Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

X FAKTOR

Antonija Plesko "izula žiri iz cipela" (FOTO)

Autor: E. A. | 05.04.2015 - 23:00:00h | Komentara: 0

Treća epizoda regionalnog muzičkog takmičenja otkrila je mnoge talentovane pevače. Žiri je prvo oduševila i zasmejala Monika Vujisić, dok je Hildegard Mraković, domaćica iz Kotora podigla publiku na noge. Tinejdžerka iz Pule Elis Kilijer takođe je šarmirala i publiku i žiri, dok je njena vršnjakinja, Antonija Pleško, za kraj "izula žiri iz cipela" žiri.

Srđan Lazić

Srđan Lazić

 
Prvi je nastupio Srđan Lazić iz Valjeva što je posebno obradovalo Željka Joksimovića. Njegov zemljak opravdao je velika očekivanja i dobio četiri DA.

Na scenu je potom izašla Monika „Harmonika“, koja nije srećna zbog nadimka koji je dobila u srednjoj muzičkoj školi. Svirala je taj instrument, a drugari su koristili svaku priliku da se našale s njom.

Monika

Monika "Harmonika"

 

Željko je ponovo bio oduševljen Monikom jer dolazi iz Bijelog Polja odakle je i njegova majka.

- Ako bi Željko tražio da razvučem harmoniku, i ako to znači da ću da prođem, hoću!, rekla je Monika.

- Da si sad izašla sa harmonikom i to recimo, belom i da si otpevala nešto bravurozno, ja bih sve uradio da ti stigneš do tamo gde si naumila da dođeš, rekao je oduševljen Željko.

Monika se na to okrenula publici i zapitala „Ima li neko harmoniku?“.

- Kakvo je to umetničko ime, odmah si nas oduševila, prokomentario je Tonči.


Mlada Monika je potom zapevala „Russian rulet“ od Rijane, a na predlog sudija i jedan deo domaćice, što je bilo sasvim dovoljno za četiri DA.

- Nije zbog lokal patriotizma, nije zbog harmonike ali kad sam čuo ovaj drugi ukras, s tobom stvarno može da se radi, prokomentariao je Željko.

Luka Kerečin

Luka Kerečin

 

Sledeći takmičar koji je zainteresovao žiri je Luka Kerečin iz Zagreba. On je Zagreb napustio sa 12 godina, studirao je u Americi ruski jezik i diplomatiju i dobio priliku da ode i u Sankt Peterburg. Živi svuda i nigde, a za sebe kaže da je globalni beskućnik. Muzika mu nije strana, nastupa u progressive metal bendu. Nastupio je pesmom čuvene grupe U2 „Desire“.

- Luka, ne volim nešto Bono Voksa ali je pevač mrak. Više si mi doprineo na vizuelan način nego to što si pevao ali videćemo još, rekao je Tonči.

- Intuitivno je bio u stilu U2, stvarno sam pazio da li će napraviti grešku ali nije i zato DA, rekao je zadovoljni Massimo.

- Vidi, ako dođeš u moje ruke, naći ćeš se, rekla je Aleksandra, a i Željko mu je dao DA samo da bi došao u Aleksandrine ruke.

a
Tinotende Majongwe
Svoju sreću sa sudijama okušala je i Tinotende Majongwe iz Sarajeva, poreklom iz Zimbabvea, ali nije uspela. 

- Lep glas i sve ali ne možeš sa tom intonacijom, rekao joj je Massimo a sudije su saglasno dale NE.

Katarina Ostojić

Katarina Ostojić

 

Sledeća takmičarka je Katarina Ostojić iz Smedereva. Ona obožava Crvenu Zvezdu, radila je kao konobarica. Taj poziv joj nije prijao, gosti nisu uvek pristojni, a imala je čak neprijatnu situaciju sa kolegom koji je bio veoma neprijatan prema njoj. Katarina kaže da mu je šljusnula čašu piva u lice i dala otkaz. I da ne uspe u ovom šouu, konobarisanje će ostaviti daleko iza sebe.

Svoj dinamičan temperament pokazala je i na sceni izvodeći „Black cat“ od Dženet Džekson.

- Bravo, vrlo si simpatična, draga, imaš kontakt sa publikom, meni je to bilo jako dobro, pohvalio je Massimo.  Dok je Tončija podsetila na mladu Šer

- S tim što ona nija imala tu agresiju, ti si gotov proizvod, rekao je Tonči.

Iznenadilo ih je što je ovo njen prvi nastup tako da su obojica dali DA.

- Meni se nije dopao izbor pesme ali je pokazao tvoj fantastičan kontakt sa publikom od samog starta, rekao je Željko i rekao NE. Aleksandri se dopalo tako da je dala Katarini šansu i DA.

Darija Srećković

Darija Srećković

Darija Srećković iz Beograda, bavi se internacionalnim modelingom. Međutim, san joj je da se bavi pevanjem zbog čega se i prijavila za X faktor.

Otpevala je numeru „Believe“ pevačice Šer, a potom specijalno za Massima i Tončija pesmu grupe „Magazin“.

Massimo joj je odmah uputio kompliment.

- Ja sam slab na lepotu, i šta ću...mislim da imaš X faktor. Malo si se pogubila u pesmi... toliko su opuštena i simaptična, voleo bih da te vidim u boot camp-u“, rekao je Massimo.

- Sigurno je da ima onih koji bolje pevaju od tebe, a ono što danas čini jednu ženu zvezdom, ja mislim da imaš. Samo ti treba naći profil u koji ćeš se staviti i što se mene tiče DA, rekao je Tonči. 

- Ti si prelepa i imaš divnu energiju koja nas je sve kupila i meni se jako dopadaš, rekla je Aleksandra, dok joj je Željko dao NE sa obrazloženjem da to treba da joj bude podsticaj da sledeći put bude bolja.

Ivo Jurić

Ivo Jurić

 

Sledeći je na scenu izašao Ivo Jurić. Mladi talenat iz Mostara nastupio je pesmom „Nije ljubav stvar“.

Željko je bio veoma zadovoljan, baš kao i Aleksandra i oboje smatraju da će Ivo imati puno obožavateljki. Massimo je primetio malu tremu zbog koje je Jurićev glas zadrhtao i uputio reči ohrabrenja. Ivo je prošao sa četiri DA.

Marko Vlahović

Marko Vlahović

 

Žiri je oduševio i Marko Vlahović iz Crne Gore numerom Džoa Kokera „You can leave your hat on“.

- Vidi Marko, uopšte mi nije bilo svejedno da te slušam u ovoj pesmi, već mi je zaigralo i oko i srce, da, da, jako lepo, prokomentarisala je Aleksandra. Marko je dobio četiri DA.

Hildegard Mraković

Hildegard Mraković

 

Pred žirijem se pojavila Hildegard Marković iz Kotora. Ona se već oprobala na mnogim takmičenjima tako da nije imala tremu, jedino joj je teško pao rastanak od dece ali je voljna zarad snova, da se malo posveti sebi. U jednom trenutku se i rasplakala jer je pomislila na supruga za koga kaže da joj je sudbinska ljubav. Usledilo je fatastično izvođenje čuvene Dženis Džoplin „Piece of my heart“.

Hildegard je oduševila žiri.

- Možda je bilo malo više ekspresije, sigurno moć glasa ne prati snagu tih tvojih pokreta, rekao je Tonči.

- Pevala si odlično, energetski fantastično, verujem ti sve što si uradila, pohvalio ju je bio Željko, dok je Aleksandra rekla da joj je prijala njena energija.

- Jedva čekam da vidim tvoju fizičku transformaciju, meni si bila apsolutni cunami, sa oduševljenjem je rekao Massimo. Hildegard je dobila četiri DA.

Elis Klijer

Elis Klijer

 

Još jedna mlada takmičarka ostavila je bez daha publiku i žiri. Elis Klijer iz Pule, raskošnim glasom izazvala je opšte oduševljenje izvodeći numeru Sema Smita „I’m not the only one“. Massimo je rekao da je publika bila omađijana i Elis je dobila četiri DA.

Sparkles

Sparkles

 

Tanja i Vladimir dolaze iz Makedonije i nastupaju kao grupa „Sparkles“ i kako kažu, ne postoji šansa da se razdvoje.

Massimu su simpatični, a Aleksandri je zasmetalo što ima karikature u njihovom pevanju, dok je Tonči rekao da voli preterivanje. Makedonski par je prošao dalje sa tri DA.

David Temelkov

David Temelkov

 

Na žiri je snažan utisak ostavio i David Temelkov iz Skoplja koji je izveo numeru „Kiss from a rose“, pevača Seal.

- Svet je pun dobrih pevača i pun mi je kufer dobrih pevača ali mi je super kada mi je neki glas specifičan, a tvoj glas je specifičan, prokomentarisao je Tonči.

- Ti si zgodan, mlad, pun energije, snage i imaš stvarno lep glas. Odabrao si fantastičnu pesmu u kojoj si mogao da pokažeš sve što znaš, oduševljen je bio Massimo. I Željku se dopala Davidova boja glasa, kao i Aleksandri. David je dobio četiri DA.

Antonia Plesko

Antonia Plesko

 

Na kraju je nastupila Antonia Plesko iz Splita. Osim pevanjem bavi se plesom i glumom. Igrala je u nekim mjuziklima, putovala je u Amerku, tačnije Holivud i kaže da joj je scena dom. Izabrala je pesmu „Natural woman“ od legendarne pevačice Arete Frenklin. Ova numera nije samo Antonijina omiljena već i Aleksandrina koja nije krila oduševljenje.

- Bravo, oduvala si me od prvog tona, fenomenalno, rekla Aleksandra. Sudije su se odmah usaglasile, Antonia ide dalje!

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP