Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

PODRŠKA

Aki Rahimovski: „Favorit mi je moj Makedonac Daniel Kajmakoski!“

Autor: A. O. | 07.03.2014 - 10:00:00h | Komentara: 0

"Danijel je sjajan vokal, ima emociju dok peva i odličan odnos sa publikom! Mada, ima još sjajnih pevača u Iks Faktoru! ", rekao je Rahimovski koji će, zajedno sa svojim bendom, održati koncert 8.marta u Kombank Areni

Aki Rahimovksi

Aki Rahimovksi | Foto: G. Srdanov

U revijalnom delu šou programa „Iks Faktor“ publika je uživala uz velike hitove legendarne grupe Parni Valjak koja je samo zbog ove prilike došla iz Zagreba u Beograd!
Frontmen grupe Aki Rahimovski je sa svojim bendom došao vidno raspoložen u Šimanovce nekoliko sati pred emitovanje emisije, a kako saznajemo, hrvatski pop-rok bend nije imao velike zahteve od produkcije.
Posle sjajnog nastupa Parnog Valjka, finalisti su poželeli da se upoznaju sa bednom: Aki ih je ohrabrio da nastave da se bore za svoj san, a potom i produkciji priznao da ima favorita:
- Moj favorit je moj Makedonac Daniel Kajmakoski! Sjajan vokal, ima emociju dok peva i odličan odnos sa publikom! Mada, ima još sjajnih pevača u Iks Faktoru! - rekao je Rahimovski koji će, zajedno sa svojim bendom, održati koncert 8.marta u Kombank Areni.

Danijel Kajmakovski

Danijel Kajmakovski

Daniel je oduševljen podrškom koju dobija od poznatih ličnosti:
- Uvek je neopisivo dobar osećaj kad vas podrži neko ko je već izgrađeno ime u muzičkoj industriji! Hvala Akiju od srca! - rekao je skromni momak iz Makedonije, a kako saznajemo, u poslednjoj emisiji trogodišnja devojčica iz publike uspela je da, kod miljenika publike, izazove suze u očima!
- Posle nastupa Daniel nije bio zadovoljan kako je otpevao pesmu, pa se malo osamio, ali iza scene mu je prišla trogodišnja devojčica sa mamom i tatom, zamolila ga da se fotografišu rekavši mu: „nemoj da si tužan, ti si za mene najbolji! – što je izazvalo neopisivu emociju kod Daniela! – kaže izvor blizak produkciji.

 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP