Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

NAJGLEDANIJI RIJALITI U SRBIJI POČEO ULASKOM 24 VIP TAKMIČARA NA IMANJE U LISOVIĆU

Ekrem: Stanija je
bolja od Vendija!

Autor: EKIPA VIP | 20.03.2013 - 10:42:00h | Komentara: 7

Proleće je došlo, a sa njim i „Farma 4“, čija će zvezda, između ostalih, i ovoga puta biti Ekrem Jevrić, koji će svoju ljubav, umesto Vesni Vukelić Vendi, pokloniti Staniji Dobrojević! Naime, naturalizovani Amerikanac je sinoć, pred ulazak na imanje u Lisovićima, u bekstejdžu čekao na svoj red. I dok su ostalih 22 učesnika po dvoje odlazili u studio on je sa Stanijom čekao da ih kao najveće zvezde poslednje proovu i za to vreme otvorio dušu za „Alo!“.

Ekrem i Stanija

Ekrem i Stanija | Foto: Nemanja Kostić

„Sa ženom sam se već sve dogovorio, neće biti ljutnje. Od Stanije lepšu nisam video. Znam da će Vendi da poludi od ljubomore!“
- Mnogo mi se sviđa Stanija, Vendi je nula za nju! Stanija je bolja od Vendija! Sa njom će sve da bude u „Farmi“ kao što je bilo sa Vendi pre dve godine – otkrio je za „Alo!“ „gospoda“, koji tvrdi da mu supruga Igbala neće ništa zameriti.

Vesna Vukelić Vendi

Dobila konkurenciju: Vesna Vukelić Vendi | Foto: Dalibor Danilović

- Sa ženom sam se već sve dogovorio, neće biti ljutnje. Od Stanije lepšu nisam video. Znam da će Vendi da poludi od ljubomore
! – tvrdi Jevrić, koji je odlučan u nameri da ovoga puta odnese pobedu u najpopularnijem rijalitiju u Srbiji, u kome je sinoć, nakon ulaska na imanje izabran i za prvog gazdu. Ekrem priznaje da bi se zbog Stanije odrekao nagrade od 50.000 evra. doduše, nju će osvojiti ukoliko gledaoci glasaju za njega ali i ako pre finala sam ne ode zbog zabrane pušenja.

- Bez cigareta ne mogu i neću, toga se ne bih odrekao ni po koju cenu – zaključio je Jevrić pre nego što je krenuo iz studija televizije „Pink“, a iz njega pravo u kuću iz koje je pre dve godine poneo najlepše uspomene… No, zanimljivo je da je u televizijskom prenosu vrteo drugu priču:

- Nedostaje mi Vendi, bilo bi dobro da uđe! – izjavio je u snimku urađenom dan pre nego što je upoznao starletu, koja, kao i on, želi da odnese pobedu.
- Avanturista sam i egzibicionista i zato ulazim u „Farmu“. Nije meni uspeh što sam popularna, već to što sam dete koje je prošlo rat, izgubilo oca i snašlo se. Ne poznajem nikoga u rijalitiju, ma ne poznajem nikoga sa naše javne scene, ulazim da bih pobedila – najavila je starleta, koja nije imala prilike da se izjasni o naklonosti Jevrića prema njoj, no svakako će za to biti prilike u narednom periodu.

Duga su tri meseca!

Gospoda se olešio zbog Vukelićeve!


Iako je nakon što je upoznao Staniju promenio predmet svog obožavanja, Ekrem je samo noć ranije patio za starom ljubavi. Kako saznaje „Alo!“, Jevrić se napio u karantinu kad je saznao da mu Vendi ovog proleća neće praviti društvo u Lisoviću, da bi potom i pozvao Vukelićevu!

  • Ekrem Jevrić / Foto: Zoran Ilić i Nenad Milošević | Foto:
  • Ekrem Jevrić / Foto: Zoran Ilić i Nenad Milošević | Foto:
  • Ekrem Jevrić / Foto: Zoran Ilić i Nenad Milošević | Foto:
  • Ekrem Jevrić / Foto: Zoran Ilić i Nenad Milošević | Foto:
  • Ekrem Jevrić / Foto: Zoran Ilić i Nenad Milošević | Foto:
  • Ekrem Jevrić / Foto: Zoran Ilić i Nenad Milošević | Foto:


- Ekrem je počeo da cirka pivo, a u neko doba, kada je shvatio da Vukelićeve nema niotkud, bio je totalno pijan. Iako je telefon zabranjen u karantinu, Jevrić je od organizatora tražio da mu pozovu Vesnu, a kada mu želja nije uslišena, počeo je da doziva njeno ime. Ipak, ucirkani Ekrem se snašao, pa je tako od jednog gosta zahtevao da mu pozove Vukelićevu, što je ovaj i učinio. Razgovor između bivših “ljubavnika” trajao je nekoliko minuta, a prekinuli su ga organizatori, koji su ucirkanog farmera odveli u sobu - kaže naš izvor koji se zatekao na licu mesta a ovo saznaje potvrdila je i Vendi.


- Svi znaju da Ekremu malo fali da se napije. Nije to ništa novo, svaki put kad se ubije od alkohola, on mene zove. Očito me još uvek nije zaboravio. Prvo mi je pevao pesmu, a onda me molio da dođem do hotela, ja to naravno nisam učinila. Tokom razgovora stalno je ponavljao: “Ti si jedna jedina, ne može niko da te zameni, volim te, kako ću ja bez tebe, dođi kod mene u ‘Farmu’” - ispričala je pevačica za naš list.


 

Tanja Savić dva dana u „Farmi“!

Pored dobro poznatih imena koja su već ušla u karantin pred ulazak u “Farmu”, na imanju u Lisovićima boraviće i Tanja Savić, ali samo dva dana!

Tanja Savić

Tanja Savić | Foto: Zoran Lončarević

- Tanja se dugo nećkala da ode u rijaliti jer nije želela da se razdvoji od dece, međutim, ipak su se dogovorili da se pojavi na dva dana. Produkcija je pevačici ponudila veliki honorar jer je ona ipak jedna od najvećih zvezda koje će tamo ući. Veliki uticaj na nju je imao i direktor “Grand produkcije” Saša Popović, koji je uspeo da joj objasni kako joj takvo pojavljivanje nikako neće štetiti. Postoji verovatnoća da ona i produži svoj boravak, ali to će se znati tek kada vidi kakva je situacija na farmi - otkriva za “Alo!” dobro obavešten izvor i dodaje da Savićeva sigurno neće učestvovati u svađama i skandalima.

Predstavljamo vam sve takmičare u Farmi 4

Farma 4

Kliknite za uvećanje

Poslednji komentari
  • Shommy Vreme: 20.03.2013 14:04h

    Nije mi jasno zašto se ovo zove VIP ? Kome su oni važni ? Osim nekoliko njih koji su poznati još iz stare Jugoslavije ostali su UNKNOWN ili bar daleko od toga da bi se zvali VIP !!!

  • nedjo Vreme: 20.03.2013 16:33h

    ekrema za premijera!!!

  • DJOKA Vreme: 20.03.2013 18:48h

    Ovo nije farma, ovo je septicka jama!

  • cikica zikica Vreme: 20.03.2013 23:46h

    Srbijo gledaj edukujse od elite se uci.Najveci umovi srbije skoncetrisani na jedno mesto.

  • ZIKA Vreme: 21.03.2013 06:42h

    Za predsednika neodoljivo lice istih karakternih osobina posteni dobrodusni itd.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP