Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

IZNENAĐENJE ZA GOLUBOVIĆEVU

Čupo ulazi u „Parove“!

Autor: Biljana Radulović | 26.04.2015 - 20:30:00h | Komentara: 3

Vozač Čupo Kalač, bivši dečko rediteljke Jelene Golubović, doputovao je iz Švedske u Beograd kako bi se sa čelnicima Televizije „Hepi“ dogovorio o uslovima ulaska u „Parove“. Kako „Alo!“ saznaje, sa Kalačem su kontaktirali pre nekoliko dana i voljni su da mu iskeširaju oko 2.500 evra nedeljno.

Čupo Kalač

Čupo Kalač

 - Čupo je istog trenutka pristao da dođe u Beograd i razgovara sa čelnicima, te je u sredu uveče sleteo u prestonicu, a već sutradan se sastao sa njima kako bi se dogovorili oko svih tačaka ugovora. Oni njemu nude 250.000 dinara nedeljno, ali je on tražio još više novca. Čupo je svestan da bi njegov ulazak pomrsio konce u rijalitiju, a najviše poremetio Jelenu, koja zasad vodi, i zato zna da može da postavlja uslove. Dosad su imali dva sastanka i ne znam kakav dogovor su postigli - kaže naš izvor blizak Čupi.

Čuda pravi: Jelena  Golubović

Jelena Golubović | Foto: Promo

 „Alo!“ je uspeo da uslika Kalača u kafani Lepog Miće kako nazdavlja sa prijateljima iz Beograda, nakon jednog od sastanaka sa rukovodećim timom „Hepija“. Sudeći po njegovom raspoloženju, očigledno da je postignut dogovor koji odgovara Čupu.
- Odakle vi znate za to?! Žao mi je, ali ne mogu da vam pričam o detaljima, još uvek pregovaramo - zagonetno nam je poručio Kalač i otkrio da je posle raskida ostao u dobrim odnosima sa Jelenom.
- Nas dvoje ćemo uvek biti prijatelji i pomoći ću joj svaki put kada to od mene bude tražila. Žao mi je što je pretrpela nasilje u rijalitiju - ističe vozač sa kojim je Golubovićeva započela vezu u rijalitiju „Farma“.

Kalač našao novu cicu

Iako o Jeleni govori sve najbolje, Čupo je očigledno preboleo staru ljubav, jer smo ga u kafani zatekli u zagrljaju nove devojke. Kako saznajemo, reč je o izvesnoj Emi, manekenki iz Obrenovca sa kojom se Kalač viđa već nekoliko meseci. Njihovi zagrljaji i poljupci jasno su nam stavili do znanja da je reč o ozbiljnoj vezi.

Poslednji komentari
  • amra Vreme: 27.04.2015 15:11h

    maca i jelena su zakon

  • amra Vreme: 27.04.2015 15:29h

    maco najbolja si

  • emaa Vreme: 28.04.2015 12:09h

    Jelena do pobede

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP