Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

PROGOVORIO ATININ BIVŠI

Bojan Savić: Pukao mi je kondom i sv**io sam u nju!

Autor: svetplus | 09.05.2015 - 16:00:00h | Komentara: 6

Estradna plesačica Atina Ferari je pre nekoliko dana u razgovoru sa Tomom Pantersom ispričala kako je bila u kratkotrajnoj romansi sa Bojanom Savićem, te istakla da se on poneo veoma neljudski prema njoj.

Atina Ferari: Prirodna od glave do pete

Atina Ferari | Foto: Youtube Screenshot

Atina je tom prilikom u više navrata istakla da je izgubila bebu s njim jer je maltretirao, te da je on imao problema sa drogom. Bojan je rešio da ispriča svoju stranu priče.
- Atina Trabant, osoba koja bi zarad slave i “popularnosti” učinila sve na ovom svetu. Skidati se gola? Raditi svakakve stavri za novac? To je za nju prevaziđena stvar. U svakom slučaju, to je njena lična stvar. Ja nisam od onih koji pljuju i omalovažavaju devojke koje su bile sa mnom na jednu noć, umem i takve da poštujem, ali to ne važi za Atinu Ferari Trabant. Nedavno je pred ulazak reality Atina objavila da sam je silovao, da sam manijak, da sam joj napravio dete i nakon svega toga da sam se poneo prema njoj kao nezainteresovano, što je nju najviše pogodilo. Nakon ove nebulozne izjave i laži na društvenoj mreži Fejsbuk i nekim “Š” portalima, odlučio sam da ih tužim i to sam objavio na svom statusu. Kada su to dotična A. Trabant i “Š”portali videli, odmah su izjavu obrisali” - rekao je Bojan za SvetPlus.com, a zatim je ispričao kako su se upoznali.

Bojan Savić

Bojan Savić | Foto: Fejsbuk

- Pevao sam u jednom noćnom klubu, a inače gde god da sam nastupao Atina Trabant je pratila skoro svaki moj nastup, tako smo se na kraju i upoznali… Često me je smarala da idemo na neko intimnije mesto, kako bi mi pokazala svoje sposobnosti. Te večeri kada je Atina kako ona kaže “postala trudna” za jednu noć, zamolila me je da je odbacim do kuće. Ja sam joj to učinio, ali me je u toku vožnje odmah napala. Otvorila mi je šlic i … Nakon nekog vremena vožnje i … rekla mi je da zaustavim automobil, i parkiram ga sa strane, ne bi li nas video neko ispred njene kuće. Prešli smo na zadnje sedište, i tu se dešava ona najgora stvar. Pukao mi je kondom i sv**io sam u nju. Odmah sam se otreznio i uputio u obližnju apoteku. Kupio sam joj pilule protiv trudnoće i dao joj da popije. Izvinio sam joj se i rekao joj da ću biti uz nju ako joj bude bila potrebna neka pomoć. To nisam smeo da kažem, uzela mi je za zlo. Znajući da sam pred velikom karijerom, da izdajem svoj prvi album i da pokrećem jaku marketinšku kampanju, ona koristi priliku i provlači se preko mojih leđa na vrlo prgav i neukusan način - rekao je Bojan i nastavlja:

Bojan Savić

Bojan Savić | Foto: Fejsbuk

- Sutradan sam se probudio i otišao u studio, gde su me čekali moji dragi saradnici. Zazvonio mi je tel, Atina me je zvala i vikala “Truuudna sam”. Ja sam se nasmejao i rekao “važi bravo ajde zdravo.“ Nisam bio u mogućnosti da sad pričam sa njom i da joj objasnim da je nemoguće utvrditi trudnoću nakon 7-8 sati, samo sam joj rekao čujemo se kasnije. Ona me je do tada još 10-tak puta zvala, ali ja se nisam javljao. Posle raznih glupih poruka koje mi je slala, ja sam odlučio da je jednostavno iskuliram i samo sam joj poslao sms da sedne u taksi i ode kod doktora da se pregleda, ako će tako biti lakše, i naravno da ću sve platiti. Nakon cele te njene akcije, ponovo mi je zazvonio telefon, moj bivši prijatelj, a njen sadanji dečko, koga predstavlja kao druga, Kiza taksista i radio voditelj poznate velike radio stanice Bum,Bum. Pozvao me je da se vidimo i da popričamo. Neznavši da je njen dečko (kako ona kaže njen seksualni partner), ja sam otišao da se vidim sa njim, gde su me čekali “računi na stolu” koji su ispisani neispravno, nepismeno na običnom papiru i to bez ikakvog pečata na kojem piše 100 evra i 4000 dinara. Malo evri, malo dinari, pa malo troškovi taksiranja, još sam samo čekao i seksualnu uslugu da mi naplate, ali ne mogu da grešim dušu, to sam dobio gratis. Čuvam račun i uskoro ću ga i javno objaviti… I mislim da je ovo velika poruka svim momcima, a najviše onima koji se bave javnim poslom, i mislim da će me 99% naroda podržati, jer su imali prilike da vide ko je Atina Ferari Trabant - završio je Bojan.
Poslednji komentari
  • sasa Vreme: 09.05.2015 17:11h

    brate jeftina je, daj neki tel da stupim u kontakt sa njom

  • sasa Vreme: 09.05.2015 17:26h

    Bravo za istinu.Cura se folira zesce.

  • TOSO Vreme: 10.05.2015 01:01h

    pa sta reci atina je svojom izjavom u razgovoru sa ivanom kazala kako je vencata u nemackoj zbog papira asamim tim moze jako nauditi ovoj kuci jer je to krivicno delo ito javno iznosi ispred kamera

  • nemampojma Vreme: 10.05.2015 01:56h

    Jesu sve ove u parovimalake cure,i bolesne u glavu,ali iskreno ne znam ni ko si ti,a hvalis sebe kao da si Aca Lukas. Isto si anonimus kao i ove pevaljke u parovima,sad svi olajavate jedni druge,da bi se pisalo o vama. Losa vam je reklama, jer nemate talenat i bicete svi brzo zaboravljeni.

  • vanja Vreme: 10.05.2015 11:31h

    pravi se da je pametna laze bravo neko da joj zapusi usta mnogo laze napolje ona l gastoz

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP