Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

NIKO NIJE IZBAČEN IZ "PAROVA"

Abelini glasači sumnjivi!

Autor: Alo.rs | 01.06.2015 - 10:26:00h | Komentara: 10

Sinoć je u vili "Parova" održano još jedno glasanje i bilo je planirano da troje takmičara napusti šou, ali niko nije izbačen jer su glasovi bili neregularni.

Abela zmajica

Abela | Foto: printskrin

Naime, rezultati su šokirali ukućane, s obzirom na to da je Abela bila ubedljivo na prvom mestu sa 60 odsto glasova, a iza nje sa 15 odsto osvojenih glasova bio je Zmaj od Šipova.

Na trećem mestu je Aleksandar sa 5,7 odsto glasova, zatim slede Nataša, Filip, Igor, Jovan, Velimir, Mimi i Maja.

Međutim, produkcija je donela odluku da ipak niko ne napusti šou, s obzirom na to da je 99 odsto Abelinih glasova došlo sa jednog telefonskog broja, i to samo iz Srbije.

Iako niko nije izašao, Ružica je do kraja večeri završila u izolaciji jer je vređala Gastozovu majku.

Poslednji komentari
  • Cepidlaka Vreme: 01.06.2015 10:39h

    Taj koji je poslao tolike poruke da bi spasao Abelu od ispadanja ocigledno je lose procenio broj poruka koje stizu u nedeljnom glasanju, pa je preterao. To ne znaci da ostali ucesnici nemaju organizovano glasanje, samo sto oni imaju informaciju od nekog insajdera pa znaju koliko poruka treba poslati.

  • Aca Vreme: 01.06.2015 11:05h

    Ako je ovo tacno, 1glasac 99% = Xporuka 24glasaca 1% = 24poruke X=2400poruka Za ABELU 2424 poruka = 60.6% Svi ostali 1576 poruka = 39,4% Onda je skroz jasno sta hoce Jelena Golubovic, znaci trazila je da limit bude 100 SMS-ova, tj. mama, baba, cupa + 18 kamiondzija + obozavalac koji salju ruze, to bi onda bilo tu negde i ona osvaja i ovaj rijaliti.

  • zex Vreme: 01.06.2015 11:18h

    Bojana je dno dna

  • Kaya Vreme: 01.06.2015 11:21h

    Razocarana sam u produkciju,jer je uzela parice za ovu nedelju i nije izbacila nikoga. To sto neko ulaze u ucesnike,pa nek je to i Abela,ne znaci da treba da favorizuju svoje ljubimce. Ne dopada mi se,licno,Abela,ali ako su vec ponistili glasanje,posteno bi bilo da vrate svima pare koji su glasali u ovom krugu. To je igra i glasanje je trebalo u startu da se ogranici,a ne pred kraj realitija. Da sam burzujka i da je neko moj tamo,isto bih uradila,pa makar ni dinar ne zaradili sa glavnom nagradom,jer sama pobeda otvara sva vrata,ako se pravilno pobeda iskoristi. Zalosno bi bilo da je covek hakovao poruke i na taj nacin zadrzao Abelu,ali ako je platio,posteno,onda u redu. Ispade,htedose da crknu sto im ispada MImi...dajem primer...Toliko...pozdrav,Kraljevo!!!

  • Petar Vreme: 01.06.2015 11:39h

    Mnogo smraju sa tim izbacivanjima u nedelju uvece, prilicno su dosadni tako da nemam vise strpljenja da ih gledam u nedelju uvece. Farma je za njih izmislila show, zna se tazno vreme kada je izbacivanje i sve se sazna i zavrsti u pola sata, nema odugovlacenja i smaranja.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP