Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

X FAKTOR

Aleksandar Radojičić: Antonija je sjajna, ali ja imam tremu!

Autor: A.O. | 20.03.2015 - 11:30:00h | Komentara: 0

Ove nedjelje u 21 sat, na Prvoj televiziji kreće najveći pevački šou program na svetu 'X Faktor'! Kako snimanja odmiču, a sati na setu kojem provode su sve duži i duži, ne čudi da su se i voditelji šoua sprijateljli.

Antonija i Aleksandar u šetnji Beogradom

Antonija i Aleksandar u šetnji Beogradom | Foto: Promo

Antonija Blaće i Aleksandar Radojičić odlično se slažu, a ono malo slobodnog vremena što imaju, Aleksandar je kao pravi kavaljer iskoristio da Antoniji pokaže Beograd.
- Znate kako s nekim ljudima jednostavno kliknete na prvu. E tako je bilo i s Aleksandrom. Jako je simpatičan i odmah smo se sprijateljili. Vredan je i ne glumi zvezdu iako on to jeste. Gušt mi je raditi s njim i zajedno proživljavamo sve emocije kandidata X Faktora. Jedva čekam da počne šou na televiziji i nadam se da će gledaoci osetiti taj adrenalin i atmosferu te da će naći svog favorita - otkrila je Tonka.
Popularni glumac Aleksandar Radojičić koga je publika zavolela u kultnom serijalu „Montevideo“ otkriva kako se oseća pred početak šoua i priznaje da ima malu tremu:
- Veliko je zadovoljstvo biti domaćin regionalnog projekta. Ovo je moja prva voditeljska uloga i posebno mi je drago što sarađujem sa Antonijom, budući da je ona vrhunski profesionalac i devojka sa sjajnom energijom. Uživao sam proteklih nedelja na snimanjima, druženju sa Antonijom i u razgovorima sa kandidatima, bilo je više nego uzbudljivo, videćete! Iako sam profesionalni glumac, moram da priznam da imam malu tremu. Antonija mi daje maksimalnu podršku i mislim da se odlično dopunjujemo. Međutim, jedva čekamo da čujemo mišljenje publike, ono nam je najvažnije!

Voditeljski duo

Voditeljski duo "X faktora" | Foto: Promo

Kako su se Aleksandar i Antonija snašli u ulozi voditelja, kakvi su se kandidati prijavili ove godine i kakva je atmosfera u žiriju videćemo u premijernoj emisiji koja je na programu u nedelju 22. marta od 21 sat na Prvoj TV.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP