Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

ČEKAMO VAS NA NAJVRELIJOJ ŽURKI OVOG LETA

Dok truba svira, "Alo!" najlepši dekolte bira!

Autor: Ekipa Alo! | 06.08.2014 - 13:00:00h | Komentara: 4

Velika letnja potraga "Alo!" novina i portala "Alo.rs" za najlepšim poprsjem Srbije sutra će doživeti kulminaciju superfinalom izbora za najlepši dekolte Srbije.

Finalistkinje „Alo! dekoltea“!

*Kliknite za uvećanje

Desetine devojaka su se prijavile, a vi ste dragi čitaoci izabrali osamnest devojaka po vašem ukusu, koje će vam se sutra u 21 čas predstaviti na bini ispred Centra za kulturu i sport opštine Lučani u Guči. Ove godine izbor za "Alo! dekolte" je dobio tu čast da bude uvršten u zvanični program 54. sabora trubača u Guči, koji će trajati do nedelje, 10. avgusta.

Ove godine smo odlučili da i posetioci portala „Alo.rs“ koji su glasali budu jedan od članova stručnog žirija. Mis publike, koju ste odabrali, ulazi u superfinale sa tri boda, njena prva pratilja sa dva boda, a druga pratilja sa jednim bodom. Po istom principu na superfinalu u Guči će glasati i stručni žiri, kojim će predsedavati Dejan Vukelić, glavni i odgovorni urednik "Alo!" novina i portala "Alo.rs". U stručnom žiriju društvo će mu praviti grupa "Ministarke", Maja Nikolić, Anastasija Buđić, Era Ojdanić, Joca Stefanović

Filip Mitrović, Vanja Mijatović, Ivan Gavrilović.

Alo dekolte misice

OVDE možete pogledati sve dosadašnje misice

Interesantno je napomenuti da će posle proglašenja najlepšeg dekoltea Srbije sve finalistkinje učestvovati na ludoj žurki koja će biti upriličena samo u njihovu čast. Ova informacija je možda bitnija za vas, dragi čitaoci, koji ćete imati priliku da sve naše superfinalistkinje vidite na jednom mestu, i to u kafe klubu „Pet plus“ u Guči. Samo posetioci portala „Alo.rs“ u drugom krugu glasanja za „Alo!“ najlepši dekolte svojim favoritkinjama su dali preko 162.000 glasova, ako saberemo ovu cifru sa glasovima iz prvog kruga jasno je svima da je interesovanje za ovogodišnje takmičenje bilo ogromno.

Očekujemo vas sutra u Guči da zajedno izaberemo devojku sa najlepšim poprsjem Srbije.

Guča

Danas je počeo 54. sabor trubača u Guči, koji će trajati do nedelje, 10. avgusta. Organizatori ističu da je sve spremno za početak sabora i prijem gostiju, koji su već počeli da stižu u prestonicu trube.
 

Jedna od najvećih muzičkih manifestacija na svetu, Sabor trubača održava se u malenoj dragačevskoj varošici Guči, ove godine po 54. put, a organizatori ističu da je sve spremno za prijem nekoliko stotina hiljada gostiju, koliko ih se ovde sjati svakog avgusta.

Direktor Sabora trubača, Adam Tadić, kaže da održavanje manifestacije, koja počinje 6. avgusta, košta 20 miliona dinara.

Prema njegovim rečima, Vlada Srbije odobrila je prijem 116 radnika za potrebe organizacije, koji će biti angažovani preko omladinske zadruge i plaćeni dnevnicama.

“U programu će biti 1080 učesnika, nadmetaće se 17 orkestara koji su se plasirali na predtakmičenjima u trubačkim centrima, a na međunarodnom takmičenju će biti dva domaća i osam inostranih sastava, iz Moldavije, Slovenije, Makedonije, Rumunije, Italije i drugih zemalja”, izjavio je on Tanjugu.

Guča

Ove godine na ploču na Domu kulture biće upisana imena još četvorice majstora trube, a za te potrebe će biti postavljena nova tabla, budući da je stara, tokom više od pola veka trajanja Sabora, u potpunosti ispunjena.

Predsednik Saborskog odbora, Mladomir Sretenović, ističe da je nekoliko dana pred početak manifestacije sve spremno za doček gostiju, i da će Dragačevci, kao i svake godine, biti dobri domaćini.

Guča 2013 / Foto: Emil Čonkić

U toku su radovi na putnoj infrastrukturi, sanacija klizišta i udarnih rupa na glavnim saobraćajnicama ka Guči, i sve aktivnosti će biti okončane do početka Sabora. O bezbednosti gostiju i učesnika brinuće policija, a ekipe Doma zdravlja će biti na stadioni i u samoj varoši, dok će biti prisutni i stručnjaci Zavoda za javno zdravlje, kao i službenici svih lokalnih i republičkih inspekcija”, kazao on.

Sretenović je podsetio da je ove godine uvedena značajna novina, kamp uređen po savremenim standardima, sa električnom energijom, vodom i internetom, i dodao da će parking za sve dane Sabora koštati 1.000 dinara.

Poslednji komentari
  • zorana Vreme: 06.08.2014 14:26h

    Da li je moguce da neko u novinama napise zurki umesto zurci, ljudi da li ste vi pismeni, a u pravilima za pisanje komentara stoji :Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.

  • Zzzzz Vreme: 06.08.2014 15:07h

    Draga Zorana, po pravopisu srpskog jezika pravilno je i "zurci" i "zurki". Ne ispravljajte dok niste sigurni.

  • IgorNS Vreme: 07.08.2014 09:09h

    Zasto imam neki cuda osecaj da ce pobednica biti Ivana Mikaric? Da se ja pitam, Lidija je bez premca.

  • Nenad Vreme: 07.08.2014 11:21h

    Poruka Guče je: Srbi su Cigani! Guča je je etno projekat katoličkih jezuita iz Takovske ulice. Guča nas Srbe pred svetom prikazuje kao Cigane. A zna se da su svi narodi Evrope Srbi osim Šiptara i Mađara koje je Vatikan doveo radi razbijanja Srba. Isti je slučaj sa RTS-om antisrpskim bezimenim zlom od 1958 g. Koji na ekranima veliča ciganske pesme i tursko arlaukanje. Kao mi nemamo naše lepe srpske pesme uz violinu, nego nam cigaske trube i turski ritmovi?!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP