Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

NASTUP GLUMCA IZAZVAO NAJVIŠE REAKCIJA U TLZP

Đura: Ivane, ti si trandža!

Autor: Ivan Gajić | 01.12.2014 - 09:30:00h | Komentara: 0

Iz nedelje u nedelju učesnici humanitarnog šou programa „Tvoje lice zvuči poznato“ izazivaju najrazličitije reakcije žirija i publike, a sinoć je posebno zanimljiv bio nastup Ivana Jevtovića kao Merilin Monro. Naime, glumac je ušao u lik jedne od najseksepilnijih žena 20. veka, i dok su svi bili oduševljeni njegovom imitacijom, Đura mu je zamerio što nije bio dovoljno ženstven.

I igrao kao Merilin Monro: Ivan Jevtović

I igrao kao Merilin Monro: Ivan Jevtović | Foto: Promo

- Nisi iskoristio svoje glumačke atribute da bi bio više ženstven. Nisi bio dovoljno ženstven po mom ukusu, bio si više trandža - rekao je Đura, sa čijim mišljenjem se nisu složili ostali članovi žirija.

Merilin je završila u Ivanovom krilu

Merilin je završila u Ivanovom krilu | Foto: Promo


- Možemo raspravljati da li je bilo po nečijem ukusu ili nije, ali mislim da je osećanje za meru tvoja jača strana. Ovo je bilo baš po meri, i svaka ti čast za tu liniju po kojoj si hodao - rekao je specijalni član žirija Ivan Bosiljčić, dok se Ivan Ivanović nadovezao svojim komentarom.

Đura

Đura | Foto: Promo

 
- Ne mogu da kažem da sam se zaljubio u tebe, ali mislim da samo glumac može da izvede ovo ovako kako si ti izveo. Ja sam se u ovom šouu nagledao muškaraca obučenih kao žene, i niko nije bio rasterećen kao ti. Ja nigde na tvom licu nisam video neku teskobu, neku neprijatnost. Izginuo si na ovom zadatku i ja to poštujem - rekao je Ivanović.

Jelena  Gavrilović  je odličnom  imitacijom svetske  zvezde Pink odnela pobedu u sinoćnoj  emisiji

Jelena Gavrilović je odličnom imitacijom svetske zvezde Pink odnela pobedu u sinoćnoj emisiji | Foto: Promo


Inače, kao talična za imitacije pokazala se Pink, čijom imitacijom je pobedila Jelena Gavrilović, što je i Ani Kokić pošlo za rukom u prvoj sezoni šoua, i to čak dva puta. Ček od 1.000 evra Jelena je poklonila trenaestogodišnjem dečaku Urošu Rakiću iz Pećinaca, kojem je amputirana ruka.
Nastup talentovane glumice posebno je ganuo Mariju Kilibardu, koja se čak u jednom trenutku i rasplakala, pa je sama u šali osnovala klub rasplakanih žena. Sasvim očekivano, Neda Ukraden je za svoju imitaciju Tine Tarner pokupila sve moguće pohvale, a na kraju nastupa je od ćerke i zeta dobila korpu ruža, uz komentar da je najbolja.

Tanja i Bane su briljirali  kao Zone i Mane

Tanja i Bane su briljirali kao Zone i Mane | Foto: Promo

Tanja Savić će biti Rijana!


Sledeće nedelje mlada Katarina Bogićević naći će se u ulozi Merime Njegomir, dok će Nenad Okanović imitirati Marčela. Rijanu će u studiju imitirati Tanja Savić, a njen kolega iz “Granda” Bane Mojićević će imitirati Džastina Timberlejk. Eleni će se ponovo ispuniti želja da bude muškarac, i to ne bilo kakav, već Oliver Dragojević, Ivan Jevtović je Robi Vilijams, Keba Gene Keli, a Neda Ukraden Kaliopi. Jelena Gavrilović i Čipi će imati zajednički nastup u izvođenju grupe “Guns n‘ roses”.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP