Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

X FAKTOR

Baražno glasanje! Vratite svoje favorite!

Autor: pulsonline | 20.12.2013 - 22:00:00h | Komentara: 0

Da "X Faktor Adria" ima svoje verne gledaoce I da se o takmičarima priča iz nedelje u nedelju, pokazuju I brojni obožavaoci takmičara koji su za kratko vreme osvojili srca publike!

a Ilma, Haris, Tamara, Aleksandra, Aleksa, Lukijan već imaju armiju obožavalaca i njihov broj iz dana u dan raste! Međutim, koliko su gledaoci zavoleli takmičare, pokazuje i primer modnog fotografa Stefana Kokovića, koji se našao u Emininoj grupi, ali nažalost nije prošao u dalje takmičenje! Međutim, još nije gotovo: za sve izbačene takmičare moguć je preokret! U toku je baražno glasanje uz pomoć kojeg će se po jedan takmičar iz Eminine i Kikijeve grupe vratiti u dalje takmičenje!

Stefanovi fanovi

Stefanovi fanovi

 Više informacija o tome možete pronaći ovde.
- Od kada sam u "X Faktoru" niz prijatnih stvari mi se dogodio, a moram priznati - krajnje neočekivano! Od toga da mi se dnevno na Fejsbuk javi na stotine ljudi, do fotografisanja na ulici i potpisivanja autograma, a nedavno se posle jednog mog pojavljivanja pojavila devojka koja je nosila majicu sa mojim likom i imenom i tada mi dala predivan poklon, parfem i plišano srce. Kao neko ko je preterano čak emotivan, presrećan sam i što bi se reklo u narodu "more mi nije ni do kolena"! Bilo bi mi izuzetno drago da se vratim u lajv, kao i verovatno svim mojim kolegama! Gledaoci, glasajte za svog favorita – poručuje Stefan Koković.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP