Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

TIJANA AJFON PORUČUJE PEVAČU IZ VILE „PAROVA”

Bulate, rasturiću ti brak

Autor: Ljubomir Tozev | 13.05.2015 - 07:00:00h | Komentara: 4

Tijani Ajfon, učesnici rijalitija „Parovi“, očigledno nije svejedno što će se njen bivši dečko Marko Bulat oženiti ovog meseca, pa mu iz luksuzne vile poručuje da će mu rasturiti brak sa Marijom Nikolić. U ekskluzivnom intervjuu za „Alo!“, Tijana otvoreno priča o poznatom pevaču, napominjući da će ga pljunuti čim ga vidi.

Spremna da napravi haos: Tijana Ajfon

Spremna da napravi haos: Tijana Ajfon | Foto: Emil Čonkić

- Neka mu je sa srećom, stvarno. Meni je Marko rekao da ne želi više nikada se venča. Čula sam da ta neka devojka radi u policiji. Pljunuću ga kada ga vidim, jer nije normalan kada to radi. Ne bih volela da me pozove na svadbu.

Nerviram se, ne volim takve osobe, neka se pazi kada izađem, uništiću mu brak, nije svestan šta sam sve u stanju da uradim - ispričala je Tijana, koja se, osim na vezu sa Markom, osvrnula i na izjavu Ružičine sestre da se bavi prostitucijom i da je njena cena 100 evra.

Ni kriv ni dužan: Marko sa Marijom

Ni kriv ni dužan: Marko sa Marijom


- Ružičina sestra me proziva zato što je frustrirana zbog Ružice i zato ide okoliko i priča kako radim kao poslovna pratnja. U toj priči nigde nema istine, jer da to stvarno radim, ne bih onda imala potrebe da radim u solarijumu. Mislim da je bila povređena zbog svega što se desilo između Ružice i mene i svega što smo otkrili ovde - rekla je takmičarka, koja je dodala da je prvi odnos sa Ružicom imala kada ih je spojio rukometaš Vlada Mandić u jednom hotelu.

Po izlasku iz „Parova“, Marko Perović otkrio je da ga je Tijana često pipkala ispod stola, a ona mu ovom prilikom poručuje da ne priča mnogo o njoj jer će mu vratiti istom merom.

- Marku bih poručila da mu je bolje da ćuti, jer imam džokera u rukavu. Ima stvari za koje sigurno ne bi voleo da se saznaju. Jedna se desila u kući, a radi se o tome da je Marko imao seks, a to nije bila u pitanju Ema, već druga ukućanka - poručila je Tijana.

Vole je i muškarci i žene: Sandra Afrika

Vole je i muškarci i žene: Sandra Afrika

Bila bih sa Sandrom Afrikom


S obzirom na to da podjedanko voli devojke i muškarce, pitali smo Tijanu sa kojom devojkom sa javne scene bi volela da se nađe u krevetu.
- Volim devojke, šta to ima veze, imala sam sa mnogim drugaricama zezanje te vrste, ali nisam nikada imala devojku. Nikada ne bih bila sa Matorom, a ni sa Natašom, jer je previše njanjava. Tražim od produkcije da mi uvedu Sandru Afriku da ovde napravimo ršum, volim te otresite devojke i one koje su bezobrazne - zahtevala je takmičarka.

Sevnule joj bradavice

Sevnule joj bradavice | Foto: Emil Čonkić

Tijana pokazala grudi


Tijana Ajfon pozirala je fotografu „Alo!“ u kratkoj majici i tom prilikom je pokazala više nego što je želela. Naime, dok se prebacivala iz poze u pozu, njene grudi su iskočile iz uske majice, što je naš fotograf i uslikao. Da li je primetila da su joj grudi na izvol’te, nije nam poznato, ali se nijednog trenutka nije postidela niti je pokušala da ih sakrije.

Poslednji komentari
  • nokia Vreme: 13.05.2015 18:22h

    Ja nakarade jedne ja ovratnog ajfona majko moja koja komedija!!!

  • dobri Vreme: 13.05.2015 19:23h

    Kome ona JADNA MOŽE DA RASTURI BRAK ( nek se pogleda u ogledalo) Doduše ni ova njegova nije Bog zna šta- sve u svemiu, što kaže naš narod: Smuti pa prospi!

  • Mix Vreme: 13.05.2015 19:24h

    I ova spodoba dize glavu i laprda 100 na sat... sramota me je sto znam da uopste postoji...

  • nedjo Vreme: 13.05.2015 23:54h

    zali bože ve jadnice

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP