Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

FARMA MU NIŠTA NIJE DONELA

Aki Marković u dugovima!

Autor: Kurir | 15.03.2014 - 11:00:00h | Komentara: 0

Andrija Aki Marković, zvezda „Granda“, sve nade je polagao u učešće u rijalitiju „Farma“, ali se, reklo bi se, ozbiljno preračunao.

Aki

On je čak dva puta boravio na imanju u Lisoviću, ali mu to ništa nije donelo. Veza sa Sarom Trajanović je brzo pukla, pozive za nastupe dobijao je samo mesec dana posle rijalitija, a sada ga retko kad neko pozove da peva, zbog čega ima finansijskih problema. Zbog takve situacije zapao je u dugove, a jedan od onih kojima je dužan jeste i rumunski hit-mejker Konstantin Jonit Kosti.

- Kad je video da su pesme koje je Kosti radio za Viki Miljković i Sandru Afriku postale hitovi i da su im donele brojne tezge, Aki je od njega tražio da mu napiše pesmu. Nije ga zaustavila ni cena od 15.000 evra - priča Akijev prijatelj.
On je pesmu počeo da otplaćuje u ratama jer nije imao sve pare. Ipak, u jednom momentu je prestao da plaća i zaustavio se na 4.000 evra. Zbog nedostatka para, Aki je postao mrzovoljan, a sad su mu nad glavom i dugovi.
Pozvali smo ga, a on nam je potvrdio da je imao loš period, ali i da je sve probleme rešio. I to baš pola sata pre nego što smo ga pozvali za komentar!
- Upravo sam Kostiju platio poslednju ratu! Bio sam opterećen. Ne volim nikome da dugujem i sada se osećam kao da ponovo dišem punim plućima.
Nemojte, molim vas, da pišete to jer sam sad, evo pre pola sata, sve u svom životu sredio. Mirne glave i rasterećen mogu da nastavim dalje. Mnogo sam platio pesmu, neću da govorim o sumi, ali samo prave zvezde koje žele ozbiljno da ulože u svoju karijeru sarađuju s Kostijem - kaže Aki.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP