Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

BLUD I RAZVRAT U RIJALITIJU „PAROVI” SE NASTAVLJA

Bora i Toma vatali klinke!

Autor: Biljana Radulović | 11.03.2015 - 20:30:00h | Komentara: 0

Iako se niko nije nadao da će najstariji učesnici rijalitija „Parovi“, pevači Bora Drljača i Toma iz benda „Blek panters“, prvi biti upleteni u seksualne afere, upravo to se dogodilo posle nekoliko čašica alkohola. Drljača je bez pardona mesio grudi bosanske starlete Senade Nurkić, poznatije kao Maca Diskrecija, dok je njegov kolega opipao zadnjicu Atine Ferari.

Drljača opipao Macine grudi

Drljača opipao Macine grudi

Oni nisu marili za to što one po godinama mogu unuke da im budu, već se Bora „latio posla“ čim je Maca skinula haljinu i dekolte mu poturila pod nos da on kao stručnjak kaže da li su njeni silikoni dobri.
- Dođi da proverim - oblizivao se Bora i dok je nekoliko minuta dodirivao njene grudi, mucao je:

Njega nije stid što ga unuci gledaju

Njega nije stid što ga unuci gledaju


- Zastao mi je dah! Mala je lepa i zgodna, a grudi baš onakve kakve treba da budu. Ni premale, ni prevelike - rekao je Drljača učesnicima, dok ga je koleginica Lepa Lukić kritikovala zbog takvog ponašanja.

Utripovao da  je frajer: Toma  Panters

Utripovao da je frajer: Toma Panters


No, tu nije bio kraj bahanalijama jer se Maca ubrzo obukla, pa se žarište bluda prebacilo na podijum, gde su igrali Tomislav Jovanović, pevač grupe “Blek panters”, i Atina Ferari. Dok je ona vrckala oko njega, muzičar je ruku opušteno spustio na njenu zadnjicu i privlačio je ka sebi. Dok je Atina mešala kukovima, Tomina ruka je sve više stezala njenu zadnjicu.
Čak je na kraju stao iza pevačice u povoju i simulirao seks otpozadi. Kada se numera završila, pevač nije želeo cimerima da odgovori da li će se njegova supruga Živka naljutiti zbog ove avanture, a Toma je dodao: „Trpaj, trpaj! Đa, đa!“

Hasan hoće da se oženi Jelenom!

Bivši bokser i muzičar Hasan Dudić u rijalitiji je ušao kako bi našao ženu. On se prvo udvarao Maci, pa je Atni Ferari nudio da joj napravi hit, a kada su mu njih dve dale korpu, on se ustremio na rediteljku Jelenu Golubović, i to sa ozbiljnim namerama.
- Hoćeš li da se udaš za mene? - pitao je Hasan, na šta ga je ona pitala:
- Šta će vam još jedan brak? Zar vam nije dosta? - kroz smeh je rekla Jelena, što je Dudića demoralisalo, bar za sada.

Blud i razvrat:  Vito i Atina

Blud i razvrat: Vito i Atina

Vito: Dig‘o mi se


Učesniku Viti Tarotu postalo je vruće kada se Atina Ferari uvijala oko njega dok su đuskali. Iako je uživao u ovom erotskom plesu i koristio svaku priliku da je dodirne, posledice ovakve igre osetio je nešto kasnije. Kada su izašli da popuše cigaretu, on je atraktivnoj starleti priznao.
- Au, brate, digla si mi đo*u. To nije zdravo - rekao joj je Vito, dok se Markovićeva smejala opijena alkoholom.

Rada i Bora

Rada i Bora

Borina supruga: Platiće mi za sve kad izađe!


Drljačina supruga Rada kaže da je gledala „Parove“ u trenutku kada je njen Bora hvatao Macu za grudi.
- Borislav će mi platiti kada izađe zbog onakvog ponašanja. Nije mi jasna ta Diskrecija i kako je njenim roditeljima da gledaju kako jedan deda od 74 godine pipa njihovo dete. Moj Bora je stručnjak za grudi, ali morao je malo da razmisli kada je ona krenula u ofanzivu. Trebalo je da kaže: „Igrajte se vi, deco, međusobno, a mi stariji ćemo samo da gledamo“. A ne ovako, svi me zovu da pitaju kako ovo dopuštam! Ja ću da spakujem kofere, pa da odem u Grčku malo dok on ne izađe - kaže Rada.
- Ne brinem se, njemu može samo Lepa da pripadne. Sada mi je žao što je ušao u rijaliti među takve ljude. On i Lepa su pogrešili. Znate, ja imam unuku od 16 godina i kada bi ona radila ono što je uradila Maca, ubila bih je. Bože me sačuvaj - zgrožena je Borina lepšta polovina.

Kopira autorsko  delo: Ivan Tasovac

Kopira autorsko delo: Ivan Tasovac | Foto: RAS Đorđe Kojadinović

Tasovac citirao Alo!
 

Samo dan nakon što je „Alo!“ konstatovao da su dešavanja u rijalitiju „Parovi“ dno dna, i ministar kulture i informisanja Ivan Tasovac kaže da je uveren da će Regulatorno telo za elektronske medije reagovati povodom početka rijaliti programa na TV „Hepi“.
- Pomenuta emisija je dno dna domaće produkcije. Takvi programi ne samo da imaju negativan uticaj na mlađu populaciju, već su i pokušaj degradacije celokupne medijske scene u Srbiji u vreme kada Vlada preduzima sve neophodne mere kako bi medijski prostor bio usklađen sa evropskim i svetskim standardima - rekao je Tasovac i poručio:
- Daljinski upravljač kojim ćete promeniti program za koji smatrate da je neprimeren u ovom trenutku delotvorniji je od opravdanog javnog zgražavanja - istakao je ministar i napomenuo da je ovo prvi rijaliti koji je počeo sa emitovanjem od primene novih medijskih zakona. On je siguran da će REM zaštititi decu od ovih TV formi.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP