Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

PINKOVE ZVEZDE UŽIVO NA ALO.RS

Ceca i Milan se stalno "bockali"! (FOTO)

Autor: Alo.rs | 02.05.2015 - 21:23:00h | Komentara: 0

Novi krug Pinkovih Zvezda doneo je nova pravila pa su se tokom večeri smenjivale grupe sa po četiri pevača koji su se međusobno nadmetali.

Žiri je odlučio da u četvrti krug direktno idu Branka Svirkov, Ajdar Bakterović, Nemanja Semlekan, Krstinja Matanović, Danilo Živković i Semir Džanković.

Da ostanu u daljem takmičenju u baražu, za sada su se izborili Marija Jovičić, Vladimir Krunić, Valentino Radosavljević i Renata Lovasova, Bogdan Martinović i Gojko Vujić.

Odmah su iz takmičenja ispali Sara Rejić, Emir Brunčević, Danilo Sekulić, Tijana Avramović, Dragan Veselinović i Slobodan Orbović.

Članovi žirija večeras su numera izvođača ocenjivali elektronski a ne podizanjem stolica, što je takmičenje učinilo još zanimljivijim.
Ono što je sigurno jeste da su Ceca, Marina, Haris, i Bora i večeras imali težak zadatak i morali su dobro da oslušnu kandidate da bi odlučili ko ide dalje.

Sara Reljić

Sara Reljić

Prva je nastupila Sara Reljić i zapevala pesmu "Moj dilbere". Bora Đorđević je prokomentarisao da se Sara uplašila ali da, kada je počela da pravi trilere i ukrase, shvatio je da je u pitanju njena boja glasa.

- Kraj je vrlo efektan, rekao je Bora.

- Toliko je slatka i uz taj izgled ide i ta umiljata i nežna boja glasa, smatra Ceca, koja je dodala da je Sara pesmu donela potpuno na svoj način.

Sonja Gavrilović

Sonja Gavrilović

Sonja Gavrilović je večeras nastupila sa pesmom "Ja bih te sanjala". Ipak Sonja je priznala da ju je trema "razbila", sa čim se složila i Ceca rekavši da se opustila tek na kraju pesme.

- Sve vreme je plivala tokom pesme, i nije mogla da kontroliše intenzitet glasa jer se prepala, a tek na kraju je bila prava, rekla je Ceca.

- Bez obzira što je i sama priznala da je imala tremu, na moj lični utisak nije ostavilo nekog traga, meni je to bilo odlično, priznao je Miroslav.

- I meni je to zvučalo ok, jeste početak bio klimav, složila se Marina.

Vetar u jedra joj je dao Haris Džinović.

- Uopšte mi nije jasno kako imaš tremu kada ovako pevaš, zapitao se Haris.

Marija Jovičić

Marija Jovičić

Treća na sceni večeras je Marija Jovičić koja je zapevala "Snijeg pade na behar na voće", a Ceca je odmah rekla da je ovo jako teška pesma za pevanje.

- Treme je bilo sigurno, otpevala si na svoj način. Ti imaš trilere kakve imaš i oni su dobri. Može i na drugi način, što ne znači da je drugi način bolji. Imaš dobru dikciju, dobro završavaš fraze i to je to, rekao je Haris.

- Mogla bih da je slušam koliko god, rekla je Marina.

Branka Svirkov

Branka Svirkov

 Branka Svirkov je otpevala "Kad prave ljubavi ginu"

- Meni je ovo jako lepo, jer ima tako lepu dinamiku, Tako sigurno peva, samouvereno i čvrsto sa svim ukrasima koji su tu potrebni. U toj melodiji je donela na svoj način, dobro je, rekao je Haris.
- Branka peva super i uvek to radi sa merom, odlično je to bilo, smatra Marina.
- Privlačenje mikrofona oduzima od dinamike, inače je odlično, smatra i Bora.

Prema odluci žirija, u četvrti krug direktno ide Branka, u baraž idu Marija i Sonja, dok je Sara Reljić ispala.

Emir Brunčević

Emir Brunčević

Emir Brunčević zapevao je "Pariške kapije"

Milan Kalinić je uhvatio Emira za ruku i počeo da se smeje i pevuši: "Ko će da se igra Pinkovih Zvezda". Publika i žiri su se smejali, ali prvi se uozbiljio Miroslav.


- Ja ne znam ko će da se igra Pinkovih Zvezda na kraju, ali ovaj kandidat večeras nije zaslužio ni da se igra. Meni je ovo bilo jako tanko, nesigurno intonativno, ovo mora da se peva napadački, kako peva Haris, smatra Miroslav.

- Prva strofa je zaista bila nesigurna. U drugoj se znatno popravio, ali sam imao utisak da se mučiš, rekao je Bora.

- Mislim da mu je pogrešan izbor pesme, trebalo je da ostena u fahu gde ima trilere i gde lepo pliva. Sad je probao da bude malo i pop pevač, ali to mu baš nije pošlo za rukom. Ali, da je čist intonativno i da je otpevao sasvim korektno, na svoj način, slažem se s time, rekao je Haris.

Vladimir Krunić

Vladimir Krunić

Vladimir Krunić otpevao je pesmu "Ja hoću sad" i od Cece dobio pohvale.

- Pa vidi se odmah u njegovom nastupu da je samouveren, da zna šta hoće, da je došao ovde da nas osvoji, primetila je Ceca.

Vladimir je priznao da mu prijaju ove Cecine pohvale.

- Dobro je bilo, korektno, ali me nisi oborio s nogu, a možda si i mogao, rekla je Marina.

- Ti si majstorski to uradio da pridobiješ publiku u studiju, i šmekerski to umeš da radiš, ali ja sam na Marininoj strani, priznao je Miroslav.

Sadat Rizvanović

Sadat Rizvanović

Sadat Rizvanović je večeras zapevao "Pusti me" ali nije oduševio žiri.


- Toliko si se prepao, seckao si reči, zašto? Nema razloga, smatra Haris.

- Prvi put u životu, 20 godina pevam, večeras ne znam šta je, priznao je Sadat.

Miroslav je odlučio da pecne Harisa.

- Meni ni trema nije toliko uticala. Ti si ovo, po meni, odlično uradio i ja mislim da je Haris slušao kako ti pevaš i da će i on nešto naučiti, rekao je Miroslav.

I Marina je rekla da je interpretacija bila pristojna.

Ajdar Bakterović

Ajdar Bakterović

Ajdar Bakterović otpevao je pesmu "Plačite za mnom jesenje kiše".

Žiri mu je zamerio što je jurio matricu.
- Druga pesma bi ti bolje legla nego ova, primetio je Haris.

- Meni on jeste zvučao specifično i zaista jedinstveno. Iskreno rečeno, priznao je Bora.

- I kod njega i kod Sadata mi ne smeta njegovo kašnjenje ako on stigne do keca na vreme, rekao je on.

I Ajdar je priznao da ima neverovatnu tremu.

Žiri je odlučio da direktno dalje ide Ajdar, da u baraž idu Sadat i Vladimir dok je iz takmičenja ispao Emir.

Nemanja Semlekan

Nemanja Semlekan

 Nemanja Semlekan nastupio je sa pesmom "S kim si me noćas varala", a Marina je za njega imala samo reči hvale.


- Sladak, mlad, odlično peva, sve je bilo super, komercijalno, konkretno, hvalila je Marina.

Miroslav je pak nije bio toliko oduševljen.

- Komercijalno, konkretno i ništa više od toga, dodao je Miroslav.

- Za mene potpuno nova boja, netipičan način pevanja, čisto, čvrsto, jako, vedro, nasmejano, ja mislim da ti imaš veliku šansu da napraviš karijeru. Malo si drugačiji od ostalih, smatra Haris.

Svetozar Andrić

Svetozar Andrić

Svetozar Andrić je otpevao pesmu "I kad me svi zaborave" ali se požalio da su mu usta suva, na šta je Milan zapevao "Daj mu malo vode, daj mu malo soli, i najdražu ženu...".

Miroslav ga je isekao rečima NE NE, nikako moju pesmu.

- Zrelo, čuje se iskustvo u tom glasu, sloboda, vidi se dok je izvodio pesmu da on nema tremu. U svakom slučaju meni se to jako dopalo, tonski tačno, sve na mestu, smatra Ceca.

- Otpevao je čisto, intonativno dobro, samouvereno, solidna interpretacija, rekao je Haris.

Valentino Radosavljević

Valentino Radosavljević

Valentino je otpevao "Hej lepoto nad lepotom" i voditelj ga je odmah pohvalio.


- Ja ne volim ovaj način pevanja, ali ti si ga otpevao, bravo, rekao je Milan. Miroslav ga je podsetio na to kako ga je Milan upozorio prethodnog puta da je došao umoran na scenu.

- A sada bih te ja po guzi, jer si večeras došao još umorniji. Talentovan si do zla boga, ali nemoj dolaziti umoran. Meni je to zvučalo umorno, rekao je on, oštar je bio Miroslav.

- Sa takvom lakoćom pevaš ovu pesmu. Ja sam uživala u lakoći pevanja... kakve trilere imaš, sve na svom mestu. Milina mi je bilo slušati te. Bio si mi potpuno tačan, ja sam uživala u tvojoj interpretaciji, hvalila ga je Ceca.

Danilo Sekulić

Danilo Sekulić

Danilo Sekulić otpevao je od Luisa čuvenu "Mećavu". Kako „promašio“ matricu na samom kraju pesme, Ceca mu je ispričala šta se njoj dešava na koncertima.

- Ti znaš da pevaš, to se dešava, molim te lepo, da vidiš šta se sve meni na koncertima dešava. Zaboravim gde trebam da uđem u pesmu, ispadnem iz refrena, zaboravim tekst milion puta, zato moja publika zna sve, priznala je Ceca.

- Eh da je samo to, iskoristio je priliku Milan, na šta ga je Ceca upitala ko mu je to rekao, pošto on ne posećuje njene koncerte.

- Moram da ti priznam, moja žena te obožava, rekao je Milan.

- Tvoja žena to nikada ne bi rekla za mene, oštra je bila Ceca, a potom nastavila... ti si kriv, ti si pogan ovde, ti si u pitanju, nastavila je da napada Milana.


Žiri je odlučio da direktno dalje ide Nemanja Semlekan, dok u baraž idu Svetozar i Valentino, a Danilo je ispao iz daljeg takmičenja.
 

Tijana Avramović

Tijana Avramović

Tijana Avramović izašla na scenu sa pesmom "Moja zakletvo".

- Malkice je zaškripala povremeno, i ja sam ovih dana nešto na alergije. U principu ovo je bila jedna odlična interpretacija jedne vrlo zahtevne pesme, rekao je Miroslav.

- Meni je bila fenomenalna, baš me je fascinirala, priznala je Marina.

- Bilo je baš za te godine dobro, dobro, jako, rekao je Haris. I Ceca je imala samo reči hvale za Tijanu.

Renata Lovasova

Renata Lovasova

Renata Lovasova večeras je pevala "Samo teraj ti po svome". Bora je bio zadovoljan.
- Zaista teška pesma jer je iseckana i tek u refrenu se čuje kako ti znaš da pevaš, a ti znaš da pevaš jako dobro, rekao je Bora.

- Ja pamtim Renatu, ovde čak nije imala ni jezičku barijeru, i što se mene tiče, ti si večeras bila odlična, hvalila je Ceca.

- Jedan moćan glas, kao da ima dugu karijeru iza sebe. Sigurna si, vladaš scenom, melodikom, čvrsto je to sve, u drugom delu si pokazala da znaš da pevaš, primetio je Haris.

Tatjana Šarac

Tatjana Šarac

Tatjana Šarac je večeras zadobila žiri pesmom "Da ne vidi ona".
- Lepo, energično, ona lepa, lepo pevaš, ono što sam mogla da čujem kroz pesmu, a što kaže Milan – paketić, rekla je Ceca.

- Imajući u vidu da je Krstinja, koja poslednja nastupa, babaroga, baš mi je žao što ćemo od dve kandidatkinje morati da se oprostimo, priznao je Miroslav.

- Na par mesta malo neprevilnosti, ali sve u svemu, utisak je odličan, rekla je Marina.

Krstinja Matanović

Krstinja Matanović

Krstinja Matanović oduševila je žiri time kako je otpevala pesmu "Crno i belo". Reči hvale za to kako je Krstinja izvela pesmu Kaliopi imali su i Bora i Ceca, dok Haris kaže da je čuo i njene bolje interpretacije.

- Ona je odlična bila i samo pred kraj je otišla u falš i koncentrisala se na koreografiju. A kada su takve vrhunske interpretacije u pitanju, retko ko se koncentriše na koreografiju. Ona je sjajno dete, sjajan talenat, ogroman talenat. Veliki potencijal i ja ne sumnjam da će Krstinja napraviti ogromnu karijeru, hvalila ju je Ceca.

- Ovo je bilo neverovatno iskustvo i zadovoljstvo slušati te, kratak je bio Bora.

- Ja sam i rekao da nas očekuje jedna babarogica i pre nego što je nastupila. Nije me izneverila, zaključio je Miroslav.

Direktno dalje ide Krstinja Matanović, u baraž idu Renata Lovasova i Tatjana Šarac, dok je Tijana ispala.

Dejvid Stojkov

Dejvid Stojkov

Dejvid Stojkov prvi je nastupio u ovoj grupi pesmom "Pusti ritam".


- Pre nego što kažem Dejvidu šta stvarno mislim, meni je toliko bila simpatična scena sa četiri mlada čoveka koji su večeras rivali, ali toliko je bilo slatko to drugarstvo. Što se pevanja tiče, poletno, mladalački, meni je to bilo fino, rekao je Miroslav.

- On kad god pomene moje ime, ja doživim stres, i nakostrešim se da se branim, branila se Ceca dodajući da je Dejvid pokazao kako barata drugim muzičkim pravcem.

- Svaka ti čast, zaključila je ona.

- Jedan drugi Dejvid koji peva nešto novo, vrlo svestran, dodao je Bora.

- Meni je ovo bilo osveženje večeri, pravi komplet stejdža, čvrstine, specifičnosti, imao je reči hvale Haris.

Bogdan Martinović

Bogdan Martinović

Bogdan Martinović otpevao je pesmu Željka Joksimovića "Nije ljubav stvar", a osim damama noge su zaklecale i voditelju.


- Na ono početno pevanje, da sam žensko, možda bih ti i dao, priznao je Milan.

- Bilo je par fenomenalnih mesta, ali i par mesta koja mi nisu bila uverljiva, ali sve u svemu, pevaš super, rekla je Marina.

- Ja znam kako ovu pesmu peva Željko i on ju je i napravio, ali meni si je ti izveo sa mnogo više emocije nego što i sam Željko to radi. Tu sam negde sa Miroslavom, ali ne bih da se moj kolega Željko naljuti, međutim ovaj momak je otpevao na svoj način ovu pesmu. Doneo je sa velikom emocijom, naročito u početku pesme, gde je do izražaja došao pesak koji Bogdan ima u glasu.

- Skup štof, nema ga svako, rekao je Haris.

Ipak, Bogdan je za Milana imao iznenađenje pre nego što se povukao da bi drugi takmičar zapevao. Milanu je doneo vijaču kako bi mu njegov sako bio taman sledećeg puta, a Milan je naravno odmah krenuo da preskače. Doduše, nekoliko puta je zapeo.

Dragan Veselinovic

Dragan Veselinovic

Dragan Veselinović večaras je pevao pesmu "Tebe da zaboravim".


- Teško ćemo mi večeras tražiti nijanse. Mi ćemo večeras tražiti dalku u jajetu. Stvarno izuzetno emotivno doneseno, već smo čuli tri sjajna pevača, rekao je Bora.

- Ti si se baš potrudio da ovo otpevaš i lepo i nežno i emotivno, šta god bude biće, želim ti sreću u daljem radu, poručila mu je Ceca.

- Trudio se da pokuša otpevati sve Šabanove trilere, što je nemoguće. Možeš ti bolje otpevati od Šabana, ja to ne znam, ali kada uđeš u Šabanove trilere, moraš izaći na jedna vrata, ako to ne uradiš, taj triler je nedorečen, smatra Haris.

Danilo Živković

Danilo Živković

"Hej cigani, braćo tamburaši" je pesma koju je Danilo odabrao za večeras.

Prvo je reči hvale imao voditelj.
- Ja moram da kažem nešto. Iz tebe zrači takva neka pristojnost, gospodština, takva neka kultura. Dugo nisam video takvog nekog kulturnog, lepo vaspitanog, priznao je Milan.

- Osim toga, neverovatan lik. Srećom da je postojao završni baraž u koji je Dača došao, ali ja sam priznao da sam u prvoj omanuo, a večeras si ponovo zablistao. Ti si čudna cvećka, rekao je Miroslav.

- Preslatko, predivno, zna dečko da peva, vidi ovaj osmeh, medeno, rekla je Marina.

- Izašao si kao na kupanje, ležerno otpevano, pristojno. Svi ti ukrasi, trileri, zadržavanje, izražavanje fraza... Za mene je ovo jedna od najboljih interpretacija, smatra Haris.

Prema odluci žirija, direktno dalje ide Danilo Živković sa četiri desetke, dok u baraž idu Bogdan i Dejvid. Iz takmičenja je ispao Dragan Veselinović.

Semir Džanković

Semir Džanković

Semir Džanković otpevao je pesmu "U ljubav verujem" i oduševio žiri.


- Ma nek se nosi, imao sam ja veću tremu od njega. I članovi žirija su živi ljudi, rekao je Miroslav.

- Kako ko, uzvratila mu je Marina.

- Zato što sam se vezao za dečka od početka, priznao je Miroslav.

- Ma ti ne možeš da se vezuješ za pojedinca, odbrusila mu je Ceca.

- Stvarno je stajling ok. Pevanje vrlo energično, teška pesma, sve je gore, sve visoko, još si pomalo igrao. Dobro je to na sceni izgledalo, dobar performans i sve čestitke od Harisa Džinovića.

Gojko Vujić

Gojko Vujić

Gojko Vujić je otpevao "Nijedne usne se ne ljube same".


- Stalno si bio malo visok, ali ostavio si dobar utisak. Odličan si bio, vedrina, energija, sladak si, lepo pevaš, veseo si, tako trebaju da izgledaju muške Pinkove Zvezde. Da ste vedri, pametni, lepi, nasmejani, rekla je Ceca.

Milan je mislio da je njemu upućeno, ali ga je Ceca ubrzo razuverila.

- Samo mi reci, zašto nisi upotrebljavao ove trilere koje si na kraju, negde u pesmi gde treba?, upitao ga je Haris dodajući da je Gojko otpevao tako da je interpretacija dobra, ali ne vrhunska.

- svi ti detalji će odlučivati, rekao je Haris.

Slobodan Orbović

Slobodan Orbović

Slobodan je otpevao pesmu "Ludak kao ja", ali je žiri poručio da je imao boljih nastupa ranije.


- Ja zaista mislim da je on imao mnogo boljih izdanja pre. Da li je bila tremica, da li nešto, bilo je sjajnih mesta, ali i onih koja nisu bila idealna, ali da znaš da pevaš, to znaš, smatra Marina.

- Uplašio se, počeo je da brlja pesmu koliko se prepao, a vidimo po visokim lagama da dečko zna da peva, a večeras je umro od straha, ne znam zašto, rekla je Ceca.

Danilo Đokić

Nikola Đokić

Nikola je otpevao čuvenu pesmu "Opa, opa" od Luisa. Haris mu je zamerio što je došao umoran na takmičenje.


- Da znaš pevati to je van svake sumnje, i da je to što Ceca kaže sasvim drugi interpretativni tok, i to se slažem, ali da je bilo krkljanja i dosta nepreciznosti. Svi ste vi u nijansama, ali s obzirom da je to eliminatorno takmičenje, dođite zdravi odmorni, naspavani, nema krkljanja, i to je to, rekao je Haris.

Žiri je odlučio da direktno dalje ide Semir Džanković, u baraž idu Nikola i Gojko, dok je Slobodan napustio takmičenje.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP