Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

X FAKTOR

Aleksandra Kovač uči u šminkernici? (FOTO)

Autor: A.O. | 08.04.2015 - 17:00:00h | Komentara: 1

Poznata kantautorka i sudija popularnog šoua “X Faktor” Aleksandra Kovač vreme u pauzama snimanja uglavnom koristi u druženju sa kolegama, ali na poslednjem snimanju situacija je bila nešto drugačija.

Aleksdandra Kovač sa knjigama u šminkernici

Aleksandra Kovač sa knjigama u šminkernici | Foto: X faktor promo

Budući da snimanja “X Faktora” traju i po petnaest sati dnevno, Aleksandra je, kako saznajemo, morala da i na snimajućem danu odvoji vreme za pripremanje stručnih predavanja koja je uskoro očekuju.
Naime, ova poznata dama osamila se u šminkernici iza scene, kako bi mogla da se na miru posveti svojim obavezama izvan “X Faktora”.
- Trenutno pripremam predavanje o popularnoj muzici i komponovanju za Američki univerzitet u Bejrutu, gde sam već odrzala predavanja studentima koji su sada želeli da me čuju ponovo i u novom semestru! Takođe, završavam stručni rad o upotrebi popularne muzike u filmovima za jedan od najznačajnijih stručnih muzičkih međunarodnih časopisa "New Sound". Pored “X Faktora” imam mnogo obaveza, pa je dobra organizacija veoma važna - zadovoljno kaže Kovačeva i dodaje:
- Kao magistarki nauke Edinburg univerziteta, važno mi je da se bavim proučavanjem različitih oblasti muzike, najviše filmske i popularne, i da razvijam svoju akademsku karijeru, pa ću tako u skorijoj budućnosti održati predavanja i u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Velikoj Britaniji!
Poslednji komentari
  • Sneza Vreme: 09.04.2015 15:16h

    Neukusni su joj komentari na pojavu skoro svakog muškog takmičara. Može biti magistarka sa bilo kog univerziteta, ponaša se napadno. A iskreno, mislim da joj je glavna referenca u njenoj muzičkoj karijeri ipak ostalo prezime.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP