Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

FILMSKA DIVA TANJA BOŠKOVIĆ ZASENILA TAKMIČARE U PRVOJ EPIZODI „PLESA SA ZVEZDAMA”

Dokazala sam da život ne prestaje u šezdesetoj!

Autor: B. Radulović | 30.03.2014 - 08:00:00h | Komentara: 3

Tanja Bošković (61) zasenila je takmičare u prvoj epizodi emisije „Ples sa zvezdama“, koja je juče počela da se emituje na „Prvoj“! Filmska diva dobila je plesnog partnera koji je tek postao punoletan, zbog čega, kako kaže, ima utisak kao da pleše sa unukom! Slavna glumica za „Alo!“ kaže da je srećna što ima priliku da pokaže da život ne prestaje u šezdesetim i da joj laskaju komplimenti kako i dalje izgleda savršeno.

Kad zakaže  plesno umeće, kaže da će se oslanjati na glumu: Tanja Bošković

Kad zakaže plesno umeće, kaže da će se oslanjati na glumu: Tanja Bošković

- Hvala svima koji tako misle! Ovo je prilika da pokažem svojim vršnjacima i svima ostalima da život ne staje u 60. godini. Zato, generacijo 1953, samo napred! - kaže Tanja i dodaje da je posle prve epizode šoua veoma umorna:

Ne veruje u pobedu: Aleksandar Šapić

Ne veruje u pobedu: Aleksandar Šapić

Šapić ima tremu!


Aleksandar Šapić je uvek imao tremu i misli da je pobeda daleko od njega. Sa druge strane, Milojko Pantić kaže da je samouki plesač, ali je ubeđen je da će biti prvi. On smatra da je van kategorije, da je superveteran šta god da uradi i da 40 godina sluša o sudijama, tako da za njega žiri u ovom šouu ne postoji!
- Podmladio sam se kada sam video u kakvoj sam konkurenciji. Nebo se otvorilo! - rekao je Milojko.

- Premorena sam, jer je ovo veliki posao, a ja već 20 godina ne igram! U četrdesetoj sam prestala da igram u mjuziklima, za koje smo se spremali mesecima, a ovde imamo samo sedam dana. Dobila sam partnera koji može unuk da mi bude! Ima 18 i po godina i time se bavi od detinjstva, ali iza mene je ceo život. Ipak, nadam se da ću nadomestiti glumom sve što ne budem umela da uradim.

Osim nje, domaćini ovog šoua Aleksa Jelić i Irina Radović juče su predstavili i ostale takmičare – Nikoliju Jovanović, Ivana Mihailovića, Katarinu Šišmanović, Nigora, Tanju Petrović, Sašu Vidića, Vanesu Šokčić, Aleksandra Šapića, Milana Kalinića, Tamaru Paunović, Lenu Bogdanović i Nikolu Nemeševića Nemeša.

Tražila da partner bude viši od nje...

Tražila da partner bude viši od nje...

Svi u studiju su bili oduševljeni gracioznošću i energičnim ritmovima, a sledeće nedelje uslediće eliminacije. Pored publike, takmičare će ocenjivati i sudije – Marija Prelević, Nikola Mandić, Konstantin Kostjukov i Aleksandar Josipović, koju su naveli da će biti strogi i da neće tolerisati lenjost!

Katarina Šišmanović

Katarina Šišmanović

Katarina pokazala guzu!

Dok je plesala, Katarina Šišmanović juče je pokazala savršenu guzu! Ona je izjavila da ne zna dobro da igra, ali se uprkos tome nada finalu. Važno joj je da partner bude bar malo viši od nje, a upravo takvog je i dobila. Nikolija je rekla da njena majka Vesna Zmijanac možda bolje peva, ali da ona bolje igra od majke. Tanja Petrović kaže da karate i ples idu zajedno i da “dobro oseća ritam borbe”. Lena Bogdanović želi da ostvari bar deo dečjeg sna, jer je kao mala maštala da bude balerina. Štreberka je u svemu, pa i u plesu, ali će partner morati da ima gvozdene živce jer ume da bude nervozna. Tamara Paunović priznaje da se plaši svojih nogu i da priželjkuje strpljivog partnera.

Poslednji komentari
  • duska k. Vreme: 30.03.2014 15:03h

    Svaka čast ja sam njena generacija ali sam za nju pababa, kad se zena zapust kao ja i mnoge duge, sporet, deca i unuci, umesto da zivi i uziva u zivotu Tanja Bosković očito se nije bavila glupostima kao ostale zene, a zbog toga nije ni manje vredna od nas, već je vodila računa i o sebi...Ima bolje noge nego mnogo mladje od nje. Svaka čast, jos jednom...

  • Mila Vreme: 30.03.2014 21:19h

    Tanja je svoju misiju vec odigrala. Odrzala lekciju kako zena moze da izgleda sa 61.god. Svaka cast.

  • sve Vreme: 31.03.2014 15:40h

    Kada imate godina skoro, koliko i Tanja, onda ne možetea, a da ne ostanete zadivljeni njenom vitalnošću i izgledom. Prava je umetnica u svakom pogledu i filmskom i životnom.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP