Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

ŠOKANTNO!

Era pedofil!

Autor: S. A. - J. B. | 00.00.0000 - 00:00:00h | Komentara: 11

Folk pevač Era Ojdanić (65) svojevremeno je bio u vezi sa devojčicom koja je išla u osmi razred osnovne škole! Pričajući o svojim osvajačkim pohodima pred farmerima i o tome kako nijedna žena ne ostaje imuna kada je njegovo udvaranje u pitanju, folker se bez blama pohvalio vezom sa maloletnicom koja je u to vreme imala 15 godina, a on 53!

“Ja sam se 2001.  zabavljao sa  86. godištem.  Ona je tada  završavala osmi  razred”, pohvalio se Ojdanić farmerima

“Ja sam se 2001. zabavljao sa 86. godištem. Ona je tada završavala osmi razred”, pohvalio se Ojdanić farmerima | Foto: Nemanja Kostić

Ojdanić otkrio farmerima
da je 2001. bio u vezi sa
petnaestogodišnjom
devojčicom iz osnovne škole

- Ja sam se 2001. godine zabavljao sa 86. godištem. Ona je tada završavala osmi razred - ispričao je Ojdanić pred kamerama, što je izazvalo nevericu među takmičarima. Niko nije znao šta da kaže pevaču posle ovakve šokantne izjave. Svi su nemo zaćutali, bez ikakvih dodatnih pitanja.


Ojdanić nije želeo da otkriva identitet svoje nekadašnje ljubavnice, ali je dodao da su jako dugo bili u ljubavnoj vezi:


- Zajedno smo bili šest godina – pohvalio se Ojdanić koga su ostali farmeri začuđeno gledali, ne želeći da ulaze u raspravu.


Inače, u vreme kada je započeo vezu sa maloletnicom, folk pevač je bio u braku sa Ljupkom, koja je preminula 2009. godine.

Zatvor za seks sa maloletnicom
Prema važećem krivičnom zakonu Srbije, devojčice od 14 do 16 godina starosti smatraju se mlađim maloletnicama i seksualni odnosi sa njima, osim ukoliko se ne radi o osobama njihovog ili približnog uzrasta, su kažnjivi bez obzira da li su ostvareni uz njihov pristanak ili ne.

Šta je pedofilija?
Pedofilija je grčka reč kojom se označava polna nastranost, odnosno seksualna sklonost prema deci istog ili suprotnog pola. U rečniku se može pronaći definicija da je pedofilija naziv za primarnu ili polnu privlačnost koju odrasle osobe osećaju prema deci. Osoba koja oseća takvu privlačnost se naziva pedofilom. Izraz pedofil se koristi za označavanje odrasle osobe koju seksualno privlače adolescenti (do 18. godina) ili osobe mlađe od zakonskog ograničenja seksualne zrelosti (do 14. godina), kao i osobe koje su optužene ili osuđene za kaznena dela koja se vezuju uz seksualno zlostavljanje dece ili iskorištavanje dece u pornografske svrhe.

Poslednji komentari
  • nana Vreme: 21.03.2013 09:09h

    svi su to,samo on priznaje.uostalom pogledajte te devojcice od 14-15 godina vise lice na jeftine prostitutke nego na nevinasca !

  • Jadranka Vreme: 21.03.2013 11:41h

    Svi su to? Moj otac nije,normalni muskarci nisu, jer se zna sta je 15 godina, pa neka izgleda sto puta kao "jeftina prostitutka". Komentar Vam je uzasan, kao i opravdavanje ovog odvratnog coveka...STo je najgore, on se krsti i smatra se vernikom. Uzas!

  • amer Vreme: 21.03.2013 12:30h

    u normalnim drzavama za to se dobija visegodisnja kazna i svrstava se u silovanje, samo u srbiji banana zemlji sve se moze!

  • boris Vreme: 21.03.2013 13:33h

    hapsite budalu matoru, samo da ne bude posle salio sam se!

  • laserman Vreme: 21.03.2013 14:36h

    Pedofil je kompliment za ovog, nazovi, coveka. Ne, on je osvedoceni psihopata koji i dalje javno seta u obicnoj kosulji umesto u lud...oj kosulji!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP