Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

MALIŠANI SE ZABAVLJALI PRED SUPERFINALE MUZIČKOG TAKMIČENJA

„Alo!“ na brčkanju sa zvezdicama

Autor: Biljana Radulović | 01.07.2015 - 07:00:00h | Komentara: 2

Deset mališana koji su se izborili za superfinale u „Pinkovim zvezdicama” za vikend su uživali zajedno u Aranđelovcu, gde su se družili, kupali, igrali i spremali za veliki spektakl u subotu veče. Ovaj karantin se pretvorio u najluđu zabavu budućih zvezda koje su se neizmerno zavolele, a sa njima su i učesnici koji su ispali u polufinalnim emisijama.

Jovan Aleksić je  džentlmenski u  svom čamcu u  obliku patke  povezao Lenu  Stamenković

Jovan Aleksić je džentlmenski u svom čamcu u obliku patke povezao Lenu Stamenković

Kao što se moglo očekivati, svi najviše vode računa o najmlađem Pavlu Vasiljeviću, koji je čak naučio da skače u bazen, a kada mu je dosadno, gleda crtaće na laptopu i sluša muziku.

Uživali u džakuziju

Uživali u džakuziju

U vodenim igrama prednjače miljenici devojčica Mateja Vukašinović i Igor Lazarević, dok je džentlmenski Jovan Aleksić u svom čamcu u obliku patke povezao Lenu Stamenković.

Najmlađe srpske muzičke zvezde uživale u  kupanju, kuglanju i pripremama za finale

Najmlađe srpske muzičke zvezde uživale u kupanju, kuglanju i pripremama za finale

Smeh je najglasniji jezik koji se ovih dana čuje u hotelu u Aranđelovcu, gde su mališani uživali u svakom trenutku. U bilijaru je daleko ispred svih trijumfovao David Radosavljević, što može da bude dobar znak kada je konačni plasman u pitanju.

Iako je Makedonac, Trajče Georgiev sve više uspeva da se sporazume sa cimerima koji ga ovih dana uče da govori srpski jezik. Isidora, Marija i Irina, kao stariji učesnici, bili su najveći pomagači kuvaru koji im je posle celodnevnog kupanja napravio palačinke. Nestašni Pavle i Nikola iskoristili su priliku da šlagom iz boce ispolivaju novinara Televizije „Pink“.

Poput pravih zvezda, mališani su hedonistički uživali u svim pogodnostima koje pruža luksuz hotela u kojem su boravili, pa su se brčkali u džakuziju, kuglali i igrali u dečjoj igraonici.

Pavle je proveravao  poruke na Fejsbuku

Pavle je proveravao poruke na Fejsbuku

Oni su sve vreme pod nadzorom produkcije i ljudi koji brinu o njima, kako bi na vreme otišli u krevet. Iako štede glas, superfinalisti često zapevaju gostima hotela, oduševljavajući ih svojim talentom.

Pala veridba pred zvezdicama

Dok su svi zajedno večerali u restoranu, nepoznati mladić zaprostio je svoju devojku, a mališani su to dočekali aplauzom. Kako bi budućim mladencima ulepšali veče, prihvatili su se mikrofona i zapevali im. Devojčice, kao i sve pripadnice lepšeg pola, danima su prepričavale ovu situaciju i maštale kako će to one jednog dana doživeti. Superfinalisti su jedan za drugim ovom momku i devojci čestitali i poželeli sve najlepše u zajedničkom životu.

Poslednji komentari
  • ana Vreme: 02.07.2015 01:00h

    Pilići su i lepsi i bolji pevaci od starijih. Neodoljivi :o**********

  • vesna Vreme: 02.07.2015 20:45h

    A kad je Paja isprskao onog reportera sa slagom- Hahahahaha... Naljutio se, onako mali, pa kad se uskopistio... Sutradan mu na pitanje da li se naljutio, ladno kaze, sav vazan, Preskacemo pitanje! Jos je bio ljut. Valjala sam se od smeha! A Trajce bio na intervjuu zajedno sa njim, pa se i on zasmejao do suza. Secer mali, stvarno je poseban, mogu da pisu sta hoce o njemu u komentarima, ali on je jedinstven

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP