Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

NEĆE DA STAJE NA PUT NIČIJOJ SUDBINI

CECA: Ne želim da se igram Boga, ali više neću da ćutim!

Autor: Informer | 03.11.2014 - 13:15:00h | Komentara: 1

- Hoću svakom talentu da dam šansu. Neću da stanem na put nečijoj sudbini. Naravno, to ne znači da se pravim gluva, ali pokušavam da podržim kandidate kod kojih vidim potencijal - izjavila je Ražnatovićeva.

U svakoj emisiji “Pinkovih zvezda” Ceca Ražnatović koja kaže da će se po svaku cenu boriti za takmičare koje smatra talentovanima, makar to i značilo da treba da se posvađa sa ostalim članovima žirija.

- Naučila sam da prećutim mnogo toga. Ali, kada je reč o kandidatima, neću da ćutim! Borim se za njih. Podržaću pobednika svim silama, ali je “Pink” toliko jaka mašinerija da mislim da Pinkovoj zvezdi niko drugi neće biti potreban. Neću da glumim kraljicu drame, ali kandidati moraju da budu svesni da ih čeka mnogo odricanja – priča Ražnatovićeva i dodaje da ne želi da bude nepravedna prema bilo kom takmičaru.

- Ne želim da se igram Boga. Hoću svakom talentu da dam šansu. Neću da stanem na put nečijoj sudbini. Naravno, to ne znači da se pravim gluva, ali pokušavam da podržim kandidate kod kojih vidim potencijal – poručila je Ceca koja napominje da u prethodnoj emisiji nije bila tužna iako je gledaocima izgledalo da će svakog trenutka zaplakati.

- Nisam bila tužna. Konačno nemam razloga za suze. Možda je to zbog šminke. Nikada nisam skrivala suze, pa ni na koncertima. Ako poželim da zaplačem u “Pinkovim zvezdama”, plakaću. Suze nisu luksuz – zaključila je pevačica.

Poslednji komentari
  • SUNCE Vreme: 03.11.2014 17:26h

    I bogati placu zasto ne....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP