Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

IKS FAKTOR UŽIVO!

Aleksandra Sekulić je napustila takmičenje!

Autor: A. O. | 29.01.2014 - 00:15:00h | Komentara: 0

U toku je četvrta emisija “Iks Faktora” uživo. Ko će napustiti takmičenje, a ko će ostati u igri za pobednika prvog "Iks faktora" na ovim prostorima - saznaćemo večeras.

00:04 Takmičenje je napustila Aleksandra Sekulić!

U duelu su se našle dve Aleksandre, a žiri je glasao ovako: 

- U svakom slučaju obe Aleksandre su mi drage i obe su bile u ovoj poziciji. Meni je najteže jer moram da donesem ovu odluku, Aleksandra Brković je bila bolja - rekao je Kiki.

- Brković mi je bila bolja po svemu do sada - glasala je Kristina.

- Obe ste mi drage, malo sam se potresla. Bile ste dobre, danas niste bile ništa posebno. Kad uđeš u oluju sa Aleksandrom Brković to je teško, i tako je i bilo - obrazložila je svoj glas Emina.

- Čak i da je vaga pala na mene, a nije, Brković je bila lošija u prvom nastupu, daću glas Sekulićki da joj bude podrška - zaključio je glasanje Željko.

23:06 - Tamara raspametila

Tamara Milanović nastupila je sa pesmom Kristine Peri - "Jar Of Hearts".

Tamara Milanović

Tamara Milanović

Emina i Željko su apsolutno oduševljeni njenim nastupom, dok je Kristina Tamaru nazvala svetskim talentom.
- Jako sam ponosan na tebe! - dodao je Kiki.

22:58 - Haris posvađao Željka i Kristinu!

Povređeni Haris sa slomljenim prstom nastupio je bez koreografije, nadamo se da se posvetio samo glasu sa pesmom Dina Merlina - Sve je laž.

Haris

Haris

 
Joksimović je Harisa pohvalio za zrelost u nastupu:

- Postaješ ozbiljan momak. Potpuno sam ti verovao i maternji jezik ti pristaje da pevaš, ali reči ti možda malo ne pristaju. Sve u sve,u je bilo jako emotivno, nije bilo ravnodušnog sigurno.

Sa time se nije složila Kristina:

- On je svoj identitet pokazao na svojoj audiciji, a sada više toga nema.

Na Kikija je Harisov nastup ostavio pozitivan utisak, dok je Emina pokušala da smiri situaciju u žiriju.
 

22:44 - Lukijan podelio žiri!
Lukijan Ivanović  je pevao pesmu Džona Njumena - "Love me Again"

Lukijan Ivanović

Lukijan Ivanović

Naslov mi se dopao, sjajni plesači i tačka, međutim zamerio bih ti taj najviši ton, stalno čujem neki vazduh u refrenu. Malo još je smelosti nedostajalo - rekao je Željko.

- Ja volim tvoje pevanje, prošli put sam se prosula po stolu, dobra je pesma ali ne mislim da je dobra za tebe, a već sam ti to na probama i rekla. Pesma te je pojela - prokomentarisala je Kristina.

Kikiju se dopao aranžman, a Emina je ovaj nastup nazvala jednim od najboljih.

22:27 - 4U Oduševio!
Devojke su pevale pesmu Lana Del Rej - Summertime Sadness.

4U

4U

- Ovo je za mene bio vaš najbolji nastup, jako mi se ovo dopada - prvi je rekao Kiki.

- Stalno blistate i uvek ste dobre, starke ne želim da gledam, možda neke štikle sledeći put - osvrnula se na njihov izgled Emina.

Za Željka su bile super, dok je Kristina rekla da se Željku jako dopadaju kolači koje je donela.

22:18 - Maid, čovek drama
Maid Haćimović uvek dobro zabavi publiku i žiri, ovoga puta nešto mirnija pesma, ali verujemo da će nas oduševiti, Tutti Frutti Bend - Stvari lagane

Maid Haćimović

Maid Haćimović

 
- Ti si idalje čovek drama. Ti imaš fantastičan glas i tu nema problema. Sad je pravi trenutak da naučiš da kontrolišeš dramu da ne bude uvek previše - zbunjena je bila Kristina, dok je Kiki rekao da ga je nastup vratio u osamdesete.

- Smorila sam se malo, ali na kraju si zakovao! Bravo - rekla je Emina, a Željko je zaključio da je Maid izbacio vibrato koji ne samo da je nervirao Kristinu već i sve članove žirija. 

22:10 - Ilma u problemima sa monitoringom
Ilma Karahmet je nastupila večeras sa pesmom Marije Šerifović - Nisam Anđeo

Ilma

Ilma

Ilma se uopšte nije čula pred kraj izvođenja pesme i to je malo uspaničilo pa je bila na ivici suza.

- Imaš vatrene fanove ovde! Ilma, ovo što se desilo, dešava se...Bilo je ok, ali mi nije jasan izbor pesme, dešava se - ohrabrila je Emina.

- Dešava se, pevaš fantastično i ne nerviraj se. Meni se desilo na dodeli pesme Balkana i puštena je usporeno i morao sam da pevam usporeno ceo plejbek. Opusti se - nastavio je Željko

- Znam da si potrešena, prebolećeš, taj deo nećemo suditi. Moralo je jednom da se desi da omašiš pesmu. Ne sviđa mi se kako ti leži pesma - rekla je Kristina.

- Ništa strašno i ovo će ti se dešavati, bila si vesela i razdragana, čak si i igrala - zaključio je Kiki.

21:58 - Miljenici žena - Doktori
Muški bend Doktori pevali su pesmu Pharrel Williamsa - Happy.

Doktori

Doktori

 
- Ranije su vas kritikovali da ne pevate sva petorica, a sada ste dokazali da ste svi izuzetni pevači. Ova mala žurka je baš bila deo ovog šoua. Imate mesta na ovom tržištu ako ostanete zajedno - rekao je kiki, a Kristina im je poručila samo jedno veliko "Bravo".

- Da niste doktori bili biste majstori. Kristina, ovo je bio jedan od najboljih nastupa u X faktoru. Svaka vam čast - rekla je Emina.

- Ne zato što je Kristina donela kolače i što smo sklopili mirovni pakt, vi ste bili izuzetno dobri večeras.Kristina ne treba ni da govori posle mene večeras, kad je nešto lepo ja to i kažem - zaključio je Željko.

21:50 - Aleksandra Sekulić, devojka sa 100 X Faktor života

Devojka koja je ispala iz emisije, vratile se, stigla da preživi i duel sada se predstavila sa pesmom Vanne - Kao da me nema.

Aleksandra Sekulić

Aleksandra Sekulić

 
Emina je rekla da joj se dopada kada izvođač zna šta mu leži

- Ti si to odlično izvela, a taj minimalizam ti lepo stoji. Malo više obrati pažnju na pevanje, nisi dala maksimum, a mogla si bolje.

- U prošloj emisiji si me ubedila da si super, i sad evo opet ništa, izgleda da ti dobro radiš samo kad je opstanak u pitanju. Momci se za tebe pobiše a ti ništa! Sledeći put pusti Kikija da izabere pesmu - dodao je Željko.

Kristina je Aleksandri rekla da pazi sa izborima pesama, dok je Kiki istakao da kod njega uvek ima podršku.

21:39 - Latino stil odgovara Aleksi Peroviću

Aleksa Perović je bio silno nahvaljen od strane žirija kada je pre nekoliko emisija pevao na španskom pa se i ovoga puta opredelio za taj jezik, što je sigurno sigurno je, pa je pevao Enrika Iglesijasa i pesmu "Bailamos".

Aleksa Perović

Aleksa Perović

 
Željko je pohvalio Aleksu uz komentar da mu "leži taj fazon". Sa tim se složila i Kristina.

- Vidi se da uživaš u svemu ovome, siguran si u sebe i imaš uvek taj osmeh i to tvoje dečačko raspoloženje - dodao je Kiki, a Emina je istakla da kod njega najviše voli tebe što je jako pozitivan i razuman. 

21:16 - Aleksandra Brković se već žali na medije
Aleksandra Brković se žalila kako se o njoj piše svašta po novinama, pa izgleda da mlada dama nije ni svesna da se upustila u estradu. Ovoga puta predstavila nam se miksom dve pesme Tap 011 - Zbog tebe i E.T. - Tek je 12 sati.

Aleksandra Brković

Aleksandra Brković

- Ništa nisam razumela u mešavini pesama, ali tvoja energija je neverovatno i to me pokreće, retki su izvođači koji to imaju - rekla je Emina sa čime se složio i Željko.
- Prvih 3 puta si me iznenadila, a danas ne baš. Mislim da su ove pesme neozbiljne za tvoj vokal, ti svakako to radiš fenomenalno - dodala je Kristina.
- Takođe mislim da pesma nije za tebe, ali dobro je da prođeš i takvu fazu. Ti si sve uradila jako dobro - zaključio je Kiki.
21:14 - Daniel nastupa prvi
Jedan od favorita, Daniel Kajmakoski pevao je pesmu grupe One Republic , "Counting Stars". A Željko Joksimović je u intervju rekao kako Daniel i sam može da napravi koncert u Makedoniji.

Daniel Kajmakoski

Daniel Kajmakoski

Kristina je zadovoljna njegovim izborom pesme, sa čime se složio i Kiki.
- Ja sam ovu pesmu htela za svoje momke i sve si im uzeo.Malo si imao koncertni nastup, alal vera - rekla je Emina, a Željko je napomenuo da je Daniel iz emisije u emisiju si sve posvećeniji.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP