Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

KALUĐERIČKA SAPUNICA SE NASTAVLJA

Ćerka Karađorđa Subotića optužuje majku: Ljuba me je zloupotrebila!

Autor: Blic | 27.11.2013 - 20:13:00h | Komentara: 3

Bivša farmerka Ljuba Pantović nije popravila odnose sa ćerkom, čak ih je i zategla, jer maloletna A.S. (17) tvrdi da ju je majka zloupotrebila i bez dozvole dala pojedinim medijima zajedničke slike.

Ljuba Pantović i Aleksandra Subotić

- Nisam davala nikakve izjave, niti sam se slikala sa bebom i sa Ljubom sa namerom da te slike budu javno objavljene. Ona je iskoristila nas dve, bez odobrenja dala fotografije medijima i sad pokušava da se pokaže u javnosti kao “najsrećnija i najlepša mlada baka“ - rekla nam je ćerka bivše farmerke koja je pre dva dana svoju bebu izvela iz Instituta za majku i dete.
Ekipa “Blica“ posetila ih je u Kaluđerici u kojoj, kao što je i najavila, devojčica sa ćerkom živi kod svog oca Karađorđa Subotića, koji je rekao da će ih izdržavati.

Vrata porodične kuće otvorila nam je baš A.S, koja nije želela da se slika sa bebom. Odmah nam se požalila da oseća da ju je majka iskoristila. Objasnila je da su slike koje je Ljuba dala medijima nastale kada ju je jednom pustila da vidi unuku, ali da i dalje ne želi da čuje za nju. Sa ocem je uspela da izgladi odnose, što nam je potvrdio i Subotić.

- Ćerka manje sluša, više čuje - rekao je Karađorđe koji smatra da će moći da se stara o ćerki i uuki bez problema.

- Odgajio sam dve devojčice, valjda znam nešto o bebama - kroz osmeh je dodao Subotić, a smejala se i njegova bivša žena Ljuba Pantović kada smo joj preneli ćerkine optužbe da iskorišćava nju i njeno dete.

- Da li bi iko normalan imao komentar na nešto takvo - odgovorila nam je Ljuba i zahvalila se na pozivu.

Karađorđe: Moja ćerka mora da završi školu

Uprkos svemu, Karađorđe ne odustaje od insistiranja na školovanju starije ćerke.

Karađorđe Subotić

Karađorđe Subotić | Foto: Vesna Lalić

- Mora da završi školu. Neće ništa nedostajati ni njoj ni bebi. Najveći problem nam je trenutno da se dogovorimo oko imena bebe - rekao je on.

Poslednji komentari
  • ana Vreme: 27.11.2013 20:34h

    Da nema trake preko ociju ne bismo znali ko je majka,a ko kcerka?Zao mi je djevojcice,jer Sta je mogla nauciti I vidjeti od majke.Sve je ovo tuzno,zalosno,jadno.Kakva je to majka?A ti Aleksandra pamet u glavu,pa neka ti ovo bude dobra lekcija,mada spoljnim izgledom odajes dojam odrasle osobe ti si Jos dijete,a mama psihicki nedovolno razvijena za svoje godine.

  • jocaaa Vreme: 27.11.2013 20:53h

    ovaj karadjordje je pravi primer uzornog oca.svaka mu cast..nema kod njega trte mrte..cerka ima da zavrsi skolu....to je pravi otac..izvesce on i unuku na pravi put kad vec ovu nije..ako ne zaglavi neku robiju za trinaest ..cetrnaest godina..zatvor ga omeo u vaspitavanju..a za to je kriv pravosudni istem..lopovi na slobodi a oni ovakvog coveka..oca ..domacina salju na robiju...sramora za srbiju...

  • Ludi ja Vreme: 28.11.2013 00:58h

    Epa cero ,kad si umela da se j.... sada ces i nauciti da se staras o tome ,zalosno je sto dete ima takvu porodicu ,nit krivo nit duzno.Na zapadu roditelj nije duzan da se brine o tebi,pa sto bi i tvoji roditelji morali o tebi.To da te majka zloupotrebila sumnjam,mislim da je bilo suprotno ,ali nismo mi tu da ti sudimo, i onako svako ima svoje brige ,zasto bi brinuli i vase???

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP