Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

KOLIKI SU HONORARI UČESNIKA DVA RIJALITI PROGRAMA!

Farma Velikog brata!

Autor: A. Veljković | 16.03.2013 - 12:46:00h | Komentara: 20

Žučne svađe, pretnje, ogovaranja i golotinja su nešto što se od svakog rijaliti programa očekuje, ali produkcije „Farme” i „Velikog brata” kao i svake godine žude za seksom u kućama, pa su i ove godine odabrani akteri od kojih se to očekuje, sve u nameri da se postigne što veća gledanost.

Pošto će ove godine rijalitiji biti emitovani u isto vreme, pa se tako za „Farmu” već zna da počinje 19. marta, dok će „Veliki brat VIP” početi nekoliko dana kasnije, produkcije su se potrudile da obezbede što zanimljivije i živopisnije ljude sa javne scene, koji će, kako “Alo!” saznaje, za svoj angažman dobijati od 300 do 2.500 evra nedeljno.

Učesnici

Učesnici "Velikog brata" | Foto: ALO!

Tako na imanje u Lisovićima u utorak uveče ulaze 22 javne ličnosti, od kojih najmanje honorare, 300 evra, imaju zvezda „Granda” Andrija Marković, Saška Karan, Miki Mećava, Seksi Sandra, Marjan Kamenović, maneken Filip Panajotović, reper Ša, Danijel Alibabić, radio-voditeljka Olivija Rogić, Vesna Rivas, misica Jovana Nikolić i Filip Mitrović, dok će Dule i Radojka Bogdanović zajedno zaraditi 400 evra. Malo veće honorare ugovorili su Era Ojdanić, koji će po nedelji dobijati 500 evra, a njegova koleginica Zorica Marković uzima 700. Među najplaćenijim učesnicima, od kojih se po svemu sudeći očekuje najveći šou, našli su se starleta Stanija Dobrojević i Goca Božinovska, koje su svoj ulazak naplatile 1.000 evra po sedmici, a istu sumu će dobiti Vesna Vukelić Vendi, koja će naknadno ući u šou da bi oživela sećanja sa najplaćenijim takmičarom, internet zvezdom Ekremom Jevrićem (2.500 evra nedeljno), čija je supruga Igbala u poslednjem trenutku promenila mišljenje i odlučila da ne ulazi u šou.

Učesnici

Učesnici "Farme" | Foto: ALO!

S druge strane, produkcijska kuća „Emoušn” je odlučila da priušti drugačiju vrstu zabave, pa će tako, kako saznajemo, ove sezone „VIP Veliki brat” imati takmičare za koje se nadaju da će privući malo urbaniju publiku. Ovaj rijaliti i dalje skriva nekoliko najpoznatijih imena budućih stanovnika kuće u Košutnjaku. Ipak, „Alo!” je saznao imena nekoliko takmičara, među kojima će Soraja Vučelić uzeti najveći novac jer je ugovor potpisala na 2.000 evra, dok će 1.500 uzeti Ava Karabatić, Sanja Papić, Milić Vukašinović, Sejo Kalač i Ivana Stamenković Sindi. Među onima koji ulaze za 1.000 evra su se našli Jovana Švonja, Nevena Milićević, pevačica Darija Stanojević i glumac Branislav Petrušević. U „VIP Veliki brat” će najverovatnije ući oko 15 javnih ličnosti, ali se taj broj može povećati tokom šest nedelja boravka, koliko i traje ovaj rijaliti.

Inače, imanje u Lisovićima se po izgledu neće razlikovati od predhodnih sezona, osim nekih detalja, dok je kuća Velikog Brata renovirana.
Poslednji komentari
  • Maja Vreme: 16.03.2013 14:53h

    Sramota, umesto da nahrane gladnu decu koje je sve vise, oni prikazuju ovo djubre da truju ljude. Humanost u ovoj zemlji je 0, a prostakluk se vinuo u visine. A pustili su Milicu da umre, nisu imali 18000 da daju za transplataciju, a ovim kvazi VIPovcmai ce toliko da isplacuju nedeljno

  • Bata Vreme: 16.03.2013 16:18h

    Pogledajte malo informativne sajtove, ima od vesti, hronike, sex, bizzare, sport itd A nema necega sto je jos uvek TABU TEMA...Skola i skolski sistem...neverovatan propust! Tom krucijalnom stvari se niko ne bavi To je, pretpostavicu, 100% vlastodrzacka tekovina

  • maja2 Vreme: 16.03.2013 16:45h

    Nije Milica, nego Danica.... Na zalost tako je..ali dok je budala bice i reality show-a! Pa kad je muka dajte narodu hleba i igara i nek pocrkamo!

  • dule Vreme: 16.03.2013 18:17h

    raspali ekrem ce da uzme 10k za mesec, je*em te boze...

  • Sasa Vreme: 16.03.2013 18:43h

    Ko gleda ove spodobe? Kome se isplati da placa ovaj polusvet toliko? Ako u Srbiji ovo bude najgledanija emisija, jadan smo narod......najjadniji.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP