Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

PINKOVA ZVEZDA ZA ALO!

Bojan Davidović: Zbog pevanja sam oboleo od dijabetesa!

Autor: Isidora Tubin | 08.02.2015 - 09:00:00h | Komentara: 3

Bojan Davidović, takmičar „Pinkovih zvezda“, koji je žiri impresionirao izborom zahtevnih pesama, ekskluzivno za „Alo!“ ispričao je kako je neuspeh u pevanju uticao na njegov život. Naime, pevač je pretrpeo stres zbog neuspeha na prijemnom ispitu za muzičku školu i tada ozbiljno ugrozio svoje zdravlje i oboleo od dijabetesa.

Nakon teškog perioda,  spreman da se bori za uspeh: Bojan Davidović

Nakon teškog perioda, spreman da se bori za uspeh: Bojan Davidović

- Pripremao sam se za prijemni ispit tri meseca, a ceo život čekao na taj trenutak. Položio sam harmoniku, radovao se maturi i ostalo mi je još da položim pevanje. Na samom prijemnom bio sam zadovoljan svojim pevanjem i siguran da sam položio, šta više, sa ocenom pet. Međutim, dobio sam jedinicu i pao prijemni ispit, a taj trenutak je za mene najveći šok koji sam doživeo u životu, kao i za moju porodicu - započeo je pevač svoju priču i nastavio:
- Nisam mogao da se pomirim sa tim da mi se takav peh dogodio, a moje okruženja me je omalovažavalo i nisam imao nikakvu podršku. Shvatio sam da moram da se priberem i da upišem srednju školu, i tako sam upisao gimnaziju - objašnjava Bojan. Pošto je upis u školu koju zapravo nije ni želeo da pohađa, samo doprineo njegovom lošem emotivnom stanju, stres je počeo da se odražava na njegovo zdravlje.
- Ubrzo nakon upisa u srednju školu, od stresa je počela da mi opada kosa. Prvo sam primetio da mi ostaje kosa na dlanu kada prođem rukom kroz nju, a vremenom sam shvatio da mi se kosa poprilično proredila. Pored opadanja kosa, imao sam stomačne tegobe na nervnoj bazi i svakodnevno sam imao bolove, zbog čega je moja majka rešila da me odvede na lekarski pregled. Tada sam saznao da bolujem od dijabetesa - rekao je pevač o nastanku njegove bolesti, a ta vest ga je dotukla.

- Plakao sam danima, povukao sam se u sebe i nisam želeo ni sa kim da komuniciram. Počeo sam da odbijam hranu i nikako nisam želeo da primam insulin, ali taj period nije trajao dugo. Pomogao mi je razgovor sa psihologom i edukacija o mojoj bolesti, pa sam ubrzo shvatio da i sa dijabetesom mogu da vodim normalan život - zaključio je takmičar.
Bojan je nekoliko meseci kasnije uspeo da upiše muzičku školu i njegov život je krenuo drugim tokom. Sada je apsolvent muzičke akademije, takmičar „Pinkovih zvezda“ i vredno se priprema za baraž u kojem će nastupiti krajem marta.
Poslednji komentari
  • goca Vreme: 08.02.2015 10:49h

    naslov grandova zvezda a tekst o pinkovoj zvezdi...

  • nedjo Vreme: 08.02.2015 20:43h

    DOBAR EPP. sinak ,ima hiljade ljudi u znatno tezoj situaciji od tebe. opusti se i uzivaj u zivotu

  • Boka Vreme: 17.02.2015 16:59h

    Kao višegodišnji dijabetičar i osoba koja je svašta nešto prošla u životu,tvrdim da dijabetes nije nastao od stresa. Takav oblik dijabetesa je Tip 2 i javlja se kod gojaznih i starijih osoba i leči se isključivo tabletama. Jeste da stres dosta utiče na psiho-fizičko stanje,ali... I meni su pričali da sam bila pod stresom,ali stvarno nikakav stres u tom periodu života nisam imala. Edukujte se ljudii!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP