Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

VREDNI

Eminini momci vežbaju i čiste kuću!

Autor: A. O. | 02.02.2014 - 20:00:00h | Komentara: 0

takmičari "Iks faktora" Haris Ćato, Lukijan Ivanović i Aleksa Perović žive u kući na Dedinju koju je za njib obezbedila njihova mentorka Emina Jahović, a pošto su vremenski uslovi takvi da dosta vremena moraju da provode zatvoreni, momci su se organizovali tako da stignu i da vežbaju nastup, ali i da pospreme prostor u kome borave.

Haris Ćato, Aleksa Perović i Lukijan Ivanović

Haris Ćato, Aleksa Perović i Lukijan Ivanović

Peta uživo emisija popularnog šou programa “Iks faktor” uveliko se priprema, finalisti vredno vežbaju za svoje nastupe, a ima i onih koji koriste svaki slobodan momenat da provedu sa porodicom.
Mladi Haris Ćato priznaje da mu najteže pada da uskladi vreme vežbanja i viđanja sa bratom, ali on ipak uspeva da zadovolji obe strane.
- Došao mi je brat u posetu, pa bih stalno da budem sa njim! Ali, ozbiljno sam prihvatio svoje obaveze u “Iks Faktoru”, pa i dalje vredno radim na nastupu koji će se verujem dopasti publici! Jedva čekam utorak uveče! – kaže ovaj talentovani tinejdžer.
Harisov cimer Lukijan Ivanović takođe provodi dane vežbajući pesmu koju je dobio kao zadatak i priznaje da ponekad nije lako:
- Nekad dobijemo pesme koje ne poznajemo baš najbolje, pa je zadatak samim tim teži! Za sada je sve okej i Emina radi sa nama i ispravlja naše greške kojih ponekad ima.
Na pitanje kako se slažu momci iz Eminine grupe, Aleksa odgovara:
- Imamo tu sreću pa se dobro slažemo, inače bi verovatno bilo sve drugačije. Večeras nas čeka generalno čišćenje stana momci, samo da znate! - kroz osmeh kaže talentovani Kraljevčanin svojim drugarima.
- Sve ćemo lako, samo da prestane ovaj hladan vetar! Iako nam ponekad ide uz leđa da se lakše popnemo na Dedinje, ipak bi više voleli da je bar malo toplije! – šaljivo odgovara Lukijan Ivanović.
U novoj epizodi “Iks Faktora” koja je na programu u utorak u 21 sat na TV Pink biće dosta đukskanja i sjajnih enegričnih kompozicija, a sigurno će i nastup inostrane zvezde Lorin do maksimuma usijati atmosferu!

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP