Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

DA LI JE MOGUĆE

Farma: Ava za džabe, a Goga i Goca najskuplje!

Autor: Mondo | 26.08.2013 - 14:00:00h | Komentara: 4

Navodno će se na imanje u Lisoviću useliti Goga Sekulić i Goca Tržan za honorar od 5.000 evra nedeljno. Ava Karabatić neće lovu.

Producenti Farme 5, koja počinje u nedelju, ponudili su dvema pevačicama do sada rekordan honorar u istoriji ovog rijalitija. Gogi Sekulić i Goci Tržan ponuđeno je da uđu na imanje za honorar od 5.000 evra nedeljno. Tržanova je do sada odbijala da se pojavi na Farmi, pišu "Naše novine", iako su je više puta zvali, ali veće iznenađenje je poziv producenata Gogi Sekulić. Pevačica je nedavno doživela veliku tragediju, pošto je njen suprug Igor iznenada preminuo od teške bolesti samo dva meseca nakon venčanja.

Goga Sekulić

Goga Sekulić | Foto: Zoran Ilić

Pevačici ovo ne bi bilo vatreno krštenje što se tiče rijalitija, jer je učestvovala u prvom VIP Velikom Bratu i ostala skoro do kraja. Goca Tržan nedavno je u centru pažnje zbog "prepucavanja" sa bivšim mužem, koje će epilog dobiti na sudu. Nijedna pevačica još uvek nije potvrdila, niti demantovala, da će biti u ekipi "VIP seljaka".

Koliko si ih  imala do sad?: Goca Tržan

Prijaće joj seoski poslovi- Goca Tržan | Foto: Miloš Perić

Ava Karabatić će, nakon Survivora i VIP Velikog Brata, u "CV" upisati i Farmu, i to za džabe?! Hrvatska starleta navodno je pristala da učestvuje u rijalitiju bez finansijske nadoknade, jer smatra da će ulaskom steći popularnost u celoj Srbiji koja će joj pomoći u daljoj karijeri. Isti list dodaje da je ugovore potpisalo čak 60 slavnih ličnosti, a prvog septembra useliće se "prvih 30". Ekrem Jevrić će im se pridružiti treće nedelje.

Ava Karabatić (24)

Lepo će se uklopiti u poljoprivredu- Ava Karabatić

 
Poslednji komentari
  • milan Vreme: 26.08.2013 14:08h

    opet elita na farmi,strasno!

  • Vitez Vreme: 26.08.2013 14:11h

    Ko ove bude gledao i pakao će mu dobro doći.

  • sasa stanković Vreme: 26.08.2013 16:13h

    Dobro je da nas organizatori rijaliti programa drže u stalnoj napetosti licitirajući sa raznim imenima naše estrade. Neka su nam poznata, a o nekima nismo niti čuli, glavno je da oni spadaju u srpsku elitu i VIP učesnike ? Goca Tržan nije zaboravila niske udarce iz predhodnog rijalitija, tu je pokazala svu raskoš svoga karaktera. Opet ćemo imati prilike susresti Ekrema, a on je merilo za primitivizam. Epa ništa se nebi dogodilo kada Ava Karabatić ne bi bila kruna učesnika. Verovatno su svesni da je njoj potrebno nekoliko sati za zagrevanje, a potom će fasovati seno u štali ??

  • Laza Vreme: 27.08.2013 08:52h

    Elita Srbije na okupu, blago nama da na jednom mestu ima toliko velikih i zasluznih ljudi, citajuci ko ce sve da ucestvuje, nikako nemogu da se setim njihovih zasluga da bi oni bili VIP, osim ako to vip neznaci Vinjak i Pivo slag na tortu je i ponovno ucesce ekrema jevrica, koji je verovatno opet dobio glavnu ulogu da pljuje i vredja srbstvo i srbe, pitam se dokle ce RRA tolerisati i dozvoljavati emitovanje takvih emisija

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP