Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

NIKOLA OD 7. JANUARA POČINJE DA VODI ŠOU

Đuričko novi
voditelj „Iks faktora”!

Autor: A. Radojević | 26.12.2013 - 21:00:00h | Komentara: 3

Dok su prve epizode muzičkog takmičenja “Iks faktor” zainteresovale javnost, produkcija šoua je odlučila da tako i ostane, te je angažovala Nikolu Đurička kao novog voditelja ove emisije. Poznat kao veliki zabavljač, Nikola je po mišljenju organizatora pravi pogodak za ovaj šou, a već od 7. januara glumac će u emisijama uživo voditi “Iks faktor”.

Nikola Đuričko

Zabrana

U nameri da podigne gledanost emisije i učini je zanimljivijom, produkcija odlučila da angažuje poznatog glumca koji će u direktnom prenosu zabavljati gledaoce

- Istina je da je Nikola Đuričko novi voditelj “Iks faktora”. On je pregovarao sa produkcijom o svom angažmanu na ovom projektu i nakon postignutog dogovora on će 7. januara početi da vodi emisije uživo. Produkcija smatra da je Nikola idealna osoba za ovaj šou jer je dovoljno popularan i zanimljiv i da će svojim šarmom podići gledanost. Glumac je posebno zainteresovao javnost kada se družio sa Anđelinom Džoli i Bredom Pitom na dodeli „Oskara“ u Londonu, a upravo to je još jedan razlog zašto su njega angažovali - izjavio je za “Alo!” izvor blizak produkciji i dodao da Đuričko jedva čeka početak emitovanja.

- Koliko sam čuo, Nikola je veoma uzbuđen zbog ovog angažmana. Pripreme su uveliko u toku i siguran je da će emisije uživo biti jako zanimljive. Već razmišlja kako će sve izgledati, a kako smo imali prilike da gledamo njegove autorske emisije, svi su ubeđeni da je ovaj potez pun pogodak - kaže izvor blizak produkciji.

U nameri da saznamo kako teku pripreme za ovaj šou, kao i kako se oseća zbog novog posla, kontaktirali smo sa poznatim glumcem, koji nije mnogo rekao.

- Ne želim ništa da komentarišem - bilo je sve što je izjavio Nikola Đuričko, dok smo iz produkcije MBK, koja realizuje “Iks faktor”, dobili sledeći odgovor:
„Produkcija još pregovara sa više poznatih ličnosti, tako da se još uvek ne zna ko će biti voditelji“.

Neizvesna sudbina Baneta Jevtića!
Kako je za glavnog voditelja izabrala Nikolu Đurička, produkcija MBK očigledno smatra da dosadašnji voditelj Bane Jevtić nije dovoljno dobar kako bi uživo vodio ovaj šou.

Bane Jevtić

- Ja još uvek ne znam šta će biti sa Banetom, ali pretpostavljam da će on biti u bekstejdžu i tamo razgovarati sa takmičarima. Pošto publika nije nešto oduševljena Banetom, te su se na internetu mogli pročitati razni komentari, produkcija je donela odluku da on neće biti na sceni - kaže izvor blizak produkciji.

Poslednji komentari
  • Igor Milutinovic Vreme: 27.12.2013 12:23h

    Odlican potez.Jedino sto je falilo X faktor-u Srbija je dobar i interesantan voditelj!

  • Dragan Vreme: 27.12.2013 22:13h

    E moj Nikola Džolijeviću, pa taman si počeo svetsku karijeru kad ono spade na srpski x factor. Jel ovde glumiš Amera sa lošim srpskim akcentom?Gotivio sam te ali sad si za mene vazduh, koji izlazi iz debelog mesa.

  • Laki Vreme: 03.01.2014 21:24h

    Ma Bane je strava.To su oni ljubomorni ***** iz produkcije odlucili da ga sklone eto tako....BANE JE KRALJ a djuricko je prokockao svoju popularnost odavno!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP