Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

SLAVKO KALEZIĆ NA METI

Društvene mreže preplavljene negativnim komentarima o novom voditelju "Iks Faktora"!

Autor: Svet.rs | 08.01.2014 - 13:30:00h | Komentara: 8

Glumac Slavko Kalezić nije prošao u finale "Iks faktora", ali se pojavio sinoć u nastupima uživo, samo ne kao takmičar, već kao voditelj, što je pokrenulo lavinu komentara na društvenim mrežama

Slavko Kalezić

Nije oduševio publiku: Slavko Kalezić

Slavko je dospeo do druge faze takmičenja - kuće sudija da bi potom ispao kao nedovoljno dobar, po Željkovom mišljenju u čijoj se grupi našao.

Tada mu je Joksimović rekao kako smatra da pevanje nije za njega, i da treba da se bavi drugim stvarima koje dobro radi, kao što je, na primer, gluma u pozorištu.

Pa ipak, po mišljenju mnogih, Kalezić je previše glumatao i karikirao na sceni, na šta nisu ostale imune i mnoge poznate ličnosti koje su reagovale putem društvenih mreža. Na Tviteru su tako osvanuli razni postovi na račun neprofesionalno odrađenog voditeljskog posla, kako od strane javnih ličnosti, tako i od razočaranih gledalaca. Evo neke od njih:

Pored toga, večeras smo u emisiji i kao specijalne goste 2Cellos koji su nastupali dok je trajalo glasanje, a nakon čijeg nastupa se voditelj pošteno izblamirao.

Naime, on je postavljao pitanja, za koja verujemo da su zbunila ove talentovane momke, a jedno od njih je bilo: "Šta je fora sa ovim žicama, jel to namerno ili?" a on je pritom mislio na gudalo, a potom je i upitao: "Da li vi vežbate to klimanje glavom u mili sekundi?" a kao poslednje i veoma zabavno on je rekao: "Ja sam tek skoro čuo za vas, ali vi imate X faktor"

Poslednji komentari
  • Boban Vreme: 08.01.2014 13:38h

    A da ga ne gura Gej lobi

  • MARIC DRAGANA Vreme: 08.01.2014 14:34h

    S obzirom da je ovaj decko prvi put vodio emisiju a pogotovo emisiju ovakvog formata...pa odlicno je uradio. Starije kolege nemojte da ste sujetne i vi gresite. I nemojte da mislite da sve sto radite mi bas i sve volimo. Imate i vi lose trenutke. Dajte decku sansu!!!!!!

  • стрелац Vreme: 08.01.2014 14:53h

    voditelj je katastrofa

  • Ludi ja Vreme: 08.01.2014 15:55h

    Divnih li komentara ,ali najjaci je tetka Tanjin ,o crnogorskom madjaru,samo sto je ovaj uvreda i za jedne i za druge,ali koliko sam shvatio posto ne pratim te gluposti ,da lik ima previsoko misljenje o sebi

  • Ludi ja Vreme: 09.01.2014 01:15h

    Hvala na negativnim glasovima sada sam u to sto posto siguran

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP