo. Bog je veliki, oprostiće mu, ali hoće li i premijer?!


Za ženu ne moramo da brinemo jer se i ona to veče častila na račun “države Srbije”.

Nisam ja slepac, pa da se hranim u Skupštini!

Nisam ja slepac, pa da se hranim u Skupštini!

Večera od „tričavih” 100 evra!

Hrana i piće koje su pojeli i popili ministar i njegova lepša polovina bila je skupa, što bi narod rekao, kao Svetog Petra kajgana.
Dakle, dok je on ispijao čaše poznatog holandskog piva, supruga je uživala u martiniju, a sve to uz živu muziku i lep ambijent.

Poslednji komentari
  • ivan Vreme: 06.03.2015 07:30h

    ma pustite coveka. neka bar ce sit otici iz vlade jer i nije mu tu mesto sta je za ovai siroti narod 100 eura za jedan obrok.

  • Radiša Vreme: 06.03.2015 07:34h

    Nije čovek bogat pa da kupuje jeftine stvari.Samo napred,dok mi gulimo pasulj svaki drugi dan,ti cepej jer ti to radi radi nas i Srbije

  • podgrevanje Vreme: 06.03.2015 13:59h

    podgrevam sad ovu moju boraniju i mislim se pametan covek ovaj Vulin.Pa zamisli bre koliko bi struje sp..o da je on morao da kuvca, stedljiv covek skroz...

  • neko Vreme: 06.03.2015 14:08h

    Jesu politicari, ali nisu bogovi. Imaju pravo da jedu i da zive. Verujem u to da sam placa svoje racune,pogotovo kada je mister Vulin u pitanju. Nije lako raditi za drzavu!

  • DEDA Vreme: 06.03.2015 14:29h

    Tražili (glasali) ste, gledaj te. Ej, pa Vučić ih je pokupio što bi narod reko, "s koca i konopca" i sada ljudi moraju da zadovolje svoje porive. Dok nije bio ministar, čovek sa hiljadu JA, razgovarao je duge kose sa Marksom. Sada kao ministar, glumeći Ruskog mafijaša (crna odela,kožni kaputići i mantilići,....) odlazi u spa,klopa po ekskluzivnim restoranima i boli ga k....i za narod i za Marksa, a boga mi i Engelsa.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP