Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

BIVŠI UČESNICI NEZAINTERESOVANI ZA ŠOU PROGRAM

Aleksa i Goca: Ne znamo ko su finalisti u TLZP

Autor: Ivan Gajić | 29.12.2014 - 09:45:00h | Komentara: 2

Sinoć je održano finale druge sezone šoua “Tvoje lice zvuči poznato”, a Aleksa Jelić, finalista i drugoplasirani iz prve sezone ovog programa, nije preterano zadovoljan učesnicima. Sa njim se slaže i Goca Tržan, koja čak nije sigurna ko se našao u finalu popularnog takmičenja.

Finalisti

Finalisti

- Iskreno, dugo nisam bio u Beogradu zbog poslovnih obaveza, ali i odmora, tako da nisam u potpunosti siguran ko su učesnici. Nisam pratio bukvalno nijednu emisiju, prosto nisam imao vremena za to. Jedino što sam čuo i video u prolazu je da svim ovogodišnjim učesnicima fali harizma - rekao nam je Aleksa, a sličan odgovor dala nam je i Goca Tržan.


- Nisam gledala emisije jer nemam vremena. Gledala sam samo prvu epizodu, zbog svojih obaveza. Iskreno da vam kažem, ni finale nisam gledala jer sam spavala - iskrena je Tržanova.

Aleksa Jelić i Goca Tržan

Aleksa Jelić i Goca Tržan


Inače, pripreme pred početak finala u bekstejdžu studija “Prve” bile su vrlo turbulentne zahvaljujući učesnicima koji su nastupali. Kako nam priča izvor koji se našao na licu mesta, bilo je i suza kod nekih takmičara.

- Svi su bili prilično napeti i nervozni. Neki su imali problem da zapamte tekst, drugi su se mučili sa koreografijom, a treći se brinuli da li će im kostim izdržati na sceni. Iako važi za prilično veselog i pozitivnog učesnika, ni Katarini nije bilo svejedno pred izlazak na scenu. S druge strane, prilično se vezala za većinu učesnika, pa je shvatila i da je to kraj druženja, što ju je to dodatno učinilo tužnom. Seta je obuzela i ostale finaliste, ali i one koji se nisu plasirali u finale, jer su se složili da će im faliti druženje, iako je proteklih deset nedelja bilo prilično turbulentno i napeto.
Emotivna je bila Tanja Savić, kao i ostali takmičari, dok su se Nenad Okanović i Dragan Kojić Keba trudili da bar malo razvesele sve prisutne - rekao nam je izvor koji se našao na licu mesta.

Željko Šašić

Željko Šašić | Foto: Zoran Lončarević

Šašić: Favoriti su mi Bane i Kaća!


Bivši učesnik takmičenja “Tvoje lice zvuči poznato” Željko Šašić priznao nam je da drugu sezonu prati shodno slobodnom vremenu, ali i da ima favorite.
- Bane Mojićević i Katarina Bogićević su me baš prijatno iznenadili. Ajde, mogu slobodno da kažem da su oni bili moji favoriti. Mada, ruku na srce, ni ostali učesnici nisu bili loši, naprotiv. Ne bih nikoga posebno da izdvajam, ipak je ovo šou humanitarnog karaktera i cilj je najbitniji, a to je da se pomogne nekome. Meni je bilo drago što sam bio deo tog dobrog projekta - priznao nam je Željko.

Poslednji komentari
  • blučanka Vreme: 29.12.2014 14:52h

    Prvi TLZP je bio 1000 puta bolji, vidjelo se da su izgarali na sceni i dali svoj maksimum od maksimuma. Ova grupa bzv - nula, sem male Kaće.

  • Lana Vreme: 29.12.2014 15:40h

    Možeš misliti,ne znaju,a ko pa o njima zna...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP