Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

TAKMIČAR U „IKS FAKTORU” DELIO AUTOGRAME CARINICIMA

Daniel napravio zastoj na granici

Autor: Ekipa Alo! | 18.01.2014 - 09:30:00h | Komentara: 1

Da za učesnikom u takmičenju „Iks faktor“ Danielom Kajmakoskim nisu oduševljene samo žene, pokazalo se juče na granici Srbije i Makedonije, kada je napravio zastoj kako bi carinicima podelio autograme. Naime, takmičari su se uputili na Ohrid kako bi nastupili pred makedohnskom publikom, a na granici su se zbog Daniela zadržali čitavih 35 minuta.

Takmičar u „Iks faktoru” delio autograme carinicima

Takmičar u „Iks faktoru” delio autograme carinicima

Danielov mentor Željko Joksimović, očigledno ponosan na svog kandidata, fotografisao je trenutak kada Kajmakoski potpisuje papire i sliku je postavio na društvenu mrežu Tviter.


- Zadržavanje na granici Srbije i Makedonije do 35 minuta. Daniel Kajmakoski deli autograme carinicima - napisao je Željko na pomenutoj društvenoj mreži.

Inače, Željko Joksimović je u emisiji „Iks faktora“ koja je emitovana u utorak kritikovao Daniela jer se nije pojavio na nastupu u Novom Sadu i zahtevao je od njega da se tom prilikom izvini publici, dodavši da će se opravdati na nastupu u Ohridu.

Na osnovu dočeka na samoj granici Srbije i Makedonije, očigledno je da će nastup takmičara biti veoma posećen, a da će Daniela publika i te kako pozdraviti, s obzirom na to da je Makedonac.

Maid: Počastvovan sam što se vraćam u „Iks faktor“!


U sledećoj emisiji „Iks faktora“ publika će imati priliku da uživa u nastupu Maida Hećimovića, koji se upravo njihovim glasovima vratio u takmičenje. Maid je veoma počastvovan što se vraća u takmičenje, a prokomentarisao je i izjavu Željka Joksimovića da bi napustio „Iks faktor“ da se Hećimović nije vratio.
- Bio sam van sebe od sreće i poprilično šokiran kada sam saznao da se i ja vraćam u takmičenje, ali to je bila i donekle „lajt varijanta“, s obzirom na to šta je sledilo, mislim na Željkovu izjavu. Tek sutradan sam shvatio šta se desilo. Da jedan balkanski superstar izjavi nešto tako za tamo nekog Maida iz nekog malog gradića u BiH... Moram da priznam da sam bio veoma srećan i počastvovan - rekao je Hećimović, a na pitanje šta publika može da očekuje, odgovorio je:
- Neće im biti dosadno!

Poslednji komentari
  • dara Vreme: 18.01.2014 14:17h

    A sta ima Zeljko da se ponosi kao njegov mentor,Danijel je bolji pevac i od Zeljka i od mnogih drugih pevaca.Prelepo peva ,prelepo izgleda,savrsen je .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP