Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

USLOVILA ORGANIZATORE „PAROVA“

Ejmi traži 500 evra za seks!

Autor: Biljana Radulović | 01.06.2015 - 17:00:00h | Komentara: 2

Iako nije sa naših prostora, učesnici „Parova“ Ejmi Aminati očigledno su poznate srpske izreke, naročito ona „Ni kod babe nema za džabe“. Kako saznajemo, ona je pre ulaska u rijaliti organizatorima rekla da, osim nedeljnog honorara, želi dodatno da joj plate 500 evra ukoliko bude imala seks ili 300 evra ako se bude svađala.

Tamnoputa manekenka  jasno stavila do znanja  čelnicima „Hepija“ da kod nje nema ništa za džabe

Tamnoputa manekenka jasno stavila do znanja čelnicima „Hepija“ da kod nje nema ništa za džabe

S obzirom na to da je Ejmi ušla nedavno, imala je prilike da vidi koliku gledanost „Hepiju“ donose scene seksa i svađa, pa je odlučila, poput pravih biznismena, da ih uslovi. Kako saznajemo, već dugo je postojala ideja da se ona priključi ukućanima luksuzne vile, ali da nisu mogli da se dogovore oko honorara.


U vezi sa oženjenim generalom?!


Iako Ejmi sve vreme u vili „Parova“ tvrdi da je slobodna devojka, gradska šuškanja to demantuju. Kako se već pisalo, mnogi tvrde da je ona već nekoliko godina u vezi sa oženjenim policijskim generalom. Prema rečima ljudi iz policije, funkcioner ima porodicu, ali je odlučan u nameri da i Ejmi zadrži kraj sebe, zbog čega je obasipa skupim poklonima. Navodno, njih dvoje su se dogovorili da Ejmi u rijalitiju priča kako nema dečka i time začepi usta glasinama.
 

- Pošto Ejmi nije poznata javnosti, čelnici „Hepija“ su joj nudili samo 250 evra po sedmici da učestvuje u „Parovima“. Njoj to nije bilo dovoljno, pa su se u nekoliko navrata iznova dogovarali. Kada je shvatila da joj neće puno podići honorar, manekenka je uslovila organizatore da joj, ukoliko bude imala seks sa nekim od ukućana, plate 500 evra, i to po činu.

Takođe je tražila da joj se svaka veća svađa koju izazove plati 300 evra. Ne znam na koje od ovih uslova je produkcija pristala, jer je posle dva dana potpisala ugovor i ušla - kaže jedna od Ejminih prijateljica iz Beograda koja je prisustvovala jednom od sastanaka.


Sudeći po tome da su ukućani Ejmi dali nadimak „stidljiva manekenka“, mogli bi ubrzo da shvate da su pogrešili u proceni ukoliko organizatori „odreše kesu“, pa se Ejmi baci u akciju.

Ejmi tražila  i da joj se  svaka veća  svađa koju  izazove plati  300 evra

Ejmi tražila i da joj se svaka veća svađa koju izazove plati 300 evra

Očigledno da se čelnici ove televizije boje da bi seks mogao da se svidi manekenki, što bi im onda umnogome oštetilo budžet. Trenutno takve seksualne aktivnosti imaju za džabe, ali ko je kriv ostalim ukućankama što nisu predložile cenovnik. Što bi naš narod rekao, ko ume, njemu dve.

Ejmi pipkala Gastoza


Ukućanka Tijana Ajfon otkrila je kako Ejmi nije baš „stidljiva manekenka“, kako su je nazvali, jer ju je videla kako u toaletu pipka Nenada Marinkovića Gastoza. Iako u početku nije htela da priča o tome, već se samo smeškala, Aminati je shvatila da je ostale učesnice neće ostaviti na miru dok im ne ispriča šta se desilo.
- On je bio go, ali je pokrio polni organ, a ja sam samo prišla i sa dva prsta ga uhvatila. Nije to ništa, malo sam se šalila - priznala je Ejmi.

Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 01.06.2015 17:59h

    Коментара 0!Коментара 0!Коментара 0!Добро,има и ,,Коментара 1,, а има чак и два!Е,па,ти там' што стопираш коментаре нећем ни да ти пишем!И крај приче!

  • babujka Vreme: 01.06.2015 20:08h

    Sto bi je platili kad mogu da gledaju seks za dzabe. A nije ni ona cvecka vidi se

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP