Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

INTERNET ZVEZDA U AMERICI MOLILA SUPRUGU ZA OPROŠTAJ!

Ekrem klečao
pred Igbalom!

Autor: Dragana Tripić | 17.09.2013 - 05:00:00h | Komentara: 7

Ekrem Jevrić je ozbiljno shvatio poruku supruge Igbale da joj ne izlazi na oči zbog porno-filma kojim je obrukao nju i celu njihovu podrodicu, ali je nije ispoštovao, već je brže-bolje spakovao kofere i zaputio se preko okeana. Čim je stigao u Njujork, uzeo je taksi i stigao pred vrata zajedničkog stana, gde je zatekao suprugu sa četiri sina, koji su bili izuzetno hladni i rezervisani prema ocu, saznaje „Alo!“ od izvora bliskog internet zvezdi.

Igbala

Ekrem je izvadio novac i stavio ga na sto pred Igbalu kao dokaz da je napravio
dobar biznis

Zabrana

 

Gospoda se kleo u četiri sina
da je sve to bio samo šou biznis

- Ekrem je došao na vrata zajedničkog stana i kada je stavio ključ u bravu, shvatio je da je zamenjena. Nakon duže zvonjave, otvorio mu je jedan od sinova i kada je video oronulog i vidno smršalog oca, pozvao ga je da uđe u stan. Čim je ugledao Igbalu, Gospoda se bacio na kolena i počeo da moli suprugu za oproštaj, pravdajući se da je sve to uradio popularnosti i novca koje treba da zaradi od prodaje erotskog filma - priča naš dobro obavešteni izvor.

Ekrem i Kubanka

OVDE možete pogledati sve fotografije sa snimanja Ekremovog pornića

 

Zbog stresa, Ekrem je oslabio
pet kilograma za nekoliko
dana

- U prvi mah, Igbala nije htela ni da čuje, ali zbog sinova, koji su videli da im je otac oslabio pet kilograma za nekoliko dana, popustila je i pristala na razgovor. Tokom razgovora, naturalizovani Amerikanac se kroz suze kleo u četiri sina, pravdajući se da je to sve šou biznis, u kojem je on velika zvezda. Sinovi, koji su za to da porodica ostane na okupu, nagovarali su majku da oprosti Jevriću i da koliko-toliko pokuša da shvati njegov posao. Međutim, Igbala je bila besna, prebacila mu je za nagradu koju je izgubio zbog Vendi u prošloj „Farmi“ i podsetila ga je da mu je oprostila, a da ne može da pređe preko ove bruke sa pornićem i Kubankom.

Međutim, Gospoda je znao šta prolazi kod njegove supruge, pa je izvadio novac i stavio ga na sto kao dokaz da je napravio dobar biznis. Samo zahvaljujući sinovima i njihovom ubeđivanju, Igbala je pristala da Ekrema primi nazad u stan. Međutim, njih dvoje su još uvek u zategnutim odnosima i gotovo da nemaju nikakvu komunikaciju, ali uz pomoć dece, koja žele da porodica bude na okupu, pokušavaju da prebrode i ovaj događaj, koji je nezapamćen u njihovoj familiji - zaključuje naš izvor.


U želji da čujemo komentar, pokušali smo da dođemo do Ekrema i Igbale Jevrić, ali do zaključenja ovog broja nismo uspeli da ih dobijemo.
Poslednji komentari
  • Lala Vreme: 17.09.2013 14:41h

    Lova je pokrice koje uvek prolazi.

  • Nikola Vreme: 17.09.2013 18:24h

    Sve dok Ekrem bude bio udarna vest Srbija neće biti normalna zemlja.

  • Neša Vreme: 17.09.2013 23:44h

    Posle ovakvih članaka u novinama i ja klečim i grlim wc šolju!

  • Ceca Vreme: 18.09.2013 00:45h

    Stvarno je bez veze više pisati o ovakvima. Mislim da ima boljnih tema, ovo je zaglupljivanje. Baš nekog briga za ekrema i igbalu.

  • Feniks Vreme: 18.09.2013 01:10h

    Draga i mnogo ozeljena Igbala , Molim Vas oprostite nasem Gospodi . Niti on moze bez vas niti mi mozemo bez njeg . Trebalo bi u stvari snimiti film kako se Ekrem vraca i pada na koljena , njemu to nije tesko ponoviti jer sve radi prirodno A film Vi mozete zabraniti jer je on to potpisao u neuracunljivom stanju a takvi ugovori nisu vazeci .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP