Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

SVETLANA, MAJKA JELENE GOLUBOVIĆ, BRANI SVOJU ĆERKU

Cuca je nervni bolesnik!

Autor: Isidora Tubin | 23.03.2015 - 20:00:00h | Komentara: 4

Nakon što su učesnici rijalitija „Parovi“ nasrnuli na Jelenu Golubović, a Ivona Negovanović Cuca je pljunula pred svima, Svetlana, majka poznate glumice, ogorčena je zbog njihovog ponašanja. Svetlana je za „Alo!“ objasnila da se njena ćerka samo brani od nervnih bolesnika i podržava je u svemu što tamo radi.

Svetlana Golubović

Svetlana Golubović | Foto: Zoran Lončarević

- Moju Jelenu svi nazivaju nervnim bolesnikom, a kao što vidite, ona se od takvih samo brani. Šta da kažem, Cuca očito ima slabe živce - rekla je Svetlana. Kako je Golubovićeva bliska sa Macom Diskrecijom, zanimalo nas je šta Svetlana misli o njoj.

Cuca i Jelena

Cuca i Jelena


- Meni je žao te devojke. Ako je istina da radi sve i svašta da bi prehranila porodicu, iskreno je žalim. Svako bira na koji će način da zaradi - rekla je Golubovićeva i istakla da smatra da je Maca favorit.

Ivona Negovanović pred kamerama nasrnula na glumicu, vikala na nju, a zatim je pljunula

Ivona Negovanović pred kamerama nasrnula na glumicu, vikala na nju, a zatim je pljunula


- Po komentarima koje čujem, rekla bih da je Maca prvi favorit, pa tek onda moja Jelena. Zbog toga su njih dve uvek nominovane i biće do kraja. Ostali su očigledno glupi kad to ne shvataju, ali neću ja da im otvaram oči. Mržnja ih je zaslepila, ne vide šta rade - zaključila je Svetlana.

Inače, do okršaja između ukućana je došlo kada su Maca Diskrecija i Jelena udarale nogama u ogradu bazena i to je Cucu toliko isprovociralo da se zaletela ka Jeleni u nameri da se fizički obračuna.

 
- Ustani odatle da te ne udarim ovom kašikom u glavu! Marš u sobu! Nemoj da ti je*em sve po spisku sad. Mene nećeš zadržati, ja ću joj mozak otkinuti - siktala je Cuca dok su je takmičari udaljavali od Golubovićeve. Nakon toga je Jasmin uskočio u bazen i namerno isprskao glumicu, zbog čega je ponovo došlo do rasprave između nje i Cuce.
Pevačica je u tom trenutku nasrnula na Jelenu i pljunula je pred svima. Do zaključenja ovog broja, produkcija nije reagovala na Cucino ponašanje, te nam ostaje da vidimo šta će se dešavati tokom današnjeg dana.
Poslednji komentari
  • kojo Vreme: 23.03.2015 23:38h

    Kako nema komentara , necete da pustite komentare. Jadno je to od vas.

  • bog Vreme: 24.03.2015 06:14h

    jelena je bezvredna licnost osoba koja moze iz takta da izbaci bilo koju normalnu osobu. ko god da misli drugcije nije normalan. Neko ko zivi od od raznih realitija a ima zavrsen falkutet i nista neradi fuj gadimise!

  • Lea Vreme: 24.03.2015 09:06h

    Ma da svi su ludi samo je vasa cerka normalna hahahaha. Trebali ste da je naucite da kada neko prica ne ubacuje se i ne brabonja svasta, a i o higijeni . Videlo se kakva je vasa cerka i u Farmi ahahahha. Treba da joj uibace njenog Cupu pa bi se smirila hahahaha

  • Olja Vreme: 24.03.2015 09:23h

    Kao na farmi, organizuje se glasanje i kreće u kampanju hvalospeva o osobi koja se presvlači u parku... Novinarstvo treba da bude objektivno! Komentare koji govore o Jeleninom psihičkom profilu ne bi trebalo cenzurisati, sa obzirom da je u naslovu teksta majka okarakterisala konkurenciju kao bolesnika.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP