Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

TLZP

Aleksa Jelić - Moj Vlado Georgiev je očajan!

Autor: Blic | 09.11.2013 - 18:00:00h | Komentara: 0

U večerašnjoj epizodi šoua "Tvoje lice zvuči poznato" Aleksu Jelića gledaćemo u koži Vlade Georgieva, a kako on kaže, biće to njegova najlošija imitacija do sada!

Aleksa Jelić

Nakon imitacija Miroslava Ilića i Erosa Ramacotija u šouu "Tvoje lice zvuči poznato", Aleksa Jelić se nadao da će konačno dobiti zadatak u kojem će njegove plesne sposobnosti doći do izražaja. Međutim, taster je na kraju četvrte epizode za njega ponovo odredio statičnu ulogu - Vladu Georgieva, što se takmičaru nije dopalo.

"Da mi nije legao, nije. Georgieva ne poznajem lično, ali mogu da kažem da ga je jako teško imitirati. Da su se umesto mene na bini našli Željko Vasić ili Saša Kovačević, odradili bi ovaj zadatak kao od šale, jer oni izvode slične pesme kao Vlado", kaže za "Blic" Aleksa Jelić.

Iako je bio razočaran izborom, on se potrudio da i ovu transformaciju izvede najbolje što ume, ali ga je žiri iskritikovao.

"Gledao sam snimke Vladinih koncerata i trudio se da skinem njegove pokrete glavom i da ostanem ukopan kao kip, ali me je poneo latino ritam pesme "Nisam ljubomoran" i zanjihao sam kukovima. Hteo sam da i ovoj imitaciji dam neku svoju notu, međutim, žiriju se nije dopalo što sam napravio tih nekoliko koraka", kaže Aleksa.

Pop pevač i baletan Narodnog pozorišta se nada da će u nekoj od narednih epizoda konačno dobiti zadatak koji uključuje komplikovanu koreografiju.

"Voleo bih da se transformišem u nekoga ko je energičan, kao Majkl Džekson. Moj Vlado nije ispao kako treba, ali ko zna, možda će pravi Vlado pogledati moj nastup i konačno početi da igra", šali se Aleksa Jelić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP