Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

Zoran Predin, Magnifico i Sergej Trifunović u noćnom provodu (FOTO)

Autor: D. Tripić | 11.10.2014 - 22:00:00h | Komentara: 0

Prvi čovek kultne slovenacke grupe "Lačni Franz", Zoran Predin, koji će 24. оktobra u Mikser Housu publiku podsetiti na vanvremenske pesme grupe po kojoj je i postao poznat nedavnu posetu nasoj prestonici iskoristio je i za uživanje u čuvenom noćnom životu Beograda.

a

Predina i njegove prijatelje, glumca Sergeja Trifunovića, novinara Petra Janjatovića i sada izuzetno aktuelnog pevača i kompozitora Magnifica koji, takodje, priprema koncert u nasem glavnom gradu sreli smo na Kalemegdanskoj Terasi gde su uz vino i specijalitete domaće kuhinje nazdravljali, kako reče Zoran, predstojećim, nadaju se, uspesnim koncertima.

a

Predin, Magnifico i Sergej slikali su se sa nekolicinom gostiju kojima je to bila želja ali su i sami fotografisali 4 dame iz gudačkog kvarteta koje svake srede zabavljaju goste ovog restorana. Sva trojica su, kako smo čuli, bili oduševljeni sviračkim umećem ovih devojaka pa su im nekoliko puta prilazili da ih pohvale.

- Ne samo da dobro sviraju, nego super i izgledaju, to je prvo sto su Sergej i Magnofico primetili - prokomentarisao je, kroz smeh, Predin koji, kako je dodao, nikada nije bio imun na lepotu Beogradjanki-Svi ovde prvo primete žene koje su predivne! Valjda, haha... Onda klopa, piće i restorani i klubovi kakvih malo gde ima. Magnifico je ovde zbog svog koncerta a inače smo super drugari pa mi je drago da smo uspeli da se okupimo i proveselimo. Sergej i Pera su moji, takodje, dugogodisnji prijatelji i sva nasa druženja počinju i zavrsavaju u kafani. Još kad smo, kao sada, svi na okupu, dobar provod je zagarantovan...

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP