Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

X FAKTOR

Aleksandra Kovač radi jogu i na snimanjima! (FOTO)

Autor: A.O. | 02.04.2015 - 13:33:00h | Komentara: 1

Snimanje regionalnog “X Faktora” uveliko traje, a kako saznajemo, sudije ovog popularog šou programa se u pauzama snimanja opuštaju na različite načine. Tako jedina dama u žiriju, poznata kantautorka Aleksandra Kovač, koristi vreme da se maksimalno opusti I koncentriše uz pomoć joge.

Ne može bez joge: Aleksandra Kovač

Ne može bez joge: Aleksandra Kovač | Foto: X Factor/Promo

Budući da snimanja traju i po četrnaest sati dnevno, Aleksandra je od produkcije tražila posebnu prostoriju u kojoj može da se osami kako bi u miru praktikovala ovu drevnu metodu samorazvoja.
- Jogom se bavim godinama i ne postoji fizička i duhovna disciplina koja će bolje da pooštri vaš um, osveži i učvrsti telo i pomogne vam u trenucima kada vam je podrška neophodna. Skoro sam pričala sa mojim prijateljem Stefanom Milenkovićem, našim poznatim violinistom, o svemu dobrom što joga donosi i oboje smo zaključili da nam je joga u potpunosti promenila živote! Svim takmičarima “X Faktora” bih toplo preporučila da nauče osnovne asane koje mogu da praktikuju svugde i u bilo koje vreme, a koje će im pomoći da suzbiju tremu, regulišu disanje i skoncentrišu se pred nastupe! Ja uvek to praktikujem - iskrena je Kovačeva.

Aleksandra Kovač

Aleksandra Kovač | Foto: X Factor/Promo

Pored svog zdravlja, ova poznata kompozitorka vodi računa i o izgledu, te je tako u emisijama “X faktora” uvek možemo videti u zanimljivim haljinama i sa interesantnim detaljima u kosi.
Kako saznajemo, u pitanju je njena nova linija za kosu koju je pokrenula zajedno sa svojim timom pod simboličnim nazivom “Rajf i tačka”. U pitanju su unikatni, ručno rađeni rajfovi i šnale za kosu od različitih zanimljivih materijala.
Kakvu će odevnu kombinaciju i frizuru Kovačeva poneti u sledećoj emisiji i da li će takmičari poslušati njen savet videćemo već u nedelju od 20 sati na Prvoj televiziji kada je na programu nova uzbudljiva epizoda ovog popularnog šou programa.
Poslednji komentari
  • ana Vreme: 02.04.2015 15:23h

    ima istog frizera kao i žene u crnom

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP