Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

Sajmon Kauel oduševljen

Englez režira srpski X faktor!

Autor: | 05.01.2014 - 23:00:00h | Komentara: 0

Džon Spenser, koji radi s Rijanom, biće zadužen da prva emisija popularnog šoua izgleda svetski kad bude bila emitovana uživo 7. januara na Pinku

Iks faktor favoriti

Iks faktor favoriti

Popularni šou „X faktor“ kreće sa emitovanjem uživo i prva emisija biće emitovana 7. januara u 21.15 na Pinku. Da sve bude na svetskom nivou angažovan je Džon Spenser, reditelj iz Engleske. On i njegov tim mogu se pohvaliti radom s pevačicom Rijanom i prenosom dodele velikih muzičkih nagrada, poput Brit nagrada.

Sajmon Kauel oduševljan srpskim X faktorom

Glavni muzički producent i direktor marketinga „X faktora“ Mirko Vukomanović kaže da je srpsko izdanje oduševilo idejnog tvorca muzičkog šou-programa.

- Kolege iz „Frementlea” i SYCO su izuzetno zadovoljne kako smo sve do sada uspeli da organizujemo i produkciono izvedemo. Neki od njihovih najboljih producenata poput gospođe Šeldon Bajli i Džulijana Mersa su apsolutno oduševljeni kandidatima koje smo pronašli i kvalitetom naše ekipe koja proizvodi šou. Sajmon Kauel je takođe impresioniran do te mere da razmišljamo o jednom još većem internacionalnom projektu. - kaže Vukomanović
 

Iz baraža u finale
- Pripreme su uveliko u toku, a u prvoj emisiji, koja će biti emitovana uživo, čekaju nas brojna iznenađenja! Pored sjajnih nastupa takmičara, saznaćemo i kako su gledaoci glasali u baražnom glasanju i ko od kandidata iz svake grupe ima najviše glasova publike.
Visoki standardi
Gledaoci će potom odlučiti koji takmičar će se pridružiti ostalim finalistima u borbi za glavnu nagradu i titulu pobednika prvog regionalnog „X faktora“ - ističe Milena Popović, PR menadžer ovog popularnog TV formata. Svetski standardi već su stigli u Srbiju, a kako izgleda šou kad ga zajednički rade Srbi i Britanci, moći ćemo da vidimo već za tri dana.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP