Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

ISPOVEST MACE DISKRECIJE:

Drogirala sam se zbog verenika!

Autor: Ljubomir Tozev | 24.03.2015 - 21:30:00h | Komentara: 1

Pevačica u pokušaju Senada Nurkić, poznata po nadimku Maca Diskrecija, šokirala je javnost učešćem u rijalitiju „Parovi“, a iz luksuzne vile za „Alo!“ otkrila je svoje tajne iz prošlosti.

Bilo je  ponuda da  me plate za seks,  ali nisam htela  da pristajem  na to

Bilo je ponuda da me plate za seks, ali nisam htela da pristajem na to | Foto: Zoran Ilić

Naime, Maca je otvoreno odgovarala na naša pitanja, a ispirčala je da se svojevremeno drogirala, jer je to bivši verenik zahtevao od nje.


Atina Ferari je gora od mene


Sukob između Mace Diskrecije i Atine Ferari traje još od početka rijalitija, a pevačica kaže kako je plesačica gora od nje.
- Atinu neću da komentarišem jer je ona takva prostitutka da je to strašno. Neću da joj dajem reklamu. Videla sam ja njene slike i snimke gde je gola, gora je od mene - kaže pevačica i dodaje sa kojom ženom u kući bi volela da spava.
- Žene me privlače u kući, vrlo rado bih legla sa ženom u krevet. Na primer, spavala bih sa Mimi Oro, i to mi je baš super.

- Probala sam drogu, strašno sam se osećam kada sam je probala. To sam uzela sa bivšim verenikom sa kojim sam bila prošle godine. Tražio je od mene da se drogiram i da prihvatim to što prodaje drigu. Pokušavao je da me uvuče u ceo taj njegov život. Srećom, uspela sam da se spasem od njega - otvoreno priča pevačica, a zatim se osvrće na svoje detinjstvo i život koji je provela sama sa majkom.

- Nemam kontakt sa ocem skoro 24 godine i velika želja mi je da se to promeni. Ne znam zašto otac ne želi da mi se javi, nikada mi se nije javio. On možda misli da je moja majka mene abortirala i da ne postojim. Inače, mama me podržava u „Parovima“, i to što pokazujem grudi. Vodila me je da ugradim silikone i zajedno smo išle kod plastičnog hirurga, a ja sam sve to platila. Ona mi govori kako su mi dobre slike, samo ponekad me savetuje da su mi možda neke lošije urađene.

Izaziva pozirajući  bez brushaltera

Izaziva pozirajući bez brushaltera | Foto: Zoran Ilić

Mama mi je jako bolesna i pije tablete kako bi mogla da spava. U ratu je bila u logoru i od tada nikako ne može da se oporavi. Živeli smo svi zajedno jako teško, ali kada sam počela da radim, odvojila sam se od kuće i počela da živim sama.

Muvali su me političari


Često je Maca pričala kako je upoznala mnoge poznate ličnosti, a za „Alo!“ je otkrila ko ju je sve muvao.
- Muvali su me i političari i pevači jer sam im privlačna. Tražim nekog ko ima drugačiju profesiju, na primer, nekog kao što je Rodžer Federer. Bitno mi je da ima osnovne stvari za život.

Zarađivala sam mnogo, ali ne želim da pričam o ciframa. Radila sam do ujutru kako bih uspela sebe da izdržavam - priča Maca Diskrecija, a na pitanje da li su joj nudili novac za seksualne usluge, kaže:

- Bilo je ponuda da me plate za seks, ali nisam htela da pristajem na to. Ove ostale, pošto nemaju druge kvalitete, moraju da rade to za novac - iskrena je Senada, koja dodaje:

- Moj dečko voli kada se ja tako pokazujem i njemu se sviđa moje ponašanje i ples - rekla je pevačica u pokušaju, a na pitanje da li je ponela kondome u kuću, odgovara:
- Nemam ovde kondome, mogu da zatrudnim vrlo lako.

Marko

Marko

Marko je hteo da me natera na seks


Maca Diskrecija tvrdi da u kući rijalitija „Parovi“ sigurno ima onih koji se drogiraju, i dodaje da je Marko pokušao da je natera na seks.
- Sigurno da ima narkomana u kući, čim ih hvata kriza. Marka hvata bolesna kriza, ne zna šta radi. On mi preti i napada me. Kaže kako sam ja pričala da je nemoralan i preti mi zato što ne želim sa njim da spavam. Sinoć mi je prišao kada sam bila u krevetu i pokušavao je da me natera na seks, pa sam otišla da spavam u ostavi.

Poslednji komentari
  • bube Vreme: 25.03.2015 12:38h

    Sramota da ova osoba se popularise u medijima. Ni Vama i toj televiziji ne sluzi na cas.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP