Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Paparazzo

POZNATI BRAČNI PAR UŽIVAO U BRZOJ HRANI

Zorica i Kemiš se hrane nezdravo! (FOTO)

Autor: A. Radojević | 30.07.2014 - 13:00:00h | Komentara: 1

Iako bi mnogi pomislili da se popularna pevačica Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš hrane po skupim restoranima, istina je potpuno drugačija - njih dvoje uživaju u brzoj hrani. Naime, na adresu redakcije našeg lista su pre dva dana stigle fotografije na kojima Zorica i Kemiš stoje ispred pulta fast fuda i čekaju svoj red da naruče hranu.

Zaljubljeni golupčići

Zaljubljeni golupčići

- Zorica i Kemiš su bili veoma raspoloženi u jednom tržnom centru, ali su se mnogi iznenadili kada su njih dvoje stali za pult brze hrane kako bi naručili jelo. Niko nije mogao da zamisli da se njih dvoje hrane na takvim mestima, te su se mogli čuti komentari „Ma, da li je ono Zorica Brunclik?“.

Ipak, njih dvoje nisu obraćali pažnju na okolinu, te su uzeli poslužavnike sa hranom i seli za plastični sto, gde su ručali. Sa njima je bila i jedna devojka, pretpostavljam da je to njihova ćerka - izjavio je za „Alo!“ izvor koji se našao na licu mesta, a koji nam je i poslao ove fotografije.

Ali, maco,  ugojiću se pred koncert!

Ali, maco, ugojiću se pred koncert!


- Njih dvoje deluju veoma zaljubljeno i posle toliko godina braka, Kemiš je sve vreme pitao Zoricu da li joj nešto treba, a u jednom trenutku je ustao i otišao da joj kupi sok. Nekoliko fanova je prepoznalo pevačicu i prišlo joj, a ona je sa zadovoljstvom prekinula svoj ručak i ustala da se fotografiše sa njima. Ipak, pravilo u restoranima brze hrane jeste da kada završite sa ručkom, ostatke hrane iz svog poslužavnika bacite u kantu za smeće, što njih dvoje nisu učinili.

Brunclikova i njen suprug  ostatke hrane nisu bacili u kantu  kao sav normalan svet, već su ih ostavili na stolu i otišli

Brunclikova i njen suprug ostatke hrane nisu bacili u kantu kao sav normalan svet, već su ih ostavili na stolu i otišli

Naime, oni su samo ustali sa svojih stolica i uputili se u nepoznatom pravcu, a otpatke ostavili na stolu. Međutim, niko im na tome nije zamerio, jer veruju da retko ručaju u ovakvim restoranima, pa ne poznaju pravila - kaže naš izvor koji se našao pored Zorice i Kemiša dok su ručali u jednom tržnom centru.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da je Brunclikova nedavno pričala da se svim silama trudi da smrša pred koncert, koji će održati 18. oktobra u „Areni“, i da je na rigoroznim dijetama.

- Pokušavam da skinem kilograme pred koncert koji ću imati, ali mi to nikako ne ide od ruke - izjavila je Zorica. Ono što je sigurno, jeste da ovakvom ishranom neće smršati, no nema veze, bitan je njen slavujski glas.
Poslednji komentari
  • Worm Vreme: 30.07.2014 14:19h

    Zamislite cude:pa oni jedu. Kakva vest

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP