Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

ALO! PAPARAZZO

Zone, je l' ti ovo novi dasa?! (FOTO)

Autor: A. Vučićević | 16.07.2014 - 20:30:00h | Komentara: 4

Glumica Katarina Radivojević ovog leta nije praktikovala nudizam, ali se zato trenutno brčka na Mikonosu, jednom od najlepših grčkih ostrva, gde joj društvo pravi šarmantni stariji gospodin. Njihov prisan odnos i zajedničko uživanje na plaži uslikao je naš izvor koji se zatekao na istom mestu.

Da slika govori više od reči, dokaz su i fotografije na kojima glumica uživa u pažnji novog „prijatelja“, sa kojim sve vreme ćaska uz povremene dodire.

Mislila je da je  zbrisla od paparaca:  Katarina sa  novim tipom

Mislila je da je zbrisla od paparaca: Katarina sa novim tipom | Foto: ALO!

- Katarina je na odmor došla sa dve prijateljice, ali se na plaži ne odvaja od gospodina sa kojim provodi više vremena nego sa drugaricama. Očigledno je da čini sve kako bi udovoljio popularnoj Zone, na šta ona nije ravnodušna, s obzirom na to da se kupaju zajedno, smeju se i provode u obližnjim kafićima. Poznata po tome da svoj emotivni život krije ko zmija noge, čak i od najbližih prijatelja, nije želela da oda da se među njima rodilo nešto više, ali je evidentno da uživa u njegovoj pažnji svakodnevno - kaže naš izvor, koji letuje na istoj plaži gde i Radivojevićeva.

 „Diskretnost“ mu je jača strana

„Diskretnost“ mu je jača strana | Foto: ALO!

Na jednoj od fotografija se jasno vidi da se pred zalazak sunca Katarina obukla kako bi otišla sa plaže, a dotični gospodin je čekao kako bi obalu napustili zajedno. Da li je u pitanju novi izabranik atraktivne glumice i ko je muškarac koji ima dobre šanse da je osvoji, nismo uspeli da saznamo. Činjenica je da se radi o vrlo moćnom pripadniku jačeg pola, koji je među viđenijim gostima Mikonosa.

Zone promovisala „pomorandžinu koru“ na guzi

Pomorandžina kora

Pomorandžina kora | Foto: ALO!

 Na fotografijama koje vam „Alo!“ ekskluzivno donosi jasno se vidi da Katarina nije baš fit, s obzirom na to da joj je zadnjica prekrivena celulitom. Iako se vrlo često hvali da vredno trenira i hrani se zdravo, glumici očigledno ne polazi za rukom da se oslobodi najvećeg ženskog neprijatelja. Kako ne bi privukla pražnju na ovaj ne tako savršen detalj, glumica je izabrali svetloroze donji deo kupaćeg kostima, popularno nazvan „bubrežnjače“.

S kim se zabavljala Katarina

- Poslednji dečko popularne Zone, sa kojim je raskinula u oktobru prošle godine, bio je atraktivni bankar Ivan Novčić, koji živi i radi u Švajcarskoj, a sa kojim je Katarina u vezi bila dve godine.
- Zabavljala se sa sadašnjim suprugom Nikoline Pišek, istoričarom umetnosti Vidojem Ristovićem.
- Mnogi su je povezivali sa nekadašnjim premijerom Zoranom Živkovićem, što je ona kasnije odbacila kao gnusnu laž u kojoj je ona bila žrtveno jagnje.
- Dok je bila u Americi, mediji su brujali o njenoj vezi sa holivudskim glumcem Benisijom del Torom.
- Na početku karijere, Katarina je dugo dovođena u vezu sa muzičarom Goranom Bregovićem, kome mnoge žene nisu odolele, a javno je priznala vezu i sa crnogorskim biznismenom Vukom Miškovićem.
Poslednji komentari
  • mila Vreme: 17.07.2014 08:12h

    Ova gdin. sa slike izgleda zategnutiji od nje!

  • Kiki Vreme: 17.07.2014 10:48h

    Ma nijeee bre ljudi, ovo je deka njene mame.

  • Stojan Vreme: 17.07.2014 12:49h

    Nije neki tip,bio bi joj privlacniji da je ona jahta u pozadini njegova. Ovako,samo jos jedan u nizu,dok ne dodje pravi!

  • trifke Vreme: 17.07.2014 15:44h

    Da vam posaljem ja moje fotografije s bazena pa da narod komentarise dali imam celulit. Katarina mi je nekad lepa a nekad sasvim obicna, javne licnosti mnogo vise trose na sminku i garderobu pa su zato ispred kamere extra, a ovde na moru ako se ovome ciki svidja njen izgled to je njegova stvar.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP