Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

PEVAČU POLJULJANA KARIJERA ZBOG BIVŠE DEVOJKE

Aki: Ružica je moja sramota!

Autor: S. Arsić | 09.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 8

Ružica Veljković ispričala je kako je Andrija Marković, sa kojim je bila pet meseci u vezi, fizički i psihički zlostavljao, zbog čega pevač planira da je tuži za klevetu. Naime, kako „Alo!“ saznaje, zvezda „Granda“ potražiće na sudu pravdu, jer tvrdi da njegova bivša devojka laže i da nikada nije povisio ni ton na nju, a kamoli podigao ruku.

Aki i Ružica

Aki i Ružica

- Akiju je ovo antireklama, i nažalost nije hteo da sluša druge ljude koji su mu pričali da Ružica nije za njega i da želi samo da preko njega bude u medijima. On je bio zaljubljen u nju, a nakon pet meseci njihove veze saznao je da mu Ružica nije verna. Počeli su da se svađaju sve češće i onda su odlučili da prekinu emotivnu vezu. Jedno vreme su čak i živeli zajedno, i Akija je jako povredilo to što je čuo da devojka sa kojom planira u nekoj budućnosti i decu, švrlja sa strane. Koliko znam on nikada nije udario žensko. Zato se neće oglašavati sada, već će pravdu potražiti na sudu. Jako je uznemiren zbog svega, ljudi ga sada gledaju kao da je neki manijak, a istina je mnogo drugačija - priča izvor blizak pevaču, koji se oglasio putem Fejsbuka:


- Imam potrebu da zamolim sve ljude koji me vole, a i one koji su me nakon ove “tužne” priče osudili, da se malo strpe kako bi saznali pravu istinu. Mislio sam da budem i dalje džentlmen i da ne kažem ništa loše o bilo kome, pogotovo ne o Ružici, jer sam svestan da ću morati da se spustim ispod svakog nivoa, ali nema veze. To je moja sramota i cenu zbog svoje loše procene spreman sam da platim - napisao je Andrija.

Pozvali smo Markovića kako bi nam rekao nešto više, ali ga do zaključenja broja nismo dobili.

Igor X i Ružica

Igor X i Ružica

Ružica: Neka me se čuva Igor!


Pevač Igor Kostić nakon što je napustio vilu „Parova“ za medije je govorio o Ružici Veljković i o tome kako ne gaji nikakva osećanja prema njoj, što je nju jako povredilo. Naime, produkcija je ukućanima dostavila novine u kojima je bio intervju Igora Iksa. Njegove izjave da se vratio devojci pogodile su bivšu modelsicu.
- Povređena sam. Nije trebalo ovako nešto da priča. Ukoliko ustanovim kada izađem da je istina ovo što piše u novinama ispričaću javno sve loše što znam o njemu. Ispod pokrivača, kad skinemo bubice, ali i u tajnoj sobi, pričao mi je o svojoj deci, bivšim ženama i tako dalje... Mnogo toga znam što njemu ne ide u prilog. Neka se čuva - poručila je Ružica.S. A.

Poslednji komentari
  • sreca Vreme: 09.04.2015 10:27h

    ma ti si jaka faca do bola pa ti je karijera poljuljana

  • dorcol Vreme: 09.04.2015 13:12h

    Tacno sam znao da je derpe da ne voli zene zbog toga ih bije!!!

  • Mara Vreme: 09.04.2015 13:30h

    Pijana Ruza i Matora se tukle sinoc, toliko o jadnoj i finoj devojci. Ne verujem joj nista. Sklona tuci, histeriji, a kad popije nije bas uracunljiva.

  • Stanislav Vreme: 09.04.2015 13:35h

    Aki,vidimo je mi na tv kakvo je njeno ponašanje i kakvu narav ima,jadni su ti njeni roditelji što su je takvu podržali svigde.Ti ispričaj istinu tvoju ,za nju si car

  • gavrilovic Vreme: 09.04.2015 14:29h

    Jadne ove anonimuše,nema te stvari koju nece da urade samo da izadju u novinama.Čak i sa Igorom...užas!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP