Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

ZVEZDA „GRANDA” PROŽIVELA PORODIČNU DRAMU NA BOŽIĆ

Aki zbog Sare ne razgovara sa ocem!

Autor: S. Arsić | 08.01.2014 - 14:30:00h | Komentara: 6

Andrijin tata je i javno pričao da ne želi Trajanovićevu za snajku, zbog čega su odnosi u porodici Marković zategnuti

Aki i Sara

Aki i Sara su sada nerazdvojni

Da je ljubav jača od svega, dokazuju Andrija Aki Marković i Sara Trajanović, koji su se uprkos protivljenju svojih porodica pomirili i planiraju zajednički život. Kako saznajemo, Aki je zbog pomirenja sa Sarom imao žestoku svađu sa ocem i zbog toga najradosniji praznik nije proveo u krugu porodice.

Edin: Mislio sam da je Sara sa Ivanom!

a

Nakon emisije “Narod pita” u kojoj su Sara i Aki i otkrili da su se pomirili i da planiraju zajednički život, na Fejsbuku se oglasio njihov cimer iz rijalitija Edin Škorić.

- Zar Sara nije sa Ivanom u vezi?! Izgleda da sam ja bio u pogrešnoj “Farmi” - prokomentarisao je bivši odbojkaš, s kojim su se složili mnogi njegovi virtuelni prijatelji.


- Akijev tata je i javno pričao da ne želi Saru za snajku, ljut je zbog njenog ponašanja u “Farmi” i smatra da ona nije osoba za njegovog sina. Kada je čuo da su se njih dvoje pomirili, odmah je nazvao Andriju i rekao mu da više ne računa na njegovu podršku jer ga je razočarao svojim izborom. Zbog zategnutih odnosa u porodici Marković, pevač za praznike nije bio u svom rodnom Požarevcu kao svake godine, već je sa devojkom boravio u Beogradu. Na njega su besni i ljudi koji su zaduženi za njegovu karijeru, jer je dogovor bio da javno ne objavljuje kako je u vezi sa manekenkom. Iskreno, ne znam koliko mu je pametno da zbog Sare uđe u sukob sa svojim najbližim, ali tako je želeo i nikoga neće da sluša - priča nam izvor blizak Markoviću i dodaje da je mladom pevaču krivo što njegovi najbliži ne podržavaju odluku da bude sa Sarom.

Uprkos tome što ga trenutno niko ne podržava, pevač je čak sa svojom lepšom polovinom gostovao i u emisiji “Narod pita”, a ni na nastupe ne ide bez Trajanovićeve.

- Gde god da gostuje, on sa sobom vodi i Saru. Oni najavljuju i zajednički život, mada već sada ona više vremena provodi kod njega u stanu nego kod bake, gde je živela pre rijalitija - kaže naš izvor.

U želji da proverimo ovu informaciju, pozvali smo Akija, koji nije bio raspoložen za priču.

- Ne želim više da pričam o privatnom životu! Istina je da sam praznike proveo sa Sarom, rešili smo nesporazum, pomirili se, uživam sa njom i to je sve što ću reći - rekao nam je Marković.
 
Poslednji komentari
  • MAYA Vreme: 08.01.2014 14:53h

    Samo napred i glavu gore,oboje. Ivan,Edin i slicni njima su osobe koje na sve nacine miniraju sve prave ljubavi..Zalosno je sto isti Edin nece da oseti ljubav svoje Jelene kakvu Sara pruza Akiju...Sara je kako tako uspela da se otkaci od kobca-Ivana na farmi..Zelim im puno srece u zaj.zivotu,a tata ce vec da se spusti na zemlju..kad jednog dana dodje bebica kao pojacane.. Ekstra ste i ne daj da vas rasture..

  • svrbu me rogovi Vreme: 08.01.2014 15:10h

    Sinko skini kapuljaču, imaš tako lepe uši

  • bu Vreme: 08.01.2014 16:58h

    Ma i tata ce promeniti misljenje samo kad ostane na samo sa sarom;-)Mlada ali izgleda da je ona zavrsila sve potrebne skole

  • nada Vreme: 08.01.2014 17:53h

    Deco volite se i uzivajte, neka je sa srecom!

  • milan Vreme: 09.01.2014 05:52h

    I tata bi malo....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP