Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

SKUPLJA PARE ZA INTERVENCIJU

Ejmi posle "Maldiva" operiše grudi!

Autor: Kurir.rs | 11.07.2015 - 19:15:00h | Komentara: 1

Učesnica „Maldiva“ Ejmi Aminatu planira ugradnju silikona kada napusti rijaliti. Ona je posle „Parova“ ušla u "Maldive" kako bi zaradila za plastičnu operaciju.

Ejmi i Lazar

Ejmi i Lazar

Iako je njena porodica bogata, ona ne želi od oca da traži pare za silikone, već hoće sama da zaradi za njih. Tako će Ejmi odmah po povratku u spoljni svet sa honorarom otići kod plastičnog hirurga i staviti implante.

- Ejmi ima lep oblik grudi, ali želi veće. Išla je kod lekara na pregled i rekli su joj cenu, ali je njoj to bilo skupo. Sada je ušla u rijaliti, gde za nedelju dana dobija honorar od 500 evra i biće joj lakše da odvoji za intervenciju - priča Ejmina drugarica i nastavlja:

- Ona je već povećala usta. U njih je pre godinu i po dana stavila hijaluron. Još tada je rekla doktoru da će čim skupi pare ponovo doći kod njega. Pre rijalitija se videla sa hirurgom, povela je Soraju na pregled kako bi pokazala kakve grudi želi, a on joj je ponudio da joj silikone da na rate - završava manekenkina drugarica, koja planira da ide s prijateljicom na intervenciju.

Poslednji komentari
  • Sretko Vreme: 11.07.2015 23:51h

    LAŽOV Lazar kao neki "fudbaler" i zvezda ahahaha. Pa fudbaleri su svi već na pripremama a on se blamira i MOLI Ejmi za vezu?! Kaže sam da če igrati u 2 CG-lizi, znaći za mesečno 400 €. Pa momak ako do sada do tvoje 23 godine nisi uspeo, kada češ? Više od fubdala ti obožavaš kačkete, ti si polovni cirkusant i najveća PROVALA!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP