Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

JEVRIĆU, SRBINE!

Ekrem prošetao srpsku kokardu! (HIT FOTKA!)

Autor: Dragana Tripić | 01.08.2013 - 10:29:00h | Komentara: 7

Nakon što je skupio negativne poene u Srbiji kada je u rijalitiju „Farma“ pozdravljao Hašima Tačija, Ekrem Jevrić je, izgleda, odlučio da ublaži štetu tako što je na glavu stavio šajkaču ukrašenu kokardom. U želji da dokaže da voli Srbiju i srpski narod, Ekrem je na jednoj žurki insistirao da mu donesu šajkaču, koju je celo veče nosio na glavi.

- Čim je došao na žurku, Ekrem je izrazio želju da stavi šajkaču na glavu, te je tokom cele večeri nije skidao, jasno stavljajući do znanja da mu prija. Prisutni su bili oduševljeni ovim njegovim gestom, naročito kada je nekoliko puta uzviknuo: „Živela Srbija“. Kako bi ovo bilo ovekovečeno, nekoliko prisutnih pohitalo je da se slika sa njim i on je vrlo rado pozirao - priča naš izvor sa lica mesta.

Ravnogorac u povoju

Ravnogorac u povoju

 - Kako je vreme odmicalo, a alkohol počeo da čini svoje, jedan od Jevrićevih saradnika došao je na ideju da upravo bivšeg farmera sledeće godine 11. maja odvede na četnički skup na Ravnu goru i tako dokaže da Ekrem ne želi da deli ljude po nacionalnoj pripadnosti ili političkom opredeljenju - ispričao nam je sagovornik koji se zatekao na žurki, a koji je insistirao na anonimnosti.


Inače, opšte je poznata stvar da je naturalizovani Amerikanac spreman da uradi mnogo toga zarad popularnosti ili, kako on to voli da kaže, šoua, pa nas ne bi čudilo da ovu zamisao Jevrić naredne godine sprovede u delo. Kakav je njegov trenutni stav po ovom pitanju nismo uspeli da saznamo do zaključenja ovog broja jer se nije javljao na poznati broj telefona.

Promenio mišljenje koje je imao na farmi?!

Sada nosi obeležja četničkog pokreta, a na farmi je Ekrem isticao svoju veroispovest, ne libeći se i da vređa pravoslavce. Prvi ispad je imao kada je, van sebe od besa, komentarisao postupak Nazifa Gljive jer ga nije postavio za gazdu. 
- Pa mene je trebalo postaviti za gazdu, mi smo muslimani - komentarisao je Jevrić pred farmerima.
Nakon toga, Jevrić je unižavao veliki pravoslavni praznik.
- Kakav Đurđevdan. To nije ništa važno, neće oni to da vam obeleže. To svaki drugi slavi. Nije to nikakav dan - rekao je na farmi uoči krsne slave koju u Srbiji slavi mnogo vernika. Na tome se nije zaustavio, pa je istakao da prihvata snajku isključivo ukoliko je iste veroispovesti kao on.
- Došlo je vreme da mi se žene sinovi. Videćemo da li ću sada kad odem u Crnu Goru naći neku koja će odgovarati za snajku. Ja ću sinovima dati da se žene samo ako je devojka muslimanka - govorio je Ekrem.
Da li je nošenje kokarde posledica radikalne promene mišljenja, ostaje da se vidi.

I Nevena voli oficirske kape

Nevena, mlad majore

Nevena, mlad majore

 Narodna poslanica Nevena Adžemović nedavno je prošetala kapu na glavi, tačnije imitaciju kape srpskog oficira s kokardom, i to onom Dinarske četničke divizije, kojom je komandovao vojvoda Momčilo Đujić i koja je na teritoriji Kninske krajine delovala od 1941. do 1944. godine. 

Poslednji komentari
  • Alex Vreme: 01.08.2013 11:27h

    Izvinite... A ko je Ekrem???

  • goga Vreme: 01.08.2013 12:47h

    sta zna svinja sta je dinja,i kukasti krst da su mu doneli on bi ga okacio,nezna cove k sta ga snaslo ,i ko god mu zameri je gori od njega

  • Sandra Vreme: 01.08.2013 13:17h

    Ko je ovaj Ekrem?

  • djurisic Vreme: 01.08.2013 13:45h

    Jevric je Srpsko prezime a da je pametan kao sto nije bolje bi mu bilo da se vrati svojim Srbskim Korenima,a te izjave sto izjavljuje ili je previse Lud ili Hrabar da tako nesto kaze++++

  • Bata Vreme: 01.08.2013 14:23h

    Ovo je isto kao i kukasti krst, po meni gore još, volim Ekrema al ovo mu ne treba u životu. P.S. Ova pored Ekrema bolje da se obrijala

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP