Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

NALJUTILI GA KOMENTARI

Aleksa Rabrenović: Hejteri, gledajte svoja posla!

Autor: N.J. | 15.07.2015 - 21:00:00h | Komentara: 2

Bivši učesnik muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde", Aleksa Rabrenović, šokirao je domaću javnost kada je pre nekoliko dana otkrio svoje planove da ugradi silikone u grudi.

Aleksa Rabrenović

Aleksa Rabrenović | Foto: Fejsbuk

Nakon što je operacija urađena, a slike njegovih novih grudi obišle medije, podigla se još veća prašina, pa je pevač rešio da se oglasi putem društvene mreže Fejsbuk.
- S obzirom na to da sam tema dva dana u srpskim medijima prosto sam dužan da se i ovako oglasim.... Smatram da u Srbiji ima jako loših i zavidnih ljudi! Shvatam da je Srbija konzervativna ali treba dati malo stila, nivoa, kulture! Susreo sam se ovih dana sa jako ruznim situacijama što kod prijatelja, što u društvenog okruženju, što na ulici. Cela ova situacija mi je pomogla da shvatim da oko mene ima more zlih, opakih, konzervativnih prijatelja! Stavio sam sve na test! Dobio sam razne screen shot-ove svih onih koji su mi malo pre toga napisali "jel sve ok" a potom pljuvali komentarisali i slično. ...to je SRBIJA TO SU LJUDI! Ne znam zašto bilo koga zanima šta ja radim sa sobom, šta radim na sebi? ...Moje telo moja stvar, zar ne???? Mene nikada nije interesovalo niti sam se bavio tuđim problemima, željama, potrebama kao ni životom! Evo jedne informacije za sve konzervativce u našoj još konzervativnijoj zemlji - napisao je Aleksa na društvenoj mreži Fejsbuk, a zatim dodao:

Kao od majke rođen: Aleksa Rabrenović

Kao od majke rođen: Aleksa Rabrenović | Foto: Fejsbuk rabrenovicofficial

- U Evropi svaki peti muškarac koji trenira ima ugrađenje implante, da znate da se ne blamirate. RADI SE o MUŠKIM IMPLANTIMA!!! Kao zemlja se nismo dovoljno razvili da bi to razumeli... I TV( televizor ) JE NEKADA BIO NAUČNA FANTASTIKA! Hejteri, idite na neki bazen, smejte se, uživajte, sunčajte se, ide more, uživanje... Pružite nekome lepu reč mnogo će značiti i vama i nekom, lepo je.... Pomozite nekome u nevolji, komšinici idite u prodavnicu... Okrenite se humanitarnom radu, dajte vodu životinjama napuštenim po ulicama... Umesto da se bavite šta ko radi.... Budite kul! Biće vam bolje! Gledajte svoja posla! - zaključio je Aleksa.
Poslednji komentari
  • sur side killa cali Vreme: 16.07.2015 10:06h

    Jel ti roditelji znaju da si gej????? bjac

  • Starletan Vreme: 16.07.2015 12:01h

    Ko ti drmao kavez, dečko?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP