Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

NESUĐENA SRPSKA SNAJKA

Doris Dragović bila u tajnoj vezi sa Giškom!

Autor: Naše Novine | 30.01.2014 - 09:05:00h | Komentara: 3

Nesuđena srpska snajka! Hrvatska pevačica crnogorskog porekla Doris Dragović, koja je zakazala koncert u srpskoj prestonici za 14. februar, osamdesetih godina je zavodila žestoke momke iz tadašnje jugoslovenske republike Srbije, saznaju Naše novine.

Doris Drgaojević

Doris Drgaojević | Foto: TV Prva

Pred pop zvezdom su klečali i oni čiji je pomen imena izazvao strah i jezu kod običnih ljudi, a njeno srce je uspeo da osvoji, istina samo nakratko, i čuveni kriminalac Đorđe Božović Giška, osnivač paravojne formacije Srpska garda, koji je ubijen 1991. godine.
Prema rečima izvora, pre raspada Jugoslavije pevačica i žestoki momak su se upoznali u Beogradu budući da je ona najviše vremena provodila u srspkog prestonici zbog snimanja albuma i pripremanja turneje.
"Giška je redovno odlazio na njene nastupe i sedeo u prvim redovima kako bi tada veoma popularnoj pevačici zapao za oko. Nakon jednog koncerta, on je u njenu garderobu poslao buket od sto ruža sa porukom da mu se pridruži na večeri, što je ona prihvatila", navodi izvor.

Đorđe Božović Giška

Đorđe Božović Giška

Prema rečima izvora, hrvatska zvezda i srpski kriminalac imali su burnu i strasnu vezu, koju su, na pevačicino insistiranje, čuvali daleko od javnosti.
"Božović nije bio posesivan lik i nije mu smetalo što je ona predmet mračnih želja muškaraca. Voleo ju je na svoj način. Prijali su mu zajednički trenuci i oboje nisu bili zainteresovani za više od toga. On nije bio tip koji je voleo pevačice, ali je Doris bila izuzetak", objašnjava izvor.

Ko je bio Giška?

Đorđe Božović Giška (Peć, 16. septembar 1955. — Gospić, 15. septembar 1991. je bio srpski kriminalac i osnivač Srpske garde, paravojne formacije Srpskog pokreta obnove.


Biografija

Rođen je 15. septembra 1955. u Peći u porodici Gavrila (1888—1964) i Milene Božović (1927—2012).[2] Njegov otac Gavrilo je rođen nedaleko od Podgorice, u krševima Prokletija u porodici Mićkovića koja potiče iz plemena Kuča. Kad je u Kelnu njegov otac, a Đorđev deda, usmrtio jednog Nemca, promenio je prezime u Božović, po dedi Božu. Do 1964. godine Giška je sa majkom Milenom i mlađom sestrom Slavicom živeo u Inđiji, a kada je iste godine ubijen njegov otac Gavrilo, porodica se seli u Beograd, tačnije na Voždovac. Bio je veliki prijatelj Branislava Matića Belog.


Nesputana mladost

Dolazak na Voždovac, bio je dolazak u neku novu sredinu za osmogodišnjeg dečaka kakav je u to vreme bio Đorđe. Nova sredina u kojoj je on odrastao imala je veliki uticaj na njegovo kasnije ponašanje, jer je tada morao da se dokaže jačim momcima iz ovog kraja. Ubrzo po dolasku na Voždovac upoznaje se sa Branislavom Matićem Belim sa kojim postaje nerazdvojan prijatelj. Nakon tog upoznavanja postaje član bokserskog kluba Radnički, gde je u odmeravanju snage bio slabiji samo od Žorža Stankovića. Zbog svoje želje da pomaže slabijima, prvi put je dospeo u beogradski SUP još kao vrlo mlad, kada je braneći jednog dečaka izboden nožem petnaestak puta. Ovaj napad je jedva preživeo, pa je zbog svoje snage i konstitucije dobio i nadimak Giška. Sa trinaest godina je prvi put ilegalno napustio Jugoslaviju, kada je prešao u Italiju i to samo da bi dokazao da može da pobegne kada hoće i gde hoće. Po povratku u zemlju počinje druženje sa momkom po imenu Boris Petkov, koji je takođe odrastao na Voždovcu zajedno sa Belim i Rankom Rubežićem sa kojim Giška i on postaju odlični prijatelji.

Poslednji komentari
  • gavrilovic Vreme: 30.01.2014 10:16h

    Najobicnije lupetanje.

  • vm Vreme: 30.01.2014 11:10h

    Ma izgledami da ce ona poceti i da voli nas SRBE ali sve dok ne prodje njen koncert u areni. Bice ona i snajka Slobodana Milosevica ako zatreba samo da arena bude puna. Para je cudo. Nemam obraz ali zato imam para.

  • slavica Vreme: 30.01.2014 11:29h

    Jos nam je samo nedostajala Doris Dragovic....a Srbijo nemoj slucajno da ostane jedno mjesto neprodano za ovu "vrlu" pjevacicu koja "obozava Srbiju"

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP