Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

IKS FAKTOR!

Emina se rasplakala, njen favorit Haris napustio takmičenje! (UŽIVO)

Autor: A. O. | 18.02.2014 - 23:30:00h | Komentara: 1

Najmlađi takmičar Haris Ćato ispao je iz takmičenja prema glasovima publike, s obzirom da je sa samo 14 godina došao među devet najboljih, ovo je veliku uspeh, a njega čeka blistava karijera.

23:56 - Haris Ćato ispao

- Znate šta ja nisam ovde da sudim između njih dvojice, ja sam užasno emotivna. Prepustiću kolegama, ja ću posle - rekla je Emina.

- Neka ostane Lukijan - Brz je bio Željko

- Luki, nije ti bio dan, ali imam poverenje u tebe i glasam da ostaneš - rekao je Kiki.

- Užasna situacija, jer ste i iz iste grupe, teška odluka i ostaću verna sebi. Glasam da Lukijan ide kući - odgovorila je Kristina.

- Haris je zaista mnogo mlad i velika je stvar što je ušao u prvih 9, ja ne bih bila ni hrabra da se prijavim, a Lukijan me je jako iznenadio što je u duelu jer nije zaslužio. Prepustiću publici jer nisam racionalna - bila je na ivici suza Emina.

Pošto je rezultat nerešen, publika je odlučila, a ona je glasala da ostane Lukijan!

23:44 - Lukijan ili Haris 

Ove nedelje u duelu su Eminini takmičari Lukijan i Haris koji će se pesmom boriti za opstanak u takmičenju.

22:59 - Nastupa Aleksandra Brković
Poslednja takmičarka za večeras je nastupa pesmom Ejmi Vajnahaus - Back to Black

a Emina je istakla da je njen veliki fan.

- Tvoja energija...ti si cunami, ne oluja. 
Željko se složio da je nastup bio odličan, ali i da mu se ne dopada tvoja boja glasa koja nije njena.
Pohvale su stigle i od Kristine, a Kiki je istakao da se sada uhvatila u koštac sa jako teškom pesmom. 
22:46 - Doktori kao U2!
Doktori su uz vrisak izveli pesmu legendarne grupe U2 "With or without you".

a

 Nije lako napraviti nešto drugačije od U2, a uspeli ste. Imam neskrivene simpatije prema vama imate dobru budućnost ako se ne raspadnete - rekao je Kiki, što je potvrdila i Emina.
- Bili ste odlični uz par nekih malih falševa, nerado to činim, ali Kristina ovo ti je najbolji aranžman koji si u životu uradila. Ona je to napravila vama i treba da se zahvalite mentorki - pohvalio je koleginicu Joksimović.
- Imali smo stresnu nedelju, nije lako izneti ovu pesmu. Moje dranje je urodilo plodom i ovo je najbolji nastup do sada - zaključila je Kristina. 
22:36 - Aleksa kao Sergej Ćetković

a

 - Verovao sam ti svaku reč. jako je bilo dobro! Moram da te pohvalim jer si sve bolji i bolji, nadam se da ti i ovo leži kao i španske pesme. Na momenat sam se osetio kao u predstavi "Ljubinko i Desanka" - rekao je Joksimović
- Do jednog trenutka mi je bilo ok, a onda si super bio, želim savet da ti dam da svaku pesmu otpevaš kao poslednji refren - dodala je Kristina, a kiki je rekao da je baš ovo muzika koju trebalo da peva.
- Da mi daš broj ovog tvog numerologa...ušao je u šminkernicu i rekao bio sam kod neke žene, numerologa, da treba da nosi kombinaciju koja je crna i crvena i da mu je utorak jako bitan dan. Idem kod tvog numerologa - našalila se Emina.
22:14 - Željko Maidu: Daleko ćeš da doguraš iako si mi išao na nerve!

a

 Maid večeras nije pevao Zdravka Čolića, a na red je došao Goran Karan i pesma "Kada zaspu anđeli". 

Kristina kaže da se Maid drži stila koji mu leži.
- Ono što smo ti i ja pričali, ti imaš sjajan vokal i da si pevao osamdesetih bio bi velika zvezda, siguran sam u tebe i tvoje sposobnosti - pohvalio ga je Kiki.
- Osim tvog glasa, odlična je tvoja borbenost jer se ne predaješ. Ušao si malo nesigurno u pesmu i ti nas ubediš da smo u krivu i zadaš "final punch" - kaže Emina, a Željko dodaje da je "razbio".
22:03 - Haris peva Kemala
Mladi Haris nije pevao sevdalinke, ali je izabrao Kemala Montena i pesmu "Nije htjela"

a

 - Super si ovu pesmu otpevao, ali razmišljam nešto. Namestio si boju glasa kao što je u trendu, ali to su registri glasova koji zvuče malo piskavi, ne puno. Ukoliko se desi da prođeš, poradiš na tom registru, na engleskom namesti tu boju, ali za ostalo...Jel si me skonto? - pitao je Joksimović, dok je Kristina rekla da joj je priredio "plezir Kemala u RnB fazonu."
- Bio si 10 puta bolji nego prošli put, ja sam ovu pesmu slušao od malena i nekako mi se sve poklopilo. Složilo se, sarajevska emocija i ova pesma - rekao je kiki, a Emina dodala da je sve jači i jači.
 21:53 - Ilma agilera
Ilmu Karahmet je nastupila je sa stranom pesmom za koje je dokazala da itekako ume da peva, Christina Aguilera - Hurt.

a

 - Ja bih samo želela da zavirim u tvoju dušu. Šta se tu dešava? - pitala je Emina.
- Posvetila sam pesmu dedi koji je umro, rekla je Ilma sa suzom u očima.
Ovaj odgovor je Željko propratio aplauzom!
- Ti imaš toliko sluha za odraslu osobu, ti si sve finte najboljih pevača poskidala i to radiš fenomenalno. Ti si uspela da poništiš taj kriminalni stajling...Ako ne znaju sami da te obuku neka pogledaju američki X faktor! - primetila je Kristina.
- Ti rasteš sa nama i mnogo bolje sam te upoznao i ti tu muziku zaista voliš, tvoj glas i stav su savršeni - kaže Kiki.
21:33 - Lukijan u falšu, žiri ga oštro iskritikovao

a

 Lukijan je iz nastupa u nastup bio sve bolji, večeras je odlučio da se predstavi pesmom Olivera Dragojević, a sam se pobrinuo za aranžman.
- Bio si konstantno u falšu, jedva sam čekao da završiš. Nešto se desilo, da li nisi čuo ili šta, jako mi je žao. U prethodnim lajvovima sam ti skrenuo pažnju na "H" i nadam se da će ovo biti konstruktivno za tebe. Nemoj da te ovo obeshrabri - bio je iskren Željko.
- Jako cenim što si i aranžer i producent, druga stvar htela sam da kažem da je nebitno to što ima falševa, ali smetalo mi je više jedna vrsta emotivne nedovršenosti, taman kad treba da dodje do vrhunca pesma, ništa se ne desi. Ulozi su veći sada i moraš da se pojačaš - dodala je Kristina.
- Nećeš dobiti loše reči, meni se dopalo, mada možeš bolje. Meni je bilo lepo i ubedljivo - ohrabrio ga je Kiki, a to je učinila i Emina.
21:23 - Kajmakovski očarao dame.

a

 Daniel Kajmakovski nastupio je sa pesmom Hurts - Stay.

- Ja moram da kažem što sam srećna jer si sam na bini i odličan izbor pesme. Ova pesma ističe sve tvoje najbolje pevačke vrline. Omiljena mi je ona najniža mota, imaš neki sočan stav, reš pečena sam skroz - rekla je Kristina-
- Otpevao si je bolje od originala, Kristina voli dole, a ja gore - našalio se Kiki.
- Bravo Daniele! Bravo! Da li uopšte da komentarišem tvoje pevanje - ubacila se Emina, ali je Željko priznao da je bio ljut zbog promene pesme u dok je popularni pevač bio u Istanbulu, ali da je sada oduševljen.
21:14 - Tamara oduševila!

a

Tamara je spremila pesmu za koju kaže da lično sluša a to je Birdy - Skinny Love.
- Bila si divna kao i uvek, uživala sam u pesmi.Donela si pesmu na pravi način jedino mi se ne sviđa kako je kostimski rešeno, ali bila si fenomenalna - rekla je Emina.
- Bosa si, a hladno je, neću dužiti. Bila si perfektna! - primetio je Željko.
- Tamara ja te volim. Ti si savršen primer očuvavanja sopstvenog identiteta. Očarana sam - rekla je Kristina, a Kiki je njen nastup uporedio sa filmom.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • jovan Vreme: 19.02.2014 15:38h

    Dobronamerni savet za D.Kajmakoskog:"Pricaj normalno sa ljudima kad te nesto pitaju! Sta tu nesto kmeces,pa kmeces!Govori normalno i prirodno,covece...!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP